جستجو
رویداد ایران > رویداد > اقتصادی > معاون مالی گروه صنعتی ایران خودرو برکنار شد

معاون مالی گروه صنعتی ایران خودرو برکنار شد

علیمردان عظیمی، مدیرعامل سابق «ایران‌خودرو» که به دلیل انتخاب هیات‌مدیره جدید برکنار شد، اجازه ورود مدیران جدید به ساختمان مدیریت ایران‌خودرو را نداد و کار به ورود پلیس به مجموعه کشیده شد. سلسله اقدامات عجیب و سنگ‌اندازی‌ها در مسیر خصوصی‌سازی ایران‌خودرو، حتی پس از عملیاتی شدن خصوصی‌سازی ایران‌خودرو، به جایی رسید که برخی از اعضای سابق این شرکت، اقداماتی جنجالی و غیرمنتظره انجام دادند.

 به گزارش گروه رسانه ای شرق ؛ براساس گزارش‌های منتشر شده در فضای مجازی و تایید پلیس، آنها به تصرف عدوانی و مزاحمت و ممانعت از حق، متهم شده‌اند. آنها با قفل کردن درب ساختمان مدیریت ایران‌خودرو، مانع ورود اعضای جدید هیات‌مدیره به محل کار خود شدند. این اقدام نه‌تنها باعث ایجاد تنش و سردرگمی در روند انتقال مدیریت به بخش ‌خصوصی شد، بلکه اعضای هیات‌مدیره جدید نیز علیه او شکایت کردند.
در نهایت عصر دیروز مدیرعامل و هیات‌مدیره جدید ایران‌خودرو وارد این شرکت شده و نخستین جلسه رسمی خود را برگزار کردند. همچنین علیمردان عظیمی، مدیرعامل سابق این شرکت با ارسال پیامی از سهامداران
خداحافظی کرد.
نخستین جلسه رسمی هیات‌مدیره ایران‌خودرو با حضور اعضای جدید برگزار شد و آنها عادل پیرمحمدی را که از مدیران این خودروسازی به‌شمار می‌رود، به عنوان مدیرعامل جدید انتخاب کردند. در نخستین نشست اعضای هیات‌مدیره ایران‌خودرو، جمشید ایمانی، یوسف الهی‌شکیب، عادل پیرمحمدی و حامد نائیجی به نیابت از چهار عضو حقوقی که در مجمع عمومی روز گذشته انتخاب شدند، در هیات‌مدیره این شرکت خودروسازی حضور یافتند.
پس از آن انتخاب رییس، نایب‌رییس و مدیرعامل ایران‌خودرو در دستور کار قرار گرفت و یوسف الهی‌شکیب به عنوان رییس هیات‌مدیره و جمشید ایمانی به عنوان نایب رییس هیات‌مدیره انتخاب شدند و مدیرعاملی آن به عادل پیرمحمدی سپرده شد.
عادل پیرمحمدی دارای مدرک کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک گرایش تبدیل انرژی از دانشگاه تهران و همچین دوره دکترای مدیریت (DBA) از دانشکده مدیریت همین دانشگاه است.
در سوابق کاری وی مسوولیت‌هایی چون معاون مهندسی، تحقیقات و توسعه محصولات جدید ایران‌خودرو، مدیر طراحی و توسعه پروژه ۳۰۱ پس از ترک پژو، مدیرعامل و عضو هیات‌مدیره شرکت ساپکو، قائم‌مقام مدیر عامل شرکت ساپکو در حوزه مهندسی و تضمین کیفیت، عضو هیات‌مدیره شرکت ایساکو، معاون کیفیت مگاموتور، مدیر تولید شرکت مگاموتور،‌ مدیر پروژه طراحی و خودکفایی قطعات خودروی رانا و دنا، عضو هیات‌مدیره پژوهشگاه رنگ و پلیمر دانشگاه امیرکبیر، رییس هیات‌مدیره شرکت الکتریک خودرو شرق، عضو هیات‌مدیره شرکت پژوهندگان قطعات خودرو، رییس هیات‌مدیره شرکت محور خودرو کوشا و‌ رییس هیات‌مدیره شرکت دانش‌بنیان پیشرو موتور دیده می‌شود.

 
 

 

منبع: sharghdaily-968639

برچسب ها
نسخه اصل مطلب