جستجو
رویداد ایران > رویداد > فرهنگی > (تصاویر) بهترین فیلم‌های کمدی خانوادگی که حتما باید ببینید

(تصاویر) بهترین فیلم‌های کمدی خانوادگی که حتما باید ببینید

فیلم‌های کمدی خانوادگی این مقاله، آثاری هستند که جنس کمدی آن‌ها با بزرگسالان و کودکان سازگاری بیشتری دارد و به همه این فرصت داده می‌شود تا لبخند بزنند و لحظات خوشی را تجربه کنند. مسلما فیلم‌های متعددی از این ویژگی‌ها بهره می‌برند که شاید بسیاری از آن‌ها را تماشا کرده‌اید، مانند «تنها در خانه» یا «شگفت‌انگیزان»؛ عدم حضور این آثار در این مقاله، به معنای کیفیت پایین آن‌ها نیست.

فیلم‌های کمدی همواره جایگاه ویژه‌ای در قلب سینمادوستان داشته‌اند اما همه‌ی آثار این ژانر برای سنین پایین مناسب نیست؛ اینجاست که کمدی‌های ملایم‌تر و به اصطلاح خانوادگی اهمیت بیشتری پیدا می‌کنند و بهترین گزینه برای یک دور‌همی هستند که در آن والدین و فرزندان کنار هم بنشینند و برای مدتی کوتاه به یک اندازه سرگرم شوند. فیلم‌های کمدی خانوادگی ضمن اینکه بامزه و مفرح هستند، اغلب بر مفاهیم اخلاقی و آموزشی نیز تکیه می‌کنند و این پیام‌ها معمولا درباره اهمیت خانواده، دوستی، صداقت یا پذیرفتن تفاوت‌ها است.

فیلم‌های کمدی خانوادگی این مقاله، آثاری هستند که جنس کمدی آن‌ها با بزرگسالان و کودکان سازگاری بیشتری دارد و به همه این فرصت داده می‌شود تا لبخند بزنند و لحظات خوشی را تجربه کنند. مسلما فیلم‌های متعددی از این ویژگی‌ها بهره می‌برند که شاید بسیاری از آن‌ها را تماشا کرده‌اید، مانند «تنها در خانه» یا «شگفت‌انگیزان»؛ عدم حضور این آثار در این مقاله، به معنای کیفیت پایین آن‌ها نیست.

۱- میچل‌ها در برابر ماشین‌ها (The Mitchells vs the Machines)

    سال اکران: ۱۹۸۷
  • کارگردان: راب رینر
  • بازیگران: کری الویس، رابین رایت، مندی پتینکین، آندره د جاینت، کریس ساراندون، کریستوفر گست، والاس شاون
  • امتیاز کاربران IMDb به فیلم: ۸ از ۱۰
  • امتیاز راتن تومیتوز به فیلم: ۹۸ از ۱۰۰

فیلم کالت «عروس شاهزاده» که در دهه ۸۰ میلادی روی پرده رفت، علی‌رغم شکست تجاری، خیلی زود به یکی از بهترین و تاثیرگذارترین فیلم‌های کمدی خانوادگی تمام دوران تبدیل شد. این فیلم که برداشتی هوشمندانه و طنزآمیز از داستان‌های پریان کلاسیک است، نسل‌های متعددی را به دنیای خیال‌پردازی و ماجراجویی دعوت کرده است.

داستان فیلم حول محور وستلی، یک کارگر ساده اما عاشق‌پیشه و پرنسس باترکاپ، دختری زیبا و جسور می‌چرخد. عشق این دو جوان که به نظر می‌رسد محکوم به شکست است، آن‌ها را به سفری پرماجرا و خطرناک می‌کشاند. وستلی برای اثبات عشق خود و نجات پرنسس از ازدواج اجباری با شاهزاده‌ای بی‌رحم، باید از چالش‌های بسیاری عبور کند و باید بدانید که این ماموریت به‌هیچ‌وجه آسان نیست.

«عروس شاهزاده» با ترکیب هوشمندانه عناصر فانتزی، کمدی و ماجراجویی، می‌تواند هر نوع مخاطب با هر نوع سلیقه‌ای را به خود جذب کند. دیالوگ‌های بامزه و ماندگار فیلم، شخصیت‌های دوست‌داشتنی و داستانی جذاب، از جمله عواملی هستند که این فیلم را به اثری ماندگار تبدیل کرده‌اند. اینجا باید به به بازی‌های درخشان کری الویس در نقش وستلی، رابین رایت در نقش پرنسس باترکاپ و کریس ساراندون در نقش شاهزاده هامپردینک هم اشاره کنیم. همچنین، کارگردانی ماهرانه‌ی راب رینر و فیلمنامه هوشمندانه ویلیام گلدمن، به موفقیت این فیلم کمک شایانی کرده است.

۳- زندگی جدید امپراتور (The Emperor’s New Groove)

    سال اکران: ۲۰۲۳
  • کارگردان: سم فل
  • صداپیشگان: تندی نیوتون، زکری لی‌وای، بلا رمزی، ایملدا استنتون، دیوید بردلی، جین هرکس، دنیل میز
  • امتیاز سایت IMDb به فیلم: ۶.۵ از ۱۰
  • امتیاز سایت راتن تومیتوز به فیلم: ۸۰ از ۱۰۰

کسانی که با «فرار مرغی» (۲۰۰۰) بزرگ شده‌اند و خاطرات شیرینی از آن دارند، از تماشای قسمت دوم آن پس از دو دهه، هیجان‌زده خواهند شد. بسیاری از طرفداران این مجموعه حالا بعد از دو دهه ازدواج کرده‌اند و اتفاق جذابی است که «فرار مرغی: طلوع ناگت» را در کنار فرزند کوچکشان تماشا کنند.

ماجراهای نسخه‌ی اصلی را حتما به یاد دارید، «فرار مرغی» دو قهرمان اصلی داشت، یک خروس آمریکایی به نام راکی (که حالا به جای مل گیبسون، زکری لی‌وای صداپیشه‌ی آن است) و یک مرغ شجاع انگلیسی به نام جینجر (که حالا به جای جولیا صوالحه، تندی نیوتون صداپیشه‌ی آن است)؛ این دو پس از روزهای اضطراب‌آوری که پشت سر گذاشتند، ازدواج کرده‌اند و در یک مکان امن در کنار دیگر مرغ‌ها زندگی آرمانی و آرامی دارند، جایی که در آن، خبری از انسان‌های ترسناک و بی‌رحم هم نیست.

دختر جوان آن‌ها، مالی (بلا رمزی) ماجراجو است و می‌خواهد جهان را ببیند و بفهمد آن‌ سوی مرزهای خانه چه خبر است اما جینجر که هنوز هم خاطرات تلخ گذشته را فراموش نکرده است به او اجازه نمی‌دهد که از جزیره خارج شود و راکی هم به دخترک درباره‌ی جهان بیرون حرفی نمی‌زند. مدتی بعد، انسان‌ها با کامیون‌ها و تجهیزات از راه می‌رسند و در آن حوالی شروع به ساخت‌وساز می‌کنند. جینجر که احتمال می‌دهد آن‌ها را در حال تأسیس یک مزرعه برای مرغ‌ها هستند، از باقی اعضای گروه می‌خواهد که حرکتی نکنند و منتظر خروج انسان‌ها باشند، مالی اما نمی‌تواند جلوی کنجکاوی خود را بگیرد و از دریاچه عبور می‌کند و در ادامه به گروهی از مرغ‌های جدید ملحق می‌شود.

«فرار مرغی: طلوع ناگت» به اندازه‌ی قسمت اول بامزه و خاطره‌انگیز نیست اما در عین حال باید اعتراف کرد که از هر نظر سرگرم‌کننده و یکی از فیلم‌های کودکانه سال‌های اخیر است که حتی اگر نسخه‌ی اصلی را تماشا نکرده‌اید، شما را مجذوب خود می‌کند. هنگامی که «فرار مرغی» در سال ۲۰۰۰ روی پرده رفت، یک انیمیشن استاپ‌موشن جریان‌ساز بود که آردمن را به یکی از استودیوهای معتبر دنیای انیمیشن‌سازی تبدیل کرد، «طلوع ناگت» در آن حدواندازه نیست اما کودکان سریعا عاشق جهان و شخصیت‌هایش می‌شوند و البته بزرگسالان در حین تماشایش، سفری نوستالژیک به روزهای خوب گذشته خواهند داشت.

۵- پدینگتون ۲ (Paddington 2)

96

    سال انتشار: ۲۰۱۷
  • کارگردان: پل کینگ
  • بازیگران: هیو بونه‌ویل، سالی هاوکینز، برندن گلیسون، جولی والترز، جیم برودبنت، هیو گرانت، بن ویشاو
  • امتیاز کاربران IMDb به فیلم: ۷.۸ از ۱۰
  • امتیاز راتن تومیتوز به فیلم: ۹۹ از ۱۰۰

کمتر پیش می‌آید که دنباله‌ای بتواند از نسخه اصلی خود پیشی بگیرد اما «پدینگتون ۲» از آن آثاری است که با قدرت این قاعده را می‌شکند. این فیلم خانوادگی شیرین، نه تنها به موفقیت قسمت اول اضافه کرد، بلکه با روایتی هوشمندانه و شخصیت‌پردازی قوی‌، به یکی از بهترین فیلم‌های کمدی خانوادگی تمام دوران تبدیل شد. در این قسمت، پدینگتون برای بازگرداندن یک کتاب نادر به موزه، به اشتباه به سرقت متهم می‌شود و مجبور می‌شود تا برای اثبات بی‌گناهی خود و بازگشت به خانه، ماجراجویی هیجان‌انگیزی را آغاز کند. در این میان، رابطه او با خانواده براون عمق بیشتری پیدا می‌کند.

برگ برنده‌ی «پدینگتون ۲»، بازی متفاوت هیو گرانت در نقش فونیکس بوخانان، بازیگر مشهوری است که به دنبال دزدی کتاب نادر است. گرانت با نقش‌آفرینی خود، به این شخصیت پیچیده و جذاب جان بخشیده و او را به راحتی فراموش نخواهید کرد. مانند دیگر فیلم‌های این فهرست، «پدینگتون ۲» هم سرگرم‌کننده و بامزه است اما درون‌مایه‌های اخلاقی مهمی را هم در کانون توجه می‌دهد و از اهمیت خانواده و صداقت سخن می‌گوید. حالا تنها سوال این است که آیا قسمت سوم می‌تواند موفقیت‌های این فیلم را تکرار کند یا خیر.

منبع: خبرآنلاین

منبع: faradeed-215415

برچسب ها
نسخه اصل مطلب