جستجو
رویداد ایران > استان ها > گلستان > برنامه‌های توسعه‌ای دانشگاه، ارتقای کیفیت آموزشی و پژوهشی و تقویت ارتباطات علمی و بین‌المللی دانشگاه هدف ماست

سرپرست دانشگاه گلستان

برنامه‌های توسعه‌ای دانشگاه، ارتقای کیفیت آموزشی و پژوهشی و تقویت ارتباطات علمی و بین‌المللی دانشگاه هدف ماست

دومین نشست هم‌اندیشی صمیمی دکتر میرکتولی با جمعی از مدیران ستادی و اعضای هیات علمی امروز شنبه یازدهم اسفند ماه برگزار شد.

در این نشست دکتر میرکتولی سرپرست دانشگاه گلستان بر برنامه‌های توسعه‌ای دانشگاه، ارتقای کیفیت آموزشی و پژوهشی و تقویت ارتباطات علمی و بین‌المللی تأکید کرد.

همچنین، مدیران دانشگاه ضمن ارائه گزارشی از وضعیت موجود، چالش‌ها و فرصت‌های پیش‌رو را مطرح کردند. در این نشست، بر ضرورت همکاری و هم‌افزایی میان بخش‌های مختلف دانشگاه برای دستیابی به اهداف راهبردی تأکید شد.

دکتر میرکتولی در پایان این جلسه ابراز امیدواری کرد که با تلاش جمعی، دانشگاه بتواند در مسیر پیشرفت علمی و تحقق مأموریت‌های آموزشی و پژوهشی خود گام‌های مؤثری بردارد.

برچسب ها
نسخه اصل مطلب