جستجو
رویداد ایران > رویداد > ورزشی > عکس | تصویر تکان‌دهنده از مرگ مارادونا

عکس | تصویر تکان‌دهنده از مرگ مارادونا

تصویر بسیار عجیب از دیه‌گو آرماندو مارادونا پیش از مرگش، حاضران در دادگاه را در آغاز محاکمه شوکه کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ یک عکس منتشرنشده از دیه‌گو مارادونا پیش از مرگش روز سه‌شنبه در دادگاه منتشر شد. این دادگاه برای محاکمه هفت متخصص مراقبت‌های پزشکی متهم به سهل‌انگاری در رابطه با مرگ اسطوره فوتبال آرژانتین در 25 نوامبر 2020 برگزار شده است.

به گزارش ورزش سه، پاتریسیو فراری، دادستان پرونده تحقیق در مورد مرگ مارادونا، با نشان دادن این عکس در دادگاه سن ایسیدرو، در حومه بوینس آیرس، گفت: "مارادونا اینگونه درگذشت. هرکسی که به شما، قضات، بگوید که متوجه نشدند چه اتفاقی برای دیه‌گو افتاده است، به شما دروغ می‌گوید. همه کسانی که او را اینگونه، دراز کشیده بر تخت دیده‌اند؛ اگر نگویند که در یک قتل مشارکت داشته‌اند، دروغ می‌گویند."

دادستان پاتریسیو فراری در ادامه توضیح داد: "در چتی که لو رفت، به لئوپولدو لوکه گفته شده بود: لِیتو، چشمانش به اندازه سینه‌اش بزرگ شده و ترس دارم که با نور روشن ببینمش. این وضعیت برای هر کسی که او را می‌دید، واضح بود و نشان‌دهنده شرایطی بود که در نهایت به مرگش منجر شد."

او همچنین افزود: "تمام افرادی که به خانه او می‌آمدند و امکان دیدن مارادونا را داشتند، به پزشکان و مسئولین مراقبت خانگی درباره وضعیت واضحاً مضر او هشدار داده بودند."

محاکمه که روز سه‌شنبه در دادگاه سن ایسیدرو آغاز شد، شامل جلسات متعددی خواهد بود که تا زمان مشخصی (مثلاً اکتبر ۲۰۲۵ یا بعدتر) ادامه دارد. دادگاه همچنین گزارش داده که وکلای برخی از متهمان، از جمله وکیل آگوستینا کوساچوف، درخواست رد اتهامات را کرده‌اند و معتقدند حوزه کاری موکلشان هیچ ارتباطی با علت مرگ مارادونا نداشته است. وکیل کوساچوف، وادیم میشانچوک، گفت: "در حال جستجوی مقصر هستند و عینیت را از دست داده‌اند."

در لحظه نمایش عکس، دالما و جیانینا مارادونا اشک ریختند و جنا مارادونا، دختر دیگر دیه‌گو، آن‌ها را در آغوش گرفت. ورونیکا اوجدا، همسر سابق مارادونا، که در دادگاه حضور داشت، پیش از شروع جلسه با یکی از متهمان، آگوستینا کوساچوف، درگیر بحث شد و این لحظه به‌عنوان یک چالش در آغاز محاکمه گزارش شد.

258 258

منبع: khabaronline-2037033

برچسب ها
نسخه اصل مطلب