کدام شبکه های تلویزیونی ادغام یا منحل می شوند؟
محسن برمهانی، معاون سیما درباره تولیدات نمایشی سازمان صداوسیما گفت: صداوسیما همواره در بخش تولیدات نمایشی که بهصورت ویژه در مرکز سیمافیلم و سیمرغ انجام میگیرد، به معرفی مفاخر ایران و اسلام به مردم توجه داشته و مفاخری از تاریخ اسلام، تاریخ گذشته و معاصر کشور جزو موضوعات مورد تأکید در تولیدات بوده است.
ساخت سریالی از زندگی تنها دانشمند زنده
برمهانی درباره تولید مجموعههای نمایشی یا مستندهایی از مفاخر و قهرمانان ملی در سیمای جمهوری اسلامی ایران توضیحاتی ارائه کرد و گفت: حسین بهاروند، مؤسس و رئیس پژوهشکده زیستشناسی و فناوری سلولهای بنیادی پژوهشگاه رویان شاید تنها دانشمند زندهای است که درخصوص روایت زندگی و تجربیات وی در صداوسیما سریالسازی شده و حتی خودش به پشتصحنه ساخت سریال رفته است.
برمهانی در ادامه ابراز امیدواری کرد که مخاطبان از تولید مجموعه نمایشی استاد بهاروند استقبال کنند.
«پوریای ولی» که مقدمات پیشتولید را طی میکند
معاون سیما با تأکید بر اینکه مجموعههای مربوط به مفاخر از تولیدات عظیم، با حجم و هزینه بسیار بالا برای رسانه ملی است، درباره سایر تولیدات مرتبط با مفاخر ایران و اسلام، عنوان کرد: مجموعه «پوریای ولی» که مقدمات پیشتولید را طی میکند و هنوز به مرحله فیلمبرداری نرسیده، یکی از همین دست آثار است.
امیدواریم شیوه ساخت «حضرت موسی (ع)» تکرار شود
معاون سیما اضافه کرد: در رابطه با بزرگان دیگری از جمله «سلمان فارسی» و «حضرت موسی (ع)» هم که آثاری در حال تولید داریم. البته درخصوص تولید محتوای نمایشی با محوریت حضرت موسی (ع) نسخهای سینمایی از این داستان در حال تولید است. اینکه ابتدا نسخه سینمایی از طرح حضرت موسی (ع) ساخته شود، شیوهای تازه بود که برای کار روی این طرح انتخاب شد و شاید شیوه موفقی باشد. در این صورت امیدواریم چنین تجربههایی مجدداً تکرار شود.
ساخت سریالهای خواجه نصیرالدین طوسی، حضرت ابوطالب (ع)، حضرت جعفر صادق (ع) و شهید بهشتی
برمهانی ضمن اشاره به گران بودن تولیدات مربوط به مفاخر اظهار کرد: تولید مجموعه نمایشی با مضمون مفاخر ایران و اسلام برای رسانه ملی اهمیت بالایی دارد و دکتر جبلی شخصاً روی تولیدات الف ویژه رسانه ملی بهصورت مداوم نظارت میکند.
وی ادامه داد: تعدادی دیگر از سریالهای مربوط به مفاخر هم وجود دارد که برخی از آنها در مرحله نگارشاند و نگارش برخی دیگر بهتازگی آغاز شده است؛ مانند سریالهای خواجه نصیرالدین طوسی، حضرت ابوطالب (ع)، حضرت جعفر صادق (ع)، شهید بهشتی و… که امیدواریم تمام مراحل تولید آنها نیز بهخوبی پیش برود.
کدام شبکهها ادغام و انحلال میشوند؟
معاون سیما در پایان درباره اخبار و حواشی مرتبط با احتمال ادغام برخی از شبکههای تلویزیونی و صحت چنین تصمیمی تصریح کرد: همواره تمام شبکههای تلویزیونی ما از نظر مخاطب و کیفیت بررسی میشوند و نتیجه این بررسیها در ادغام، انحلال یا تأسیس شبکهها نقش دارد. اینطور نیست که بررسیها فقط برای ادغام و انحلال باشد. طبیعی هم هست که اگر شبکهای کیفیت کافی و مخاطب درخور توجهی نداشته باشد و قابل ارتقا هم نباشد، با هدف همافزایی بیشتر، تغییر و تحولاتی داشته باشد.
منبع: ایسنا
منبع: faradeed-219665