علاوه بر جبران خسارتهای جزئی ظرفیت پدافند هوایی، تقویتهای بسیار زیادی انجام دادیم
فرمانده پدافند هوایی هوافضای سپاه گفت: یکی از برنامههایی که در نیروی هوا و فضا به سرانجام رسید، سامانههای در مقابله با کروز بود که تبدیل به محصولی به نام موشک «۹ دی» شد. این سامانه با اهداف در برد معینی بر علیه بمبهای بالدار، هوشمند و سنگر شکن یا موشک های کروز درگیر شود.
به گزارش انتخاب، وی افزود: ما این سامانه ها را به مجموعه رینگ پدافندی کشور الحاق کردیم. در میدان رزم واقعی، این سامانه درگیر شد و تمام اهداف خود را با موفقیت انهدام کرد.
سردار شیخیان تأکید کرد: در آینده نزدیک شاهد تست «سامانه دفاع ضد بالستیک بومی جمهوری اسلامی» خواهیم بود که معادلات زیادی را در حوزه نظامی به وجود میآورد. علیرغم فضاسازیهای مسموم در خصوص آسیب دیدگی ظرفیتهای پدافند هوایی کشور، علاوه بر جبران خسارتهای جزئی، تقویتهای بسیار زیادی انجام دادیم.
وی ادامه داد: با رصدهایی که دشمنان انجام میدهند، به این موضوع واقف هستند. رژیم صهیونسیتی در وعده صادق ۲ متحمل صدمات شدیدی در حوزه پدافند هوایی شد و مجبور شدند که از ظرفیت های غیر بومی استفاده کنند. پدافند ما با تقویت چند برابری، در وضعیت بسیار خوبی قرار گرفت.
فرمانده پدافند هوایی هوافضای سپاه اظهار داشت: جنگنده F۲۲ و F۳۵ در طیف جنگدههای پنهان کار هستند، چشم رانوی اینها بسیار مشکل است. با ظرفیت بومی این جنگنده در حوزه پدافند هوایی توسعه پیدا کرده است، تمریناتی را در این حوزه برنامه ریزی کردیم و اقداماتی را بر علیه این اهداف بر منصه اجرا قرار میدهیم.
سردار شیخیان همچین گفت: اصولاً موضوع پنهان کاری نسبی است، لذا نمیشود هیچ پرندهای را مطلقا پنهان کار فرض کرد. شاهد یک رزمایش گسترده در نیروهای سپاه و ارتش هستیم، یعنی در حمله رژیم صهیونسیتی آسیب کمی دیدیم و ظرفیتی را از دست ندادیم که اثر راهبردی داشته باشد.
سردار شیخیان افزود: کارشناسان دشمن متوجه خطای محاسباتی خود شدهاند. علاوه بر اینکه سامانههای آسیب دیده را به چرخه عملیاتی برگرداندیم، بخش زیادی از تجهیزات خط تولید را به سرعت آماده کردیم.
وی اظهار داشت: اگر رویارویی جدیدی داشته باشیم، شاهد ترکیبی از قدرت آفندی و دفاع سریع پدافندی خواهیم بود.
منبع: etemadonline-694182