جستجو
رویداد ایران > استان ها > فارس > طرح نشان‌دار کردن مالیات رضایتمندی مردم را در پی داشته است

رئیس کل سازمان امور مالیاتی:

طرح نشان‌دار کردن مالیات رضایتمندی مردم را در پی داشته است

معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل سازمان امور مالیاتی اجرای طرح نشان‌دار کردن مالیات‌ها را زمینه‌ساز رضایت‌مندی مردم و تشویق مؤدیان مالیاتی ارزیابی کرد.

سید محمدهادی سبحانیان در دیدار با استاندار فارس از حرکت نظام مالیات ستانی به سمت نظام هوشمند مبتنی بر داده‌های واقعی خبر داد و گفت: مطالبه مؤدیان در خصوص چگونگی مصرف درآمدهای مالیاتی با طرح نشان‌دار کردن مالیات‌ها محقق شد.

رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور اضافه کرد: با سرعت به سمت مالیات‌ ستانی هوشمند و مبتنی بر داده‌ که عادلانه‌تر شدن نظام مالیاتی را درپی دارد، حرکت می‌کنیم.

معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی افزود: سازمان امور مالیاتی کشور رسالت مهمی در زمینه تامین منابع مالی پایدار کشور دارد، درنتیجه این سازمان با استفاده از شیوه های جدید مبتنی بر داده های واقعی و از طریق شناسایی مؤدیان جدید و مبارزه با فرار مالیاتی در مسیر تحقق درآمدهای مالیاتی دولت گام بر می دارد.

سبحانیان افزود: آگاهی مردم از محل هزینه کرد درآمدهای مالیاتی از یک سو حق مردم است و از سوی دیگر در تحقق اهداف این سازمان مؤثر است.

معاون وزیر اقتصاد گفت: سازمان امور مالیاتی کشور امسال طرح نشان دار کردن مالیات ها را به دولت پیشنهاد داد و آن را اجرایی نمود. در این طرح مؤدیان خودشان انتخاب کردند مالیات پرداختی آنان در کدام پروژه هزینه شود. این موضوع موجب رضایتمندی مردم و ترغیب مؤدیان به پرداخت مالیات شده است.

مدیرکل امور مالیاتی فارس نیز گفت: درآمدهای مالیاتی در استان فارس با رعایت قانون و در نظر گرفتن اصل مردم داری، مردم یاری و مردم نوازی تحقق یافته و تلاش کرده ایم با رویکرد انصاف و عدالت ، تعامل مؤثری با مؤدیان مالیاتی داشته باشیم که این نیز موجب رضایتمندی مردم شده است.

حمیدرضا منتظری افزود: بخش عمده ای از رشد درآمدهای مالیاتی در استان فارس از محل ‌وصول معوقات و شناسایی فرارهای مالیاتی بوده است. این در حالی است که افزایش درآمدهای مالیاتی از طریق شناسایی فرارهای مالیاتی با بکارگیری حسابرسی سیستماتیک منجر به ایجاد عدالت مالیاتی و اخذ مالیات واقعی‌تر از دانه درشت ها می گردد. وی تحقق عدالت مالیاتی را از الزامات جهش تولید و توسعه استان برشمردند.

منتظری گفت: با هدف توسعه و پیشرفت استان و با همت مضاعف کارکنان امور مالیاتی فارس ، پیش بینی درآمدهای مالیاتی استان بصورت کامل محقق گردیده و این موضوع از این جهت اهمیت دارد که که با تحقق سهمیه مازاد بر ۱۰۰ درصد به ازای هر یک واحد درصد افزایش تحقق، معادل ۷ واحد درصد (۴ درصد اعتبارات تملک دارایی سرمایه ای و ۳ درصد اعتبارات جاری) توسط سازمان برنامه و بودجه کشور به اعتبارات تخصیصی استان اضافه می شود.

انتهای پیام

برچسب ها
نسخه اصل مطلب