جستجو
رویداد ایران > رویداد > فرهنگی > ( تصاویر) لیست بهترین سریال های عاشقانه ایرانی

( تصاویر) لیست بهترین سریال های عاشقانه ایرانی

در سینمای خانگی، این ژانر به نسبت اوضاع بهتری دارد و هر دو سال یکبار یک سریال قابل قبول و تماشایی با ژانر عاشقانه از پلتفرم‌های مختلف تولید می‌شود. در ادامه ما بهترین سریال های عاشقانه ایرانی را برای شما معرفی می‌کند. با ده سریال عاشقانه پرطرفدار همراه ما باشید.

چند سالی است که پلتفرم‌های نمایش خانگی سرمایه‌های بسیار زیادی را از سوی اسپانسر‌ها جذب می‌کنند و بدین واسطه تلاش می‌کنند تا سریال‌های با کیفیتی بسازند. ژانر عاشقانه در سینمای ایران، از دهه هزار چهارصد کمی کمرنگ‌تر شده و به ندرت در سینما آثار عاشقانه با کیفیت می‌بینیم.

در سینمای خانگی، این ژانر به نسبت اوضاع بهتری دارد و هر دو سال یکبار یک سریال قابل قبول و تماشایی با ژانر عاشقانه از پلتفرم‌های مختلف تولید می‌شود. در ادامه ما بهترین سریال های عاشقانه ایرانی را برای شما معرفی می‌کند. با ده سریال عاشقانه پرطرفدار همراه ما باشید.

10. عاشقانه

کارگردان مهران احمدی
بازیگران محسن کیایی، شبنم مقدمی، ویشکا آسایش
سال انتشار 1401
تعداد قسمت یک فصل 23 قسمت

بعد از انتشار سریال همگناه و به اوج رسیدن محسن کیایی در شبکه نمایش خانگی، مهران احمدی تصمیم گرفت تا در مدت زمان اوج بودن این بازیگر، سریالی با همان حال و هوا با حضور محسن کیایی به عنوان نقش اصلی بسازد. این سریال در زمان پخش آنچنان مورد توجه قرار نگرفت؛ اما به مرور زمان، مخاطبان توجه بیشتری به آن کردند و باعث شد تا سریال به تعداد بالای مخاطبان دست پیدا کند.

داستان سریال در مورد شخصیتی به نام بهمن مردانی است که برای کشف رازی خانوادگی و مرموز که باعث فرار بیست و پنج ساله او از ایران شده بود، به شهرش بر می‌گردد. در این میان بحران‌های عاطفی خاصی برای او پیش می‌آید که او را در دوراهی منطق و احساس قرار می‌دهد.

8. مانکن

کارگردان شهرام شاه حسینی
بازیگران حامد بهداد، سحر دولت‌شاهی، علی شادمان
سال انتشار 1399
تعداد قسمت یک فصل؛ 20 قسمت

شهرام شاه‌حسینی بعد از تماشای موفقیت سریال‌هایی با تم قدیمی دهه‌های پنجاه و شصت، تصمیم گرفت سریالی عاشقانه به نویسندگی پویا سعیدی و پوریا کاکاوند در بستر دهه شصت بسازد. این سریال با داشتن عناصری مثل یک فضای نوستالژیک و روایتی پر تعلیق توانست توجه بسیاری از مخاطبان را به سوی خود جلب کند. درونمایه‌های عشق، خیانت، وفاداری و قدرت به بهترین و عمیق‌ترین شکل در این سریال جریان دارد.

بخوانید:  ۱۵  سریال کمدی ایرانی تلویزیون که هرگز فراموش نمی‌شوند

داستان سریال در دهه 1360 روایت می‌شود. خط اصلی پیرنگ حول محور زندگی عاشقانه دو جوان است که در میان بحران‌های اجتماعی، خانوادگی و چالش‌های مربوط به دوران خود گیر افتادند. روابط عاطفی این دو نفر به مرور با قرار گیری دو راهی‌ها و انتخاب‌های دشوار دچار بحرانی جدی می‌شود.

6. مدار صفر درجه

کارگردان حسن فتحی
بازیگران بهرام رادان، پریناز ایزدیار، امیرحسین فتحی
سال انتشار 1398
تعداد قسمت یک فصل؛ 52 قسمت

حسن فتحی پس از موفقیت سریال شهرزاد تصمیم گرفت ژانر عاشقانه و تاریخی را بیشتر کار کند. ایده یک روایط عاشقانه در بستر تاریخ، تا حدودی برای تماشاگر جذاب به نظر می‌رسید. این سریال نیز برای جذب مخاطب از بازیگران برجسته سینما مانند بهرام رادان و پریناز ایزدیار استفاده کرد. داستان این سریال در دوره قاجار روایت می‌شود. البته که بخش زیادی از داستان، واقعیت تاریخی ندارد و از تخیل استفاده شده، اما به طور کلی به تصویر کشیدن یک داستان عاشقی از ناصرالدین شاه قاجار، ایده جذابی است.

داستان حول محور بخشی از زندگی ناصر الدین شاه می‌چرخد. قبله عالم عاشق زنی به اسم جیران شده؛ دختری از طبقه پایین که به یکباره محبوب شاه می‌شود. چنین تناقضی چالش‌ها و بحران‌های زیادی برای هر دو طرف ایجاد می‌کند. از طرفی دیگر بازی‌های سیاسی، زندگی گذشته دختر و دسیسه‌های قدرت سر راه شخصیت‌ها قرار می‌گیرد.

4. نوبت لیلی

کارگردان شهرام شاه حسینی
بازیگران هوتن شکیبا، محسن تنابنده، هدی زین العابدین
سال انتشار 1401
تعداد قسمت یک فصل؛ 18 قسمت

شهرام شاه حسینی پس از انتشار سریال می‌خواهم زنده بمانم و حواشی عجیبی که حول این سریال پیش آمد، ظاهرا سبک خودش را پیدا کرد و تصمیم گرفت به ساخت سریالی با همان حال و هوا روایت کند. اینبار یک مثلث عشقی را در دل یک روایت تاریخی جا می‌دهد و برای ارائه بهتر آن از بازیگران توانمندی چون محسن تنابنده و هوتن شکیبا استفاده می‌کند. وجود فضای روستایی و نوستالژیک و همچنین یک داستان پر کشش و پر تعلیق، سریال را از نظر موفقیت از سریال قبلی شاه حسینی جلوتر برده و به مراتب با اثر قدرتمندتری سر و کار داریم.

داستان این سریال در مورد دو برادر است که در یک روستای دور افتاده زندگی می‌کنند. هر یک از این دو برادر مسائل شخصی و عاطفی مربوط به خودشان را دارند. اما آنجایی چالش آن‌ها جدی‌تر می‌شود که هر دو عاشق یک نفر می‌شوند. با وجود چنین اتفاقی، عنصر عشق، راز‌های پنهانی از گذشته‌ی آن‌ها را فاش می‌کند و روایت رفته رفته عمق داستانی و دراماتیک پیدا می‌کند.

2. در انتهای شب

کارگردان حسن فتحی
بازیگران ترانه علی دوستی، شهاب حسینی، مصطفی زمانی
سال انتشار 1394
تعداد قسمت 3 فصل؛ 59 قسمت

گل سر سبد این لیست، سریال موفق و محبوب شهرزاد است. سریالی که شبکه نمایش خانگی را بعد از قهوه تلخ دگرگون کرد و مخاطبان سینما را پای سیدی و دستگاه پخش کشاند. این سریال پر خرج، به قدری قوی و محکم عمل کرده بود که توانست در همان روزهای ابتدایی انتشار، سیل عظیمی از بینندگان را سمت خود بکشاند. برای مخاطب دهه 1394، حضور دو تا از مشهورترین بازیگران ایرانی مثل شهاب حسینی و ترانه علی‌دوستی نکته جذابی بودن. دیدن این بازیگران رو صفحه نمایش خانگی در یک فضای خاص چیز جدیدی بود.

این سریال داستانی پر گره از دوران قبل از انقلاب را روایت می‌کند. شخصیت اصلی که شهرزاد نام دارد یک رابطه عاشقانه و سرپایی با فرهاد که هم دانشجوی پزشکی است و هم فعال سیاسی پیرو دکتر مصدق است. در مقابل بزرگ آقا، یکی از پر نفوذترین خاندان آن زمان، شهرزاد را با مقاصد خانوادگی، برای قباد که داماد خاندان است خواستگاری می‌کند. چنین اتفاقی یک بحران بزرگ را برای شهرزاد و فرهاد رقم می‌زند.

سخن آخر

در مقاله‌ای که خواندید، تلاش کردیم با توجه به تعداد مخاطبان و نقد‌های متنوع، ده تا از بهترین سریال‌های عاشقانه ایرانی را برای شما معرفی کنیم. هر کدام از این سریال‌ها با درام قدرتمند خود و روایت عاشقانه، توانستند احساسات مخاطبان را بر انگیخته کنند. از عاشقانه‌های شهراز و قباد تا درام مثلث عشقی رهایم کن. به نظر شما کدام سریال عاشقانه ایرانی در این لیست جایش خالی است؟

منبع: ویجیاتو

منبع: faradeed-224163

برچسب ها
نسخه اصل مطلب