حسین هدایتی کیست؟ از تولد واشرها و لولاهای کابینت تا عابربانک فوتبالیها
پدر حسین هدایتی کارخانه دار بوده است. به گفته هدایتی پدرش برایش مغازهایی می خرد و او با یک سرمایه ۱۳هزار تومانی کار خود را شروع می کند. او در این مغازه واشرها و لولاهای کابینت تولید می کرده است. بعدها به تولید تزیینات پرده روی می آورد. سپس یک سوله ۱۱ هزار متری در شهرک صنعتی علی آباد خریداری می کند.
به گزارش تابناک او در همین باره پیشتر گفته بود: من هر چی گیرم می آمد ملک میخریدم و هرچه دارم از ملک دارم.هدایتی سابق بر این عضو سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بوده است. به گفته خودش او در زمانی که در سپاه بوده است عیدیهایی در حد ۲۵۰۰ تومان دریافت میکرده است. او این پولها را صرف خرید سکه، زمین و … میکرده و به عنوان برکت زندگی به آنها می نگریسته است. با گذشت زمان برخی از این زمینها قیمتشان به میلیاردها تومان می رسد. به عنوان نمونه خودش به خرید زمینی به قیمت دو میلیارد و سپس فروش آن به قیمت سیصد میلیارد تومان، یا خرید زمینی به قیمت ۲۱ میلیارد تومان و افزایش قیمت آن زمین تا ۲۶۰ میلیارد تومان در سال ۱۳۹۶ اشاره میکند. به گفته او تمام زندگی و سرمایه خود را مدیون مهدی شمس هستم.
فوت پدر و خرید زمین
در سال ۶۱ با فوت پدر ارثیه مالی زیاد و کارخاه استیل آذین به او رسید که در دهه شصت ماهی ۴۰ تا ۵۰ هزار تومان درآمد داشت، آن زمان بلیز رفت و برگشت هواپیما مشهد به تهران ۶۰۰ تومان بود!هدایتی این سرمایه را وارد خرید زمین کرد، بطور مثال در سال ۱۳۶۵ ویلایی در لوسان را به قیمت ۱۰۰ هزار تومان خرید که حالا بیش از ۱۵۰ میلیارد تومان قیمت گذاری میشود.
با حقوق ماهیانه ۱۹۰۰ تومانی که میگرفت در خرید طلا و سکه سرمایه گذاری میکرد تا اینکه بعد از ۶ سال با سرمایه دار شدنش قید حضور در سپاه را زد و استعفا داد.
از فولاد تا برج سازی در دبیکم کم از خرید و فروش زمین به تاسیس شرکتهای مختلفی، چون شرکت خاور آذین، شرکت فجر گالوانیزیه سپاهان، کارخانههای فولادسازی و ورق، تاسیس بزرگترین شرکت پرورش میگو و سهام داری بانک تات، او را به سرمایه دار نامی تبدیل میکند. او سپس وارد بازار مبل و برج سازی دبی نیز شد.
هدایتی در فوتبال ایران به «عابربانک» مشهور است. از داراییهای که به وی نسبت داده شده است میتوان به مالکیت شرکت هلدینگ استیل آذین ایرانیان، صنایع استیل آذین، شرکت خاورآذین، شرکت فجر گالوانیزه سپاهان کاشان، چندین کارخانه فولادسازی و ورق، شرکت نایبند بزرگترین شرکت پرورش میگوی ایران و نیز برجسازی در دبی، سهامداری بانک خصوصی تات، ریاست چندین شرکت تجاری در ایران و کشورهای دیگر خاورمیانه، و داشتن املاک کشاورزی و مسکونی متعدد در ایران و کشورهای حاشیه خلیج فارس اشاره کرد.
منبع: etemadonline-683014