جستجو
رویداد ایران > رویداد > ورزشی > واکنش قمری به درگذشت یک دوچرخه‌سوار دیگر در جاده/ درخواست از پلیس راهور و ورود وزارت کشور

واکنش قمری به درگذشت یک دوچرخه‌سوار دیگر در جاده/ درخواست از پلیس راهور و ورود وزارت کشور

واکنش قمری به درگذشت یک دوچرخه‌سوار دیگر در جاده/ درخواست از پلیس راهور و ورود وزارت کشور
رئیس فدراسیون دوچرخه‌سواری گفت که در نامه‌ای به پلیس راهنمایی‌ورانندگی، خواستار اعلام توجه به امنیت دوچرخه‌سواران در جاده‌ها در برنامه‌های خبری این نهاد شده است.
در روزهای گذشته اخباری مبنی بر درگذشت یک دوچرخه‌سوار در استان کرمان بر اثر تصادف با یک کامیون منتشر شد تا تعداد رکابزنان فوت کرده در سال 99 به سه نفر برسد.
خسرو قمری رئیس فدراسیون دوچرخه‌سواری در واکنش به این اتفاق به خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم گفت: هر بار که چنین اتفاقی رخ می‌دهد و یکی از اعضای خانواده دوچرخه‌سواری را بر اثر اینگونه حوادث از دست می‌دهیم، واقعاً ناراحت می‌شویم و امیدوارم دیگر شاهد چنین اتفاقات تلخی نباشیم. متاسفانه هنوز به لحاظ زیرساختی و همچنین فرهنگی شرایط مطلوب نیست و توجه‌ها به دوچرخه‌سواران از سوی رانندگان در جاده‌های مختلف کشور صورت نمی‌گیرد.
وی افزود: هفته قبل نامه‌ای به پلیس راهنمایی و رانندگی ارسال کردیم تا پلیس راهور، از این پس در برنامه‌های خبری‌اش موضوع امنیت دوچرخه‌سواران در جاده‌های مختلف را به رانندگان یادآور شود تا آنها توجه بیشتری به رکابزنان داشته باشند. برنامه‌های زیادی را برای این موضوع در حوزه‌های همگانی و آموزشی انجام داده‌ و تلاش زیادی برای فرهنگ‌سازی کرده‌ایم. متاسفانه امسال به دلیل شیوع کرونا، مجوزهای لازم برای تمرینات به صورت گروهی صادر نشده و به همین دلیل هم به تنهایی و خارج از برنامه تمرینی هیئت‌ها به جاده می‌روند که این مسئله خطرناک است. زمانی که چند دوچرخه‌سوار با هم و در کنار یک مسئول یا مربی در جاده تمرین می‌کنند، در این وضعیت امنیت تا حد بسیار زیادی بالا می‌رود و رانندگان نیز با حواس جمع و رعایت احتیاط از کنارشان عبور می‌کنند. 
رئیس فدراسیون دوچرخه‌سواری ادامه داد: متاسفانه رانندگان در جاده‌ها با سرعت بسیار زیادی حرکت می‌کنند و توجه‌شان به دوچرخه‌سواران کمتر شده است. یک جاده دارای شرایط سربالایی، سرازیری و ... است و رکاب زدن در این شرایط می‌تواند برای دوچرخه‌سواران در مسابقات بین‌المللی مفید باشد و منجر به آمادگی آنها شود. ورزشکاران زمانی که به جاده می‌روند، این خطر را به جان می‌خرند و چنین خطراتی برای هر رشته ورزشی وجود دارد. آنها باید مسیرها و جاده‌هایی را انتخاب کنند که دارای کمترین خطر بوده و تردد اتومبیل‌ها در آنها کمتر از سایر مسیرها باشد.
قمری عنوان کرد: همه تلاش ما و مسئولان کشوری در این حوزه، فرهنگ‌سازی صحیح برای حفظ و تأمین امینت رکابزنان است. اینکه سه دوچرخه‌سوار از ابتدای سال تاکنون بر اثر سانحه در بزرگراه‌ها و جاده‌ها فوت کرده‌اند، واقعاً تلخ است. امیدوارم دیگر شاهد چنین اتفاقاتی نباشیم و بتوانیم با اجرای برنامه‌های مناسب و آگاه‌سازی رانندگان و همچنین دوچرخه‌سواران، آمار فوت در این بخش را به صفر برسانیم. وزارت کشور نیز پای کار آمده و قرار است با تکثیر یک بروشور و در اختیار گذاشتن آن به فرمانداری‌ها و استانداری‌ها، مسائل مورد نظر در رعایت نکات ایمنی را اطلاع‌رسانی کند.

برچسب ها
نسخه اصل مطلب