انسان ۲۰ هزارسالۀ ژاپنی «خرس» از آب درآمد
فرادید| این فسیلها که به نام «انسان اوشیکاوا» مشهور بودند، اواخر دهه ۱۹۵۰ در شهر تویوهاشی کشف شدند. شک و تردیدها درباره ماهیت این فسیلها از اواخر دهه ۱۹۸۰ آغاز شد و از آن زمان ادامه داشت. بر اساس تحقیقات جدید که اول دسامبر ۲۰۲۴ منتشر شد، این استخوانها بدون شک متعلق به یک خرس قهوهای باستانی هستند.
به گزارش فرادید، استخوانهای خرس در آن دوره بهندرت در محوطههای باستانشناسی ژاپن یافت میشدند و دانشمندان آن زمان شناخت محدودی از شکل استخوانهای خرس داشتند. با این حال، دانشمندان دهه ۱۹۵۰ توصیفهای دقیقی از این فسیلها ارائه کرده و مجموعهی بزرگی از بقایای فسیلی را جمعآوری کرده بودند.
این فسیلها اواخر دهه ۱۹۵۰ کشف شدند و شامل یک استخوان بلند میشدند که تصور میشد از بازوی یک انسان و انتها یا «سر» یک استخوان پا باشد
فسیلهای ماقبل تاریخ
این کشف که فسیلهای اوشیکاوا انسانی نیستند، به این معناست که قدیمیترین فسیلهای انسانی کشفشده در سرزمین اصلی ژاپن متعلق به یک معدن سنگ آهک نزدیک شهر هاماکیتا، حدود ۴۰ کیلومتری شرق اوشیکاوا هستند.
این فسیلها شامل تکههایی از استخوان پا، بازو، ترقوه و جمجمه انسانی میشوند که تصور میشد متعلق به دو نفر مختلف باشند: یکی که حدود ۱۴.۰۰۰ سال پیش میزیسته و دیگری که حدود ۱۷.۰۰۰ سال پیش میزیسته است.
این نخستین باری نیست که استخوانهای انسان و خرس با یکدیگر اشتباه گرفته میشوند. در دهه ۱۹۹۰، تصور میشد استخوانی که در غاری در آلاسکا پیدا شده، متعلق به یک خرس است، اما تحقیقات جدید نشان داد این استخوان متعلق به یک زن بومی آمریکایی بوده که حدود ۳.۰۰۰ سال پیش زندگی کرده است.
مترجم: زهرا ذوالقدر
منبع: faradeed-223993