جستجو
رویداد ایران > رویداد > سیاسی > نگرانی اروپا از اتحاد پوتین و ترامپ

نگرانی اروپا از اتحاد پوتین و ترامپ

رسانه آمریکایی نوشته برخلاف تصورات پایتخت‌های اروپایی از هدف مذاکرات آمریکا و روسیه بدون مشارکت آن‌ها در عربستان، این مذاکرات حامل پیام «ناگواری» است که بهتر است از تفاسیر سطحی آن خودداری شود.

به گزارش گره رسانه ای شرق؛ در یادداشتی در روزنامه وال‌ استریت ژورنال با اشاره به برگزاری مذاکرات هیات‌های دیپلماتیک بلندپایه آمریکا و روسیه در عربستان سعودی، آمده است: اگر فرض کنیم که رویکرد «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا نسبت به این موضوع استدلال معقولی دارد، این نشست فضایی بوده که آمریکا فرصت پیدا کرده به کرملین بگوید در صورتی که مسکو مسیر خروج پیشنهادی را نپذیرد، ممکن است چه کارهایی صورت دهد اما لازم بود که این پیام به طور غیرعلنی و بدون حرکات نمایشی گیج‌کننده انجام شود.

در این مطلب که به قلم «هولمن دبلیو جنکینز جونیور» عضو هیات تحریریه این روزنامه نوشته شده، آمده است: این متاسفانه، آغاز راه است، نه پایان آن؛ این‌که از اوکراین بخواهیم بپذیرد دموکراسی‌های غربی به شکل فعلی هستند.

 
 

در ادامه این مطلب با اشاره به این که باید برخی عوامل در مسیر رهبری غرب در بحران ایجادشده به واسطه جنگ اوکراین برطرف شود، عنوان شده «جلو آمدن کسانی که آماده‌اند کاری را که اکنون لازم است انجام شود را بر عهده بگیرند، زمان‌بر است.»

«ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه و «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا

در ادامه این مطلب آمده است: سوی دیگر ماجرا گلایه آن‌ها از این است که گویی آمریکا در مذاکره با پوتین می‌تواند اروپا یا اوکراین را وادار به هر کاری کند. واقعیت این است که او نمی‌تواند چنین کاری کند. آن‌ها آزاد هستند. میزان تولید ناخالص داخلی اروپا ۱۲ برابر روسیه است.

 

وال استریت ژورنال نوشته است: «کر استارمر» نخست‌وزیر انگلیس و همتایانش می‌توانند فردا به کی‌یف نیرو اعزام کنند. فنلاندی‌ها می‌تواند برای یادآوری فاصله ۲ ساعته سن‌پترزبروگ با مرزهای این کشور به پوتین، رزمایش برگزار کنند. لهستان و لیتوانی با مشارکت ارتش‌های چک و آلمان می‌توانند به او نشان بدهند که تصرف منطقه کالیننگراد او در حاشیه دریای بالتیک عملیاتی پنج‌دقیقه‌ای است. دریای بالتیک را نیز می‌توان با حضور فعالانه نیروی دریایی یک کشور اروپایی برای کشتیرانی روسیه به جایی نامناسب تبدل کرد.

در بخش پایانی این یادداشت ادعا شده است: با نگاهی به ضعف طرف مقابل می‌بینیم پوتین بیشتر از سرزمین، به نمایش‌ها و آیین‌هایی نیاز دارد که ضرورت وجودش را در خانه تقویت کند.

 

«سرگئی رادچنکو» تاریخ‌نگار در کتاب جدیدش تکیه می‌کند که «چگونه رهبران روس و شوروی به غرب نگاه می‌کردند تا جایگاه و مشروعیتی را به دست آوردند که نهادهای داخلی‌شان نمی‌توانستند فراهم کنند. ترامپ یکی از رئیس‌جمهورهایی است که به طور غریزی نیاز پوتین را درک می‌کند».

 

منبع: sharghdaily-973968

برچسب ها
نسخه اصل مطلب