جستجو
رویداد ایران > رویداد > علمی > شناسایی یک نوع ناشناخته از «انسان» که 300 هزار سال قبل زندگی می‌کرد

شناسایی یک نوع ناشناخته از «انسان» که 300 هزار سال قبل زندگی می‌کرد

بر اساس فسیل‌های کشف شده در آسیای شرقی، دانشمندان تصور می‌کنند گونه‌ی شناخته نشده‌ای از انسان باستانی به نام هومو جولوئِنسیس (Homo juluensis) را شناسایی کرده‌اند.

فرادید| بر اساس فسیل‌های کشف شده در آسیای شرقی، دانشمندان تصور می‌کنند گونه‌ی جدیدی از انسان به نام هومو جولوئِنسیس (Homo juluensis) را یافته‌اند که قدمت آن به ۳۰۰۰۰۰ تا ۵۰۰۰۰ سال پیش بازمی‌گردد و احتمالاً شامل دِنیسُوان‌ها نیز می‌شود. این تحقیق از روش جدیدی برای سازماندهی شواهد فسیلی برای روشن کردن تکامل انسان‌های باستانی در منطقه استفاده کرده است. 

به گزارش فرادید، یک محقق دانشگاه هاوایی مدعی شده گونه جدید و قبلا ناشناخته‌ای از انسان به نام هومو جولوئِنسیس را شناسایی کرده که می‌تواند گروه‌های مرموزی مانند دِنیسُوان‌ها را هم شامل شود؛ خویشاوندان انسان باستانی که داستان آن‌ها هنوز به طور کامل کشف نشده است. 

پروفسور کریستوفر جِی. بائه، انسان‌شناس مشهور دانشگاه هاوایی، بیش از ۳۰ سال از عمرش را به مطالعه‌ی اجداد انسان در سراسر آسیا اختصاص داده است. 

آخرین یافته‌های او که در مجله‌ی علمی «نِیچِر کِمیونیکِیشِن» منتشر شدند، تعاملات پیچیده و تنوع گونه‌های شبه‌انسانی باستانی را روشن می‌کنند که در آسیا در اواخر پلیستوسین میانه تا پلیستوسین پسین می‌زیستند، یک بازه زمانی بین ۳۰۰۰۰۰ تا ۵۰۰۰۰ سال پیش!

کریستوفر جِی. بائه

بائه گفته: «در این مطالعه به یک فسیل انسان‌گونه برخورد کردیم که نمی‌تواند در دسته‌های شناخته شده مانند هومو ارکتوس، هومو نئاندرتالنسیس یا هومو ساپینس (انسان امروزی) قرار بگیرد. اگرچه ما این پروژه را چندین سال پیش آغاز کردیم، اما انتظار نداشتیم بتوانیم گونه جدیدی از هومینین (اجداد انسان) را پیدا کنیم و سپس بتوانیم فسیل‌های هومینین را از آسیا در گروه‌های مختلف سازماندهی کنیم. در نهایت، این پیشرفت باید برای ارتباطات علمی مفید باشد.» 

این مطالعه دارای اهمیت است زیرا به دانشمندان کمک می‌کند داستان پیچیده تکامل انسان در آسیا را بهتر درک کنند و برخی از شکاف‌های درک ما از خویشاوندان باستانی‌مان را پر کنند.

مترجم: زهرا ذوالقدر

منبع: faradeed-222572

برچسب ها
نسخه اصل مطلب