جستجو
رویداد ایران > رویداد > فرهنگی > (تصاویر) سونیا و سنا حسینی؛ دوقلوهایی که جایگزین سارا و نیکای اورجینال سریال «پایتخت» شده اند

(تصاویر) سونیا و سنا حسینی؛ دوقلوهایی که جایگزین سارا و نیکای اورجینال سریال «پایتخت» شده اند

این فصل قرار است از ۴ فروردین روی آنتن برود و با حضور بازیگران جدید، داستانی متفاوت را رقم بزند. از جمله این تغییرات، پیوستن سونیا و سنا حسینی به عنوان بازیگران نقش بزرگسالی دوقلوهای نقی و هما (سارا و نیکا) هستند.

فصل هفتم سریال پایتخت به کارگردانی سیروس مقدم و تهیه‌کنندگی الهام غفوری برای پخش در ایام نوروز از شبکه یک سیما آماده شده است. این فصل قرار است از ۴ فروردین روی آنتن برود و با حضور بازیگران جدید، داستانی متفاوت را رقم بزند. از جمله این تغییرات، پیوستن سونیا و سنا حسینی به عنوان بازیگران نقش بزرگسالی دوقلوهای نقی و هما (سارا و نیکا) هستند.

علاوه بر این چهره‌های آشنای پایتخت همچون محسن تنابنده، احمد مهران‌فر، ریما رامین‌فر، نسرین نصرتی، هومن حاجی‌عبداللهی و بهرام افشاری نیز در این فصل حضور دارند.

 
 

منبع: روزیاتو

منبع: faradeed-231259

برچسب ها
نسخه اصل مطلب