جستجو
رویداد ایران > رویداد > اجتماعی > تناقض گویی در خصوص ساخت و ساز در پادگان ۰۶

تناقض گویی در خصوص ساخت و ساز در پادگان ۰۶

مدیران شهری تاکید دارند که پروانه ساختمانی برای پادگان ۰۶ صادر شده است اما رییس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر می‌گوید تا تکلیف درختان جا به جا شده مشخص نشود مجوز ساختی در کار نیست.

به گزارش شرق ؛ هفته گذشته در جریان بررسی متمم بودجه سال ۱۴۰۳ پرونده درختان پادگان ۰۶ از بایگانی خارج شد. شهرداری در متمم بودجه برای احداث بوستان پادگان ۰۶ پیشنهاد ۵۰ میلیارد اعتبار کرده بود که ناصرامانی در انتقاد به این ردیف گفت : درختان پادگان  ۰۶ را قلع و قمع کردند و شهردار منطقه ۴ از پشت دیوار به من زنگ زد که اجازه ورود به من نمی‌دهند حالا چرا می‌خواهیم به آنها کمک کنیم؟ آنها جریمه قطع درخت را بدهند تا با آنها پارک بسازیم.
مهدی چمران رئیس شورای شهر تهران هم توضیح داد که این بوستان مربوط به بخش ساخت و سازها نیست و برای شهر تهران ساخته می شود اما هنوز زمین‌ها به شهرداری تهران تحویل داده نشده است . 
او ادامه داد:‌ در بخشی از پادگان قرار است برج‌های ۳۰ طبقه یا کمتر بسازند که من قرارداد این موضوع  را به دلایل شهرسازی امضاء نکردم.
مهدی عباسی، رئیس کمیسیون شهرسازی شورای شهر نیز در مورد پادگان ۰۶ با بیان اینکه بخشی از اراضی متعلق به شهروندان می‌شود و امروز نگهداری از این اراضی مشجر رها شده چراکه ارتش می‌گوید زمین برای شهرداری است و شهرداری هم طرحی ندارد، گفت: ما در بازدید از این موضوع احساس خطر کردیم و تکلیفی برای سازمان بوستان‌ها داشتیم و نگهداشت درختان ضروری است. ارتش هنوز پروانه نگرفته و دلیل آن وجود ۲۰۰۰ درخت است و آنها گفتند که ما درختان را جابه‌جا کردیم؛ اما اظهارات آقای امانی هم قابل تامل است و چون جابجایی مشخص نشده، صدور پروانه معطل مانده و تحویل زمین همراه با صدور پروانه بوده است.
 در نهایت شورای شهر تهران  ۲۰ میلیارد تومان برای نگهداشت درختان پادگان ۰۶ اختصاص داد.

تکلیف درختان جا به جا شده ۰۶ روشن نیست

مهدی عباسی، رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر تهران، هم در خصوص این که مدیران شهری اعلام کرده اند که پروانه ساخت در پادگان ۰۶ صادر شده است به خبرآنلاین گفت:‌ ما هنوز پروانه ساخت را رویت نکرده‌ایم و فرم ب (  فرم مربوط  به نحوه حفظ و گسترش درختان) هنوز برای این ملک به امضا نرسیده است . علت تأخیر در امضای فرم ب، این است که گزارشی باید در خصوص نحوه جابه‌جایی درختان، مکان دقیق جابه‌جایی و جزئیات مربوطه ارائه شود. پس از ارائه این گزارش، ارزیابی‌های لازم باید انجام شود. 
وی ادامه داد:  محدوده‌ای برای جابه‌جایی درختان مشخص شده، اما برای تایید نهایی به یک کروکی دقیق و اطلاعات بیشتر نیاز است. بنابراین، هنوز تکلیف درختان روشن نیست و احتمال می‌دهیم که برخی از درختان جابه‌جا شده و برخی دیگر ممکن است از بین رفته باشند. 
عباسی در خصوص وضعیت این درختان افزود:  اگر ثابت شود که درختان به هر دلیلی از بین رفته‌اند، طبق مقررات با این موضوع برخورد خواهد شد. برخوردی که تنها محدود به جریمه نقدی نمی‌شود و ممکن است شامل معرفی به مراجع قانونی نیز شود. ما منتظر دریافت گزارش‌ها و ارزیابی‌های لازم هستیم تا پس از آن، اقدامات مناسب انجام شود.

 

منبع: sharghdaily-965551

برچسب ها
نسخه اصل مطلب