جستجو
رویداد ایران > رویداد > ورزشی > نوازی بی خیال دربی نمی‌شود/ ان‌شاءالله برای این بازی هم داور خارجی بیاورند

نوازی بی خیال دربی نمی‌شود/ ان‌شاءالله برای این بازی هم داور خارجی بیاورند

مربی تیم فوتبال استقلال همچنان بر اشتباهات داوری در یکصدوپنجمین دربی شهر تهران تأکید دارد و در عین حال درخواست کرد برای تقابل سرخابی‌ها از داور خارجی استفاده شود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ محمد نوازی بعد از تساوی بدون گل استقلال ایران و النصر عربستان در دور رفت مرحله یک هشتم نهایی لیگ نخبگان آسیا، اظهار داشت: تشکر ویژه‌ای از هواداران استقلال دارم. دست آنها درد نکند. هواداران امروز 90 دقیقه پشت تیم بودند و حمایت کردند. 


وی درباره بازی برگشت استقلال مقابل النصر تصریح کرد: بازی برگشت سخت است، ولی ما تلاش می‌کنیم برنده بازی باشیم.

مربی تیم فوتبال استقلال در مورد عملکرد احمد الکاف داور عمانی دیدار این تیم مقابل النصر اذعان کرد: داوری خوب بود و مشکلی نداشت. ما با داوران خارجی مشکلی نداریم. ان‌شاءالله برای دربی هم داوران خارجی بیاورند. مثل گذشته که داور خارجی می‌آوردند.

257 251

منبع: khabaronline-2033165

برچسب ها
نسخه اصل مطلب