(تصاویر) همسران دیکتاتورهای مشهور تاریخ؛ زنانی که پشت مستبدها ایستادند
در ادامه با همسران برخی از بزرگترین دیکتاتورهای تاریخ آشنا میشوید.
راشل موسولینی
راشل موسولینی عمدتاً زندگی محتاطانهای داشت و سعی کرد از کانون توجهات دور بماند. زمانی که دیکتاتور ایتالیایی در سال ۱۹۴۵ کشته شد، او در امان ماند اما معشوقه موسولینی به همراه خودش جان باخت.
کارمن پولو
کارمن پولو به پوشیدن لباسها و جواهرات گرانقیمت شهرت داشت. بسیاری از مردم او را ریاکار میدانستند زیرا سبک زندگی تجملاتی او با تقوایی که برای مردم موعظه میکرد در تضاد بود.
اوا براون
براون به پوشیدن لباسها و جواهرات گرانقیمت، کمخوری و زیادنوشی معروف بود. براون و آدولف هیتلر بیش از یک دهه با هم بودند.
ساجده خیرالله طلفاح
صدام حسین روابط زیادی داشت، از جمله با زنی به نام سمیره شهبندر که بعداً با او ازدواج کرد. هردو همسر سابق دیکتاتور عراقی در طول جنگ از این کشور فرار کردند.
نادژدا آلیلیوا
او حتی پس از مادر شدن بخشی از وظایف دستیاری همسرش را ادامه داد. گفته میشود که رابطه آنها با مشاجره مداوم، بدرفتاری و حملات پنیک آلیلویوا همراه بوده است.
خیو پاناری
جیانگ چینگ، با نام مستعار «مادام مائو»، ظاهراً به اندازه همسرش، دیکتاتور کمونیست چین، مائو تسه تونگ، تشنه قدرت و بیرحم بود. جالب اینجاست که چینگ به حرفه بازیگری هم میپرداخت و با نام هنری در فیلمها ظاهر میشد.
لوسیا هریارت همسر آگوستو پینوشه دیکتاتور نظامی شیلی بود و به دلیل متقاعد کردن شوهرش برای پیشبرد کودتا شهرت پیدا کرد. گفته میشود که هیریارت زندگی تجملاتی و گران قیمتی داشت و ۲۰ نفر برایش کار میکردند.
ایملدا مارکوس
ایملدا مارکوس دارای یک مجموعه جواهرات چشمگیر، مقدار زیادی اثر هنری گران قیمت و صاحب چندین آسمان خراش در شهر نیویورک بود.
النا چائوشسکو
ری سول جو همسر کیم جونگ اون، رهبر مستبد کره شمالی است. بانوی اول کره شمالی توسط رسانههای غربی به دلیل نوع منحصربفرد لباس پوشیدن لقب «کیت میدلتون کره شمالی» را گرفت. او تا سال ۲۰۱۲ از کانون توجهات خارج شد و اطلاعات زیادی در مورد او وجود ندارد.
صفیه فرکاش
گریس موگابه پس از یک رابطه خارج از ازدواج، همسر دوم رابرت موگابه، رئیس جمهور سابق زیمبابوه، شد. او مانند همسرش سبک زندگی تجملاتی داشت و به دلیل خریدهای بین المللیاش شناخته شده بود. خریدهایی که هزینه آن از خزانه دولتی زیمبابوه تامین میشد.
نادژدا کروپسکایا
لیلا بن علی همسر دوم زین العابدین بن علی، رئیس جمهور سابق تونس، بود. او ازجمله عوامل تاثیرگذار در بروز بهار عربی شناخته میشود زیرا در سالها فساد و اختلاس رژیم سیاسی تحت فرمانروایی شوهرش نقش داشت.
دالیا سوتو دل واله
دالیا سوتو دل واله همسر دوم فیدل کاسترو بود. زندگی خصوصی آنها بسیار محرمانه و هویت او تا سالها پنهان بود. دل واله اولین بار ۳۰ سال پس از ازدواج با کاسترو در برابر دیدگان عموم ظاهر شد.
منبع: روزیاتو
منبع: faradeed-205170