زنگ گردشگری در مدارس فارس نواخته شد
سرپرست معاونت گردشگری اداره کل میراث فرهنگی فارس در آیین نواختن زنگ ساعت گردشگری در مدارس فارس که به شکل نمادین در یکی از دبستانهای شیراز برگزار شد، گفت: با توجه به مسئله مهم صلح در جهان کنونی، شعار سال هفته گردشگری نیز با عنوان "گردشگری و صلح" انتخابشده تا اهمیت گردشگری را در ایجاد صلح جهانی نشان دهد.
محسن ضیایی بابیان اینکه صلحطلبی و پرداختن به این مقوله همواره در کشور عزیزمان بوده و هست و مردم این سرزمین بهخوبی آن را درک کردهاند افزود: برای نمونه شاعر نامی ایرانزمین حافظ شیرازی در دیوان خود در خصوص صلح اشعاری دارد که میتوان به این بیت "آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است با دوستان مروت با دشمنان مدارا" اشاره کرد.
ضیایی در بخش دیگری از سخنانش به تعدد و تنوع جاذبههای تاریخی، مذهبی و گردشگری در این استان اشاره کرد و افزود: ۳۷ درصد از جاذبههای تاریخی و گردشگری ایران در فارس وجود دارد همچنین در این استان بیش از ۳ هزار اثر تاریخی در فهرست ملی به ثبت رسیده است که هر یک از این آثار بیانگر هویت و اصالت مردمان این سرزمین است.
او بابیان اینکه همواره بازدید از جاذبههای گردشگری استان فارس مورد استقبال و توجه گردشگران داخلی و خارجی قرار دارد افزود: برای نمونه در ایام نوروز جاذبههای گردشگری و تاریخی این استان در فهرست یک تا 5 بازدید گردشگران و مسافران قرار میگیرند.
سرپرست معاونت گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان فارس در ادامه بر لزوم معرفی آثار و جاذبههای کمتر شناختهشده در این استان تأکید کرد و گفت: یکی از اقدامات موثردرشناخت اصولی جاذبههای گردشگری استان برگزاری رویدادها است چراکه با تعریف و اجرای این رویدادها جاذبههای گردشگری به مقاصد گردشگری تبدیل میشوند.
ضیایی همچنین در بخش دیگری از سخنانش بر ضرورت آموزش مباحث گردشگری به گروههای هدف تأکید کرد و افزود: آموزش یکی از ارکان حوزه گردشگری محسوب میشود و باید این آموزشها از مدارس آغاز گردد.
او از تمامی فعالان حوزه گردشگری، مدرسین و اولیا دانش آموزان خواست که توجه ویژهای به حوزه گردشگری و میراث فرهنگی، همچنین مقوله آموزش در این باره داشته باشند.
سرپرست معاونت گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان فارس در ادامه به اجرای موفق طرح همیار میراث فرهنگی نیز اشاره کرد و گفت: این طرح با هدف معرفی، شناخت و مراقبت بیشتر کودکان و نوجوانان با مقوله میراث فرهنگی و گردشگری است
انتهای پیام