جستجو
رویداد ایران > استان ها > ویژه استان ها > شهیدشیرین کارآفرینی با راه‌اندازی کارخانه کوچک فرآوری عسل

شهیدشیرین کارآفرینی با راه‌اندازی کارخانه کوچک فرآوری عسل

شهیدشیرین کارآفرینی با راه‌اندازی کارخانه کوچک فرآوری عسل
کارآفرین شهرستان شاهرود با حمایت کمیته امداد و سهم عمده آورده خود توانسته کارگاه کوچک فرآوری عسل را راه اندازی کند و کام زندگی را برای خود و چندین خانواده شیرین کند.
به گزارش پایگاه خبری کمیته امداد، کارآفرینی کم هزینه و پردرآمد به ویژه کارآفرینی از طریق خوداشتغالی و ایجاد اشتغال برای خانواده، از راه های ایجاد کسب وکار زودبازده محسوب می شود، به ویژه برخی از این مشاغل بسیار کم هزینه و پردرآمدنیز هستند.
شاید بتوان ادعا کرد که با شرایطی که کمیته امداد برای کارآفرینان فراهم کرده افراد به شرط داشتن همت بالا و عزم راسخ برای ایجاد اشتغال می توانند به عنوان یک کارآفرین وارد عرصه شده و برای خود و خانواده و اقوام اشتغال های کوچک ایجاد کنند.
در ایران مشاغلی وجود دارد کا با همت و تلاش خانواده ای در منزل شکل گرفته و برای خانواده درآمدزایی دارد و گسترش اینگونه مشاغل می تواند کمک بزرگی به اقتصاد کشور و خانواده ها باشد.
کارآفرینی به این شکل در عرصه کشاورزی بیش از عرصه های دیگر زمینه بروز و ظهور دارد و گاه با کمترین هزینه شغل هایی پردرآمد و با کمترین هزینه ایجاد می شود.
پرورش گل و گیاه، قارچ، داروهای گیاهی و به ویژه تکثیر و پرورش زنبور عسل از فعالیت هایی است که زمینه بالقوه ای برای ایجاد اشتغال دارد.
شاید سخت بتوان باور کرد که پرورش زنبور و تولید عسل خالص و ارگانیک آن هم در خانه امکان پذیر باشد، اما این ناممکن در بسیاری از نقاط کشور از جمله کرج ممکن شده است.

صادرات این محصول می تواند ارزآوری مطلوبی برای کشور به همراه داشته باشد و می توان ادعا کرد که در صورت معرفی مناسب توانمندی ایران در این خصوص، مشتری های جهانی برای محصول ایرانی به دست می آید.

شرایط مساعد شهرستان شاهرود برای تولید عسل


کارآفرین شهرستان شاهرود  با اشاره به اینکه سال‌ها زنبور دار و صاحب کلنی های عسل است، تصریح کرد: با توجه به گیاهان دارویی موجود در منطقه و اقلیم و شرایط آب و هوایی عالی، اینجا بهترین مکان برای پرورش زنبور عسل است.

عسلی که در این منطقه تولید می شود با توجه به گیاهان دارویی بهترین عسل استان است.

کارآفرین گزارش ما فقط به تولید عسل خالص بسنده نکرده است بلکه شیره انگور، خرما، توت، چهار شیره را با تکیه بر علم و دانش و  دستگاه های کاملا نوین  و بهداشتی در حال تولید این محصولات است.

با توجه به ظرفیت شهرستان به این فکر افتادم که بسته بندی عسل را در این شهرستان راه اندازی کنم اما کار بسته بندی مراحلی دارد.

کسب و کار پر سود فرآوری عسل

عسلی که خودم تولید می کنم و یا از کندوداران خریداری میکنم در این مرحله بعد از چرخاندن در دستگاه استراتور و با گرمای ۶۰ درجه شکرک زداریی و رسوبگیری می شود.

عسلی که از مرحله رسوبگیری می گذرد وارد مرحله صافی می شود.

تولید و فرآوری عسل از نظر اقتصادی بسیار پرسود است.

در این کارگاه سالانه مقدار زیادی  عسل بسته بندی می شود که سود خالص آن زیاداست.

مبلغ ۵۰ میلیون تومان تسهیلات اشتغال زایی از کمیته امداد دریافت کردم.

این کارآفرین در این مجموعه ۳ نفر نیروی انسانی را بکارگرفته است.

توانستیم سازماندهی عسل خام شهرستان را به صورت صنعتی به پیش ببریم.

به گفته کارآفرین شهرستان شاهرود، زمین خوردن و افتادن برای همه ما انسان ها طبیعی است و اگر نباشد، زندگی رنگ یکنواختی به خود می گیرد، اما اگر فکر و ذهن ما درگیر همان زمین خوردن بماند، دیگر نای حرکتی برای جسم باقی نمی ماند، کافی است حرکت کنیم که برکت خدا شامل حالمان شود.


برچسب ها
نسخه اصل مطلب