جستجو
رویداد ایران > رویداد > سیاسی > عامل سوءقصد به ترامپ کیست؟ + تصاویر

عامل سوءقصد به ترامپ کیست؟ + تصاویر

گزارش‌های متعدد رسانه‌ها به نقل از منابع امنیتی که خواستند نامشان فاش نشود، اشاره دارند مردی که در پس سوءقصد نافرجام علیه دونالد ترامپ در باشگاه گلف فلوریدا بود، با نام «رایان وسلی روث» شناسایی شده است. با این حال مقامات هنوز به طور رسمی هویت مظنون را تأیید نکرده‌اند.

گزارش‌های متعدد رسانه‌ها به نقل از منابع امنیتی که خواستند نامشان فاش نشود، اشاره دارند مردی که در پس سوءقصد نافرجام علیه دونالد ترامپ در باشگاه گلف فلوریدا بود، با نام «رایان وسلی روث» شناسایی شده است. با این حال مقامات هنوز به طور رسمی هویت مظنون را تأیید نکرده‌اند.

به گزارش ایسنا، این حادثه بعد از ظهر یکشنبه در حالی رخ داد که «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور سابق آمریکا و نامزد جمهوری‌خواه ریاست جمهوری در حال بازی گلف در باشگاه گلف بین‌المللی «ترامپ» در وست پالم بیچ فلوریدا بود.

یکی از ماموران سرویس مخفی ظاهرا لوله تفنگی را دید که از حصار استراحتگاه عبور کرده بود و چندین گلوله به سمت مورد مشکوک شلیک کرد. مظنون با جا گذاشتن یک تفنگ از نوع کلاشنیکف مجهز به دوربین از صحنه متواری، اما بعدا دستگیر شد.

«ویلیام اسنایدر» کلانتر بخش «مارتین» در ایالت فلوریدا در کنفرانس مطبوعاتی خود گفت: «فرد بازداشتی احساسات زیادی نشان نمی‌داد و اصلا نپرسید که این کارها برای چیست.»

گزارش شده است که مظنون زمانی که از سوی مقامات بازداشت شد «نسبتا آرام» بود.

پیام اسنودن در ایکس

«مارجری تیلور گرین» نماینده جمهوری‌خواه کنگره هم در واکنش به این تحولات گفت، اگر هویت مظنون تایید شود، مشخص است که او «وسواس و دغدغه جنگ اوکراین را دارد که توسط ایالات متحده تامین مالی می‌شود.»

«ادوارد اسنودن» افشاگر آژانس امنیت ملی آمریکا، با اشاره به ارتباط ادعایی او با اوکراین و حمایت صریح از کی‌یف، این سوال را مطرح کرده است که آیا آژانس‌های اطلاعاتی ایالات متحده با این مهاجمی که قصد تیراندازی داشته است، «تماس» داشتند یا خیر.

اسنودن در شبکه ایکس نوشت: «ما فعلا اطلاعات کمی داریم، اما با توجه به مشارکت شخصی و علنی عامل تیراندازی در فعالیت‌های نظامی در اوکراین، تصور اینکه آژانس‌های کاخ سفید بتوانند ادعای تماس صفر یا همان "دست‌های پاک" را داشته باشند، در اینجا دشوار است. کنگره باید پاسخ‌هایی بگیرد.»

در همین حال، «دونالد ترامپ جونیور» پسر رئیس‌جمهور سابق آمریکا، مظنون به تیراندازی را یک «بیمار روانی» توصیف کرد که احتمالا «زمان زیادی را صرف تماشای تبلیغات چپ می‌کند.»

منبع: etemadonline-674666

برچسب ها
نسخه اصل مطلب