جستجو
رویداد ایران > رویداد > اقتصادی > افزایش سقف پاداش کشف مراکز غیرمجاز رمزارز تا سقف ۵۰ میلیون تومان

افزایش سقف پاداش کشف مراکز غیرمجاز رمزارز تا سقف ۵۰ میلیون تومان

مدیرعامل توانیر گفت: کشف مراکز غیرمجاز استخراج رمزدارایی طی ۲ ماه ۸ برابر شد.

به گزارش شبکه شرق، مدیرعامل شرکت توانیر با اشاره به ۸ برابر شدن کشفیات مراکز تولید رمزارز‌های غیرمجاز در برخی مناطق، از افزایش سقف پاداش کشف تا سقف ۵۰ میلیون تومان و پاداش مضاعف همکاران صنعت برق در این خصوص خبر داد.

مصطفی رجبی مشهدی در دومین جلسه مقابله با مراکز غیرمجاز استخراج رمزدارایی، از رشد ۸ برابری کشف این مراکز در برخی از مناطق کشور طی ۲ ماه اخیر خبر داد و با اشاره به پاداش مضاعف همکاران صنعت برق که در فرایند کشف و مقابله با این مراکز عملکرد موفقیت آمیز داشتند، اظهار داشت: شرکت‌های برق می‌توانند علاوه بر پاداش پیش بینی شده، سالانه ۲ نفر از همکارانی که بیشترین همکاری در خصوص کشف و مقابله با این مراکز دارند را به لحاظ استخدامی، تبدیل وضعیت کنند و سازوکار‌هایی نیز برای ارتقای شغلی و یا اعطای جایزه ویژه به همکارانی که نیازی به تبدیل وضعیت ندارند، تعریف می‌شود.
مدیرعامل توانیر با تاکید بر لزوم تسویه به موقع پاداش به عاملان شناسایی و مقابله با مراکز غیر مجاز تولید رمزارز، از شرکت‌های برق خواست تسویه پاداش‌ها را در صدر اقدامات خود قرار دهند.
وی در عین حال برخورد جدی با هرگونه تخطی از سوی همکاران صنعت برق در مسیر مقابله با مراکز غیر مجاز را مورد تاکید قرار داد که مطابق رویه پیش بینی شده، با اخراج بلادرنگ نیرو‌های خاطی و جذب و جایگزینی نیروی جدید همراه می‌شود.
رجبی مشهدی همچنین با تاکید بر اینکه استخراج غیرمجاز رمزارز فقط معطوف به استفاده از شبکه فشار ضعیف نبوده و بخش عمده‌ای از گزارش‌های دریافتی مربوط به بخش صنعت است، از شرکت‌های برق منطقه‌ای خواست با تعیین مجری، نسبت به تعیین روش کشف و مقابله با این مراکز با جدیت عمل کنند.
در ادامه این نشست محمد اله‌داد معاون انتقال و تجارت خارجی و مجری طرح مقابله با مراکز غیرمجاز تولید رمزدارایی توانیر از پرداخت و تسویه پاداش شناسایی و مقابله با این مراکز در بیش از ۶۰ درصد شرکت‌های برق خبر داد.
وی افزایش سقف پاداش کشف و مقابله با مراکز غیرمجاز به ۵۰ میلیون تومان و پیش‌بینی تبدیل وضعیت استخدامی و جایزه ویژه برای همکاران را از طریق کارگروه شبکه در شرکت‌های توزیع و برق منطقه‌ای و تصویب در کارگروه توانیر عنوان کرد که بستر انگیزشی مناسبی را فراهم آورده است.
وی بخشی از کشفیات این مراکز را مربوط به واحد‌های تولید پراکنده عنوان کرد و کاهش تعداد پروانه‌های بهره‌برداری نسبت به جواز‌های صادر شده برای این مراکز را محملی برای واردات دستگاه‌های ماینر و توزیع آن در مراکز غیر مجاز عنوان کرد و خواستار بررسی جواز تاسیس مراکز مجاز رمز دارایی با پروانه بهره برداری و مشخص شدن وضعیت ماینر‌های وارد شده بر اساس مجوز تاسیس این مراکز شد.
معاون انتقال و تجارت خارجی توانیر سرشماری دقیق و صورتجلسه دستگاه‌های کشف شده طی فرایند جمع‌آوری تا امحاء و کسب اطمینان از عدم بازگشت ماینر‌ها به چرخه استفاده غیر مجاز را مورد تاکید قرار داد.
در ادامه این نشست که از طریق ارتباط تصویری با شرکت‌های توزیع برق قزوین، مرکزی، خراسان رضوی و تهران بزرگ و ارایه گزارش عملکرد مقابله با مراکز غیرمجاز تولید رمز دارایی در این شرکت‌ها همراه بود، هادی سفیدمو مجری نظارت و ساماندهی استخراج رمزدارایی‌های توانیر با اشاره به ابلاغ اصلاحیه دستورالعمل نحوه برخورد با مراکز غیرمجاز تولید رمزدارایی از سوی معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی گفت: در صورت کشف ماینر غیرمجاز، مشترک متخلف باید هزینه جایگزینی کنتور هوشمند و نصب آن در خارج از محل ملک را بپردازد همچنین مقرر شده پاداش عوامل شناسایی، جمع آوری و عوامل انتظامی ظرف مدت یک هفته کاری پرداخت شود.
وی تصریح کرد: پاداش عوامل شناسایی تا سقف ۵۰ میلیون تومان و به ازای هر ماینر یک میلیون تومان، عوامل جمع آوری در هر بازدید مجموعا ۱۲ میلیون تومان و نیروی انتظامی ۵۰۰ هزار تومان به ازای هر ماینر تا سقف ۵ میلیون تومان است.
وی افزود: درصورتی که تعداد ماینر‌های غیر مجاز کشف شده از ۵۰ دستگاه بیشتر باشد سقف پاداش از ۵۰ میلیون تومان افزایش می‌یابد و میزان پاداش در قالب یک کمیته در توانیر تصمیم‌گیری و پرداخت می‌شود.

 

 

منبع: sharghdaily-949802

برچسب ها
نسخه اصل مطلب