جستجو
رویداد ایران > رویداد > فرهنگی > کشف «انگشتر طلایی شفابخش» و «انگشت‌های سفالی» در یک معبد باستانی

کشف «انگشتر طلایی شفابخش» و «انگشت‌های سفالی» در یک معبد باستانی

در یک مقبره عظیم که اخیرا در نزدیکی کورینث یونان کشف شده، چندین قبر به همراه دست‌سازه‌هایی پیدا شده که استفاده از مقبره به عنوان یک معبد شفابخش را نشان می‌دهند.

فرادید| باستان‌شناسان در یونان یک مقبره عظیم باستانی کشف کرده‌اند که قرن‌ها به عنوان محل دفن و سپس به عنوان «معبد شفابخش» استفاده میشده است. اشیایی که نشان‌دهنده استفاده بعدی آن به عنوان معبد شفابخش هستند، یک انگشتر طلایی با تصویر خدای آپولو و مار شفابخش و مجسمه‌های کوچک از بخش‌های بدن انسان از جمله انگشتان دست هستند. 

به گزارش فرادید، این مقبره پاییز سال ۲۰۲۴ در چلیومودی، شهری نزدیک کورینث در منطقه پِلوپونز یونان کشف شد. این ساختار تدفینی تقریباً به شکل T بوده و یک اتاق تدفین بزرگ به ابعاد ۲.۷ در ۷.۴ متر دارد. ورودی مقبره با یک تخته‌سنگ مانند درب بسته شده بود. با توجه به سبک مقبره، کارشناسان معتقدند این بنا در دوره هلنیستی (۳۲۳ تا ۳۰ قبل از میلاد) ساخته شده است. 

باستان‌شناسان داخل این مقبره عظیم، اشیایی از دوره‌های هلنیستی و رومی پیدا کردند، از جمله یک انگشتر طلا با سنگ نیمه‌قیمتی که به‌طور برجسته تصویر آپولو، خدای شفابخشی و پزشکی همراه یک مار روی آن حکاکی شده است. «مار» هزاران سال نماد پزشکی بوده است. افزون بر این، اشیائی مانند سکه‌ها، برگ‌های طلایی یک تاج گل، ظرف‌های سفالی کوچک، اقلام آهنی و برنزی، بطری‌های عطر و مهره‌های شیشه‌ای نیز از مقبره پیدا شده‌اند. 

برگه‌ها و نشان‌هایی از جنس طلا که در محل کاوش یافت شده‌اند

کاوش‌ها هنوز خارج از مقبره به پایان نرسیده است. باستان‌شناسان در حال کار روی کشف شکل اصلی مجموعه مقبره و معبد و همچنین زمان‌های دقیق استفاده و بازسازی آن هستند. تحقیقات بیشتر در چلیومودی برای بررسی باقی‌مانده‌های دوره روم باستان برنامه‌ریزی شده که شامل خانه‌ها و یک کوره بزرگ می‌شود.

3

برخی اقلام سفالی طرح‌دار که در محل کاوش یافت شده‌اند

مترجم: زهرا ذوالقدر

منبع: faradeed-233069

برچسب ها
نسخه اصل مطلب