میزان تحمل شما در برابر درد می گوید که روان پریش هستید یا نه!
هرکدام از ما واکنش متفاوتی نسبت به درد داریم.
مطالعه آنها نشان داده که افرادی با سطح بالای روانپریشی نهتنها در برابر درد مقاومتر هستند، بلکه کمتر از تجربیات دردناک خود درس میگیرند.
در این مقاله، پژوهشگران این نظریه را مطرح کردهاند که شاید عدم یادگیری افراد روانپریش از پیامدهای دردناک ناشی از عدم حساسیت آنها نسبت به درد فیزیکی باشد.
برای بررسی این نظریه، ۱۰۶ نفر از شرکتکنندگان پرسشنامههایی را پر کردند که سطح عدم همدلی و تکانشی بودن آنها را ارزیابی میکرد.
پس از پاسخ به این پرسشنامه، به هر شرکتکننده شوکهای الکتریکی ضعیفی از طریق الکترودهای متصل به دستهایشان داده شد.
پژوهشگران سطحی که شرکتکننده برای اولین بار درد را احساس کرد و همچنین بالاترین سطحی که حاضر به تحمل آن بود را ثبت کردند.
همانطور که دانشمندان پیشبینی کرده بودند، افرادی که در پرسشنامه امتیاز بالاتری در ویژگیهای روانپریشی کسب کرده بودند، توانایی تحمل درد بیشتری نسبت به دیگران نشان دادند.
پژوهشگران در این آزمایش قصد داشتند بررسی کنند که شرکتکنندگان چگونه پس از دریافت یک نتیجه منفی رفتار خود را تغییر میدهند.
برای مثال، اگر یک شرکتکننده با انتخاب سهباره کارت سبز پاداش بگیرد اما دفعه چهارم شوک دریافت کند، آیا باز هم به انتخاب کارت سبز ادامه خواهد داد؟
پژوهشگران با استفاده از مدلی محاسباتی به نام «فیلتر گاوسی سلسلهمراتبی»، نحوه تغییر باورهای شرکتکنندگان را در طول آزمایش بررسی کردند.
نتیجه نشان داد افرادی که ویژگیهای روانپریشی دارند، در ابتدا به باورهای خود نامطمئن بودند، اما بهسرعت به الگویی میرسیدند که تمایلی به تغییر آن نداشتند.
این افراد بهجای اینکه مانند اکثر مردم از یک تجربه منفی درس بگیرند، این نتایج دردناک را نادیده میگرفتند و به باورهای اولیه خود پایبند بودند؛ حتی زمانی که این باورها نادرست بودند.
منبع: روزیاتو
منبع: faradeed-214684