جستجو
رویداد ایران > رویداد > اجتماعی > رئیس اورژانس تهران: ۲ نفر از زیر آوار خارج شدند؛ یک نفر به‌دلیل وخامت حال به بیمارستان منتقل شد + ویدیو

رئیس اورژانس تهران: ۲ نفر از زیر آوار خارج شدند؛ یک نفر به‌دلیل وخامت حال به بیمارستان منتقل شد + ویدیو

رئیس اورژانس تهران اعلام کرد که تاکنون ۲ نفر از زیر آوار ریزش ساختمان در خیابان طالقانی خارج شده‌اند. یکی از این افراد به‌دلیل وخامت حال به بیمارستان منتقل شده است و تیم‌های امدادی همچنان در حال جستجو برای یافتن افراد دیگر هستند.

به گزارش گروه رسانه ای شرق، رئیس اورژانس تهران اعلام کرد که تاکنون ۲ نفر از زیر آوار ریزش ساختمان در خیابان طالقانی خارج شده‌اند. یکی از این افراد به‌دلیل وخامت حال به بیمارستان منتقل شده است و تیم‌های امدادی همچنان در حال جستجو برای یافتن افراد دیگر هستند.

 
 
 

 

منبع: sharghdaily-982917

برچسب ها
نسخه اصل مطلب