جستجو
رویداد ایران > رویداد > اقتصادی > قیمت خودرو؛ صبح چهارشنبه ۱۵ اسفند

قیمت خودرو؛ صبح چهارشنبه ۱۵ اسفند

قیمت خودرو امروز 15 اسفند 1403 روند مشخصی ندارد. طوری که هر دو بازار داخلی و مونتاژی افت‌و‌خیزهایی را تجربه می‌کنند.

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق؛ قیمت خودرو امروز 15 اسفند 1403 نوسان بیشتری نسبت به روز گذشته دارد. طوری که فراز و نشیب‌های ایجاد‌شده در بین محصولات از یک میلیون تومان تا 40 میلیون تومان مشاهده می‌شود.

گفتنی است نرخ دلار به عنوان عامل موثر بر بازار خودرو، تاثیر خود را بر نمودار بازار خودرو به صورت نوسانی نمایان کرد.

قیمت خودرو‌های داخلی

سورن پلاس (XU7P) از ارزان‌ترین نسخه‌های این خانواده، از ابتدای روند معاملات روز جاری سه میلیون تومان رشد داشته و به قیمت 699 میلیون تومان رسیده است.

پژو 207 دنده‌ای هیدرولیک از محصولات محبوب ایران خودرو، امروز با رشد یک میلیون تومانی شروع به کار کرده و به قیمت 815 میلیون تومان در بازار عرضه می‌شود

دنا پلاس توربو اتوماتیک (آپشنال) یکی از خودرو‌های پرآپشن ایران خودرو، هم‌اکنون شش میلیون تومان افزایش یافته و به قیمت یک میلیارد و 141 میلیون تومان رسیده است.

شاهین اتوماتیک پلاس مدل 1403 از سدان تولیدی شرکت سایپا، امروز شش میلیون تومان کاهش یافته و به قیمت یک میلیارد و 226 میلیون تومان معامله می‌شود.

تارا اتوماتیک V4 مدل 1403 یکی از خودرو‌های میلیاردی ایران خودرو، صبح امروز با رشد 10 میلیون تومان به ارزش یک میلیارد و 90 میلیون تومان خرید و فروش می‌شود.

کوییک GX از هاچ‌بک‌های بازار داخلی به شمار می‌رود که صبح امروز رشد پنج میلیون تومانی به خود گرفته و با قیمت 490 میلیون تومان به فروش می‌رسد.

منبع: sharghdaily-979528

برچسب ها
نسخه اصل مطلب