جستجو
رویداد ایران > رویداد > علمی > ترسناک ترین سیاره های جهان؛ سیاره هایی که جرئت نزدیک شدن به آنها را نداریم

ترسناک ترین سیاره های جهان؛ سیاره هایی که جرئت نزدیک شدن به آنها را نداریم

ما در زمین زندگی آرامی داریم؛ اما باید روزی از سیاره آبی خارج شده و به‌دنبال خانه دیگری بگردیم. در این مسیر قطعا با ترسناک ترین سیاره های جهان روبرو خواهیم شد که سفر فضایی را به تونل وحشت تبدیل می‌کنند.

زندگی بشر در کره زمین دائمی نخواهد بود. حیات حداکثر تا ۱.۳ میلیارد سال دیگر در کره زمین ممکن خواهد بود. البته اگر تا هزار سال دیگر مشکلاتی از جمله کمبود منابع، افزایش جمعیت و گرمایش جهانی زندگی را در زمین غیرممکن نکنند. به همین‌خاطر اخترشناسان مرتب سیاره‌های فراخورشیدی را بررسی می‌کنند تا گزینه‌ای مشابه زمین بیابند. در همین فرآیند نیز با ترسناک ترین سیاره های جهان آشنا شده‌اند که حتی تصور زندگی در آنها غیرممکن است.

ترسناک ترین سیاره های جهان: از اقیانوس لاوا تا بادهای ویرانگر

برخی افراد وقتی از دمای ۱۶۷ درجه در سطح عطارد خبردار می‌شوند، تصور می‌کنند که جهنم واقعی در نزدیکی ما قرار دارد. گرچه سیاره‌های موجود در منظومه شمسی در مقایسه با ترسناک ترین سیاره های جهان بسیار آرام و دلپذیر هستند. در ادامه شما را به سفری جذاب از میان سیاره های عجیبی خواهیم برد که نمی‌توان حتی یک لحظه در آنها دوام آورد. وضعیت زندگی در هرکدام از این سیاره‌ها همچون یک کابوس است و نمی‌توان امیدوار بود که بتوان حتی با پیشرفت علم در آنجا پایگاهی داشت.

سیاره فراخورشیدی KELT 9B

لیست ترسناک ترین سیاره های جهان را با یک سیاره فراخورشیدی آغاز می‌کنیم که سه برابر مشتری است. اگر می‌خواستید با ماشین و سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت به‌سمت این سیاره بروید، باید ۷ میلیارد سال صبر می‌کردید.  هرچند حتی اگر راکت بدون سوخت ناسا می‌توانست به سرعت نور برسد، پس از ۶۶۷ سال به سیاره KELT 9B می‌رسیدید.

اگر WASP 12B باشید، می‌توانید حس حضور در یک جهان در حال فروپاشی را تصور کنید. همچنین خودتان نیز از سیاره کنده شده و به‌سمت یک گوی آتشین کشیده می‌شوید.

سیاره عجیب HD80606 B

مدار این سیاره کمی عجیب است و بیشتر به یک دنباله‌دار می‌ماند. گاهی سیاره بسیار به ستاره اصلی نزدیک می‌شود و گاهی فوق‌العاده فاصله می‌گیرد. اگر در هنگام نزدیک شدن به ستاره روی آن فرود بیاید متوجه می‌شوید که دما در عرض ۶ ساعت از ۵۰۰ به ۱۲۰۰ درجه سلسیوس افزایش می‌یابد. گویی که در وسط یک انفجار وحشتناک هستید.

اتمسفر این سیاره آنقدر داغ است که صخره‌ها بخار می‌شوند و در بخش دیگر سیاره همچون موشک‌های مافوق‌صوت می‌بارند. در مرحله بعدی صخره‌ها وارد اقیانوس مواد مذاب می‌شوند و چرخه ادامه پیدا می‌کند. حتی وحشتناک ترین آتشفشان های زمین در برابر چنین سیاره‌ای هیچ حرفی برای گفتن ندارند.

 سیاره فراخورشیدی HD189733 B

اگر از نزدیکی این سیاره رد بشویم، قطعا خوشحال خواهیم شد. چراکه فکر می‌کنیم سیاره‌ای مشابه زمین با آب فراوان پیدا کرده‌ایم. هرچند که در واقع با یکی از ترسناک ترین سیاره های جهان طرف هستیم. اگر وارد این سیاره شوید، در مدت فوق‌العاده کوتاهی پایان زندگی شما فرا می‌رسد. عامل مرگ نیز بادهایی خواهند بود که با ۷ برابر سرعت صوت می‌وزند.

شاید با خود بپرسید که چه‌چیزی این حجم از نور را منعکس می‌کند. پاسخ ابرهای متالیک هستند. گرما در این سیاره آنقدر شدید است که فلزات بخار شده و پس از جمع شدن در اتمسفر به‌شکل ابرهای متالیک در می‌آیند.

ترسناک ترین سیاره های جهان: L98 59D

در اینجا ما با سیاره‌ای طرف هستیم که ۱.۵ برابر کره زمین است و به‌عنوان کوچکترین سیاره فراخورشیدی دارای اتمسفر شناخته می‌شود. گرچه از همان لحظه اول سفر به این سیاره پشیمان خواهید شد. وقتی وارد سیاره شوید احساس می‌کنید که داخل یک تخم‌مرغ گندیده قرار گرفته‌اید. دلیل بوی بد وحشتناک سیاره نیز اتمسفر تشکیل شده از گوگرد دی‌اکسید است.

البته نکته مثبت اینجاست که در آخرین لحظات زندگی خود آسمانی فوق‌العاده درخشان و زیبا را مشاهده خواهید کرد. آنها ابرهای سیلیکاتی هستند و مواد مذاب زیرین را منعکس می‌کنند.

سیاره جهنمی WASP 121B

در این سیاره بخش روشن و تاریک دو جهان کاملا متفاوت را به‌شما نشان می‌دهند. هرچند که قطعا نمی‌خواهید در هیچکدام از آنها باشید. در سمت روشن سیاره دما به ۳۰۰۰ درجه سلسیوس می‌رسد. دمای سیاره آنقدر زیاد است که فلزات گوناگون بخار شده و به‌صورت گاز در اتمسفر وجود دارند. همچنین مولکول‌های آب در اتمسفر به اکسیژن و هیدروژن تجزیه می‌شوند.

علاوه بر این، فعالیت‌های آتشفشانی سبب شدند که گازهای دیگری به‌بالا رفته و اتمسفر جدیدی را شکل دهند. گازهای اتمسفر این سیاره آنقدر سمی هستند که از آنها در زمین برای جنگ شیمیایی استفاده می‌شود. مشکل دیگر این سیاره تشعشعات بسیار شدید هستند. آنقدر شدید که می‌توانند به‌صورت تضمینی شما را به سرطان مبتلا کنند. همچنین فعالیت‌های شدید زمین‌شناختی باعث می‌شود که محیط سیاره مرتب تغییر کند و نتوان هیچ پایگاه ثابتی در آن ساخت.

دفعه بعد که از شرایط نامساعد محل زندگی خود گله کردید، یادتان بیاید که زمین یکی از بهترین مکان‌ها برای زندگی انسان است. در اینجا نه‌ خبری از اقیانوس‌های مواد مذاب است و نه باد با سرعت ۱۷ هزار کیلومتر در ساعت همه‌چیز را ویران می‌کند. همچنین باران شیشه بر سر ما نمی‌بارد!

منبع: خبرآنلاین

منبع: faradeed-232707

برچسب ها
نسخه اصل مطلب