جستجو
رویداد ایران > رویداد > ورزشی > خشم گل‌محمدی از مصاحبه نصیرزاده؛ یحیی آماده استعفا از هدایت فولاد!

خشم گل‌محمدی از مصاحبه نصیرزاده؛ یحیی آماده استعفا از هدایت فولاد!

بعداز اظهارات هوشنگ نصیرزاده مدیرعامل باشگاه فولاد خوزستان، یحیی گل‌محمدی سرمربی این تیم تصمیم گرفته از سمت خود استعفا کند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ بعد از شکست دو بر صفر فولاد خوزستان برابر خیبر خرم‌آباد در هفته نوزدهم لیگ برتر فوتبال ایران، یحیی گل‌محمدی در نشست خبری عنوان کرد: "ما زمانی به این تیم باختیم که در نقل و انتقالات با آنها وارد معامله شدیم. به نظرم این مسئله روی عملکرد تیم ما تأثیر گذاشت و در نهایت باعث شد نتیجه را واگذار کنیم".

به نقل از ایسنا، بعد این اظهارات هوشنگ نصیرزاده مدیرعامل باشگاه فولاد خوزستان در مصاحبه با یکی از برنامه‌های تلویزیونی پاسخ تندی به سرمربی تیمش داد که این موضوع با ناراحتی یحیی گل‌محمدی همراه شده است.

یکی از نزدیکان یحیی گل‌محمدی درباره این موضوع گفت که او به خاطر اظهارات نصیرزاده بسیار ناراحت شده و تصمیم به استعفا گرفته و فردا (شنبه) بعد تمرین تیمش استعفای خود را رسما تقدیم هیات‌مدیره باشگاه فولاد خواهد کرد تا آنها درباره ادامه همکاری سرمربی تیمشان تصمیم بگیرند.

258 258

منبع: khabaronline-2021942

برچسب ها
نسخه اصل مطلب