جستجو
رویداد ایران > رویداد > فرهنگی > ساختمان یک «حمام» بعد از ۱۶۰۰ سال از زیر خاک بیرون آمد

ساختمان یک «حمام» بعد از ۱۶۰۰ سال از زیر خاک بیرون آمد

این یافته باستانی، جنبه‌هایی از زندگی یهودیان در رم باستان را فاش کرده و گواه تبادلات فرهنگی گسترده‌ای است که در بندر تاریخی «اوستیا» جریان داشته است.

فرادید| در یک کشف شگفت‌انگیز باستان‌شناسی، پژوهشگران یک میقوه (حمام غسل آیینی) ۱۶۰۰ ساله و یک کنیسه باستانی را در پارک باستان‌شناسی اوستیا آنتیکا نزدیک رم کشف کردند. این یافته، زندگی پرجنب‌وجوش یهودیان در روم باستان را فاش کرده و گواه تبادلات فرهنگی گسترده‌ای است که در این بندر تاریخی جریان داشته است. 

به گزارش فرادید، پروفسور لوئیجی ماریا کالیو از دانشگاه کاتانیا در سیسیل، تیمی متشکل از باستان‌شناسان و دانشجویان دانشگاه خود را در این کاوش میدانی سرپرستی می‌کرد.

کاوش‌های انجام‌شده با حمایت مالی وزارت فرهنگ ایتالیا به کشف یک میقوه منجر شد. این یافته ارزشمند، اطلاعات مهمی درباره آداب و رسوم جامعه یهودی در دوران امپراتوری روم ارائه می‌دهد.

میقوه کشف‌شده درون یک سازه بزرگ رومی قرار گرفته و یک چاه زیرزمینی دارد که احتمالاً از آن برای تطهیر آیینی استفاده می‌شده است. از جمله اشیاء یافت‌شده در این مکان، یک چراغ روغنی و همچنین یک جام شیشه‌ای تقریباً سالم مربوط به قرن پنجم یا ششم میلادی است. این اشیاء نه‌تنها حضور آیین‌های یهودی این منطقه را تأیید می‌کنند، بلکه ارتباطات پیچیده میان فرهنگ‌های یهودی و رومی را نیز به تصویر می‌کشند. 

برنامه‌هایی در دست اقدام است تا این مکان در آینده‌ی نزدیک برای بازدید عموم قابل‌دسترس شود. پارک باستان‌شناسی اوستیا آنتیکا در شُرف تبدیل‌شدن به یک مرکز مهم برای علاقه‌مندان به تاریخ است و نگاهی به گذشته‌ای ارائه می‌دهد که در آن، اقوام مختلف کنار هم زندگی کرده و ایده‌ها و سنت‌های خود را مبادله می‌کردند.

مترجم: زهرا ذوالقدر

منبع: faradeed-232655

برچسب ها
نسخه اصل مطلب