جستجو
رویداد ایران > رویداد > فرهنگی > بازگشت رامبد جوان و خندوانه فقط یک هُل کوچک می‌خواهد

بازگشت رامبد جوان و خندوانه فقط یک هُل کوچک می‌خواهد

با توجه به روایت سازندگان «خندوانه»، مدیران صداوسیما شرایط لازم برای همکاری دوباره با این گروه را فراهم نکردند.

پس از تعطیلی «خندوانه» و غیبت رامبد جوان در تلویزیون، بارها نام این برنامه محبوب به بهانه‌های مختلف مطرح شد و علت تعطیلی این برنامه به معمایی حل نشدنی تبدیل شده بود. از یک طرف مدیران صداوسیما به همکاری با چهره‌ها ابراز تمایل می‌کردند، از طرفی صحبت‌های رامبد جوان بوی گلایه و دلخوری می‌داد.

جدیدترین اتفاقی که باعث شده این روزها دوباره ماجرای تعطیلی «خندوانه» و قطع همکاری رامبد جوان با تلویزیون، بر سر زبان‌ها بیفتد، صحبت‌های رامبد جوان درباره تمایل «ظاهری» صداوسیما برای تولید ادامه «خندوانه» است.

سیدعلی احمدی تهیه‌کننده این برنامه نیز در گفت‌وگو با فرهیختگان به‎ صراحت درباره معمای تعطیلی «خندوانه» و پایان همکاری خود و رامبد جوان با صداوسیما صحبت‌هایی مطرح کرده است. اکنون دیگر پازل این موضوع تکمیل و روشن شده است که مدیران رسانه ملی در تعامل با جوان و علی احمدی موفق نبوده‌اند.

در همین رابطه، مائده کاشیان در روزنامه خراسان در مطلبی با عنوان "بن‌بست اعمال سلیقه پشت در باز صداوسیما !" می‌نویسد:

«درِ صداوسیما همیشه به روی هنرمندان باز است.» طی یکی، دو سال اخیر این جمله را بارها از زبان پیمان جبلی رئیس صداوسیما شنیده‌ایم. جبلی معمولا در پاسخ به سوال درباره تصمیم تلویزیون برای همکاری با چهره‌ها و برندها گفته است که راه باز است. محسن برمهانی معاون سیما نیز آذر ۱۴۰۱ در مصاحبه با مهر گفته بود که شایعه شده است مدیران صداوسیما «خندوانه» را تعطیل کرده‌اند و می‌خواهند این موضوع را به نام مدیران بنویسند. تاکید مدیران رسانه ملی بر آمادگی آن‌ها برای همکاری با برندها، ماجرای تعطیلی «خندوانه» و دوری رامبد جوان از تلویزیون را مبهم‌تر می‌کرد.

نیاز به تعامل موثر با چهره‌ها

طبیعتا قدم بعدی پس از تصمیم همکاری با چهره‌ها، تلاش در راستای عملی کردن این تصمیم به واسطه تعامل و مذاکرات نتیجه‌بخش است. لازم است که مدیران صداوسیما به تجربه برنامه‌سازان حرفه‌ای و متخصص اعتماد کنند و به شیوه‌ای با آن‌ها تعامل داشته باشند که ارتباط دوسویه اتفاق بیفتد، اختلاف نظرها حل شود و در نهایت به آن «زبان مشترک» برسند؛ وگرنه مدیران و برنامه‌سازان بر سر یک دو راهی قرار می‌گیرند که نقطه پایانی ندارد، در نتیجه راه آن‌ها از یکدیگر جدا می‌شود و برنامه‌سازان محبوب به نمایش خانگی کوچ می‌کنند.

وجود اختلاف نظر و تفاوت عقیده میان مدیران و چهره‌ها طبیعی است، این هنر مدیران است که با تجدیدنظر در بعضی سیاست‌ها، رعایت اصل چندصدایی و اصلاح نقطه ضعف عملکردشان بستری را ایجاد کنند تا اختلاف نظرها سرانجام به حاصل شدن تفاهمی بین طرفین برسد، اما با توجه به شواهد مدیران فعلی تلویزیون نتوانسته‌اند تعامل مناسبی با بعضی چهره‌ها داشته باشند و شرایط را برای بازگشت چهره‌ای مانند رامبد جوان فراهم کنند. بنابر تاکیدهای چندباره پیمان جبلی درِ صداوسیما به روی هنرمندان باز است، اما وقتی چهره‌ها از این در عبور کنند و به بن‌بست برسند، قطعا مسیررفته را بازمی‌گردند و آن در را پشت سر خود بسته خواهند دید.

منبع: برترین ها

منبع: faradeed-212534

برچسب ها
نسخه اصل مطلب