جستجو
رویداد ایران > رویداد > اجتماعی > آغاز بررسی صلاحیت ظفرقندی، وزیر پیشنهادی بهداشت/موافقت کمیسیون بهداشت و آموزش با ظفرقندی/ عباسپور: جهت‌گیری ظفرقندی و پزشکیان هم‌خوانی ندارد/ شریعتی:سابقه ظفرقندی سابقه تند سیاسی است/ نماینده گرگان: حوزه سلامت را سیاسی نکنید

آغاز بررسی صلاحیت ظفرقندی، وزیر پیشنهادی بهداشت/موافقت کمیسیون بهداشت و آموزش با ظفرقندی/ عباسپور: جهت‌گیری ظفرقندی و پزشکیان هم‌خوانی ندارد/ شریعتی:سابقه ظفرقندی سابقه تند سیاسی است/ نماینده گرگان: حوزه سلامت را سیاسی نکنید

بررسی صلاحیت ظفرقندی، وزیر پیشنهادی بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در مجلس آغاز شد.

به گزارش شبکه شرق، کمیسیون بهداشت و درمان و آموزش پزشکی و آموزش با محمدرضا ظفرقندی به عنوان وزیر بهداشت موافقت کردند.

 

روح الله عباسپور، نماینده قزوین/ مخالف 

اقای پزشکیان دیروز، پشت همین تریبون اعلام کردند که من کسی هستم که تمام فعالیت پزشکی‌ام، در حوزه درمان دولتی بوده است و در بیمارستان خصوصی فعالیتی نکرده‌ام و تعارض منافع را برای خودم ایجاد نکردم، اما اقای ظفرقندی، شما رئیس دانشگاه علوم پزشکی هستی، فعالیت‌های درمانی در بخش خصوصی را هم پیگیری کردی.

جهت گیری‌های اقای ظفرقندی با اقای پزشکیان در حوزه بهداشت و درمان همخوانی ندارد. شما رئیس سازمان نظام پزشکی بودید و افزایش تعرفه درمانی را در بخش خصوصی مصوب کردید و همین مساله با محرومیت زدایی در تضاد است.

با افزایش هزینه‌های درمانی، محرومان جامعه می‌توانند نسبت به سلامت و درمان خود بیاندیشند؟ همین افزایش تعرفه باعث هجرت پزشکان از بخش دولتی به بخش خصوصی می‌شود.

گذشته سیاسی اقای ظفرقندی را وقتی بررسی می‌کنیم، می‌فهمیم او بیشتر از اینکه از ابزار جراحی برای درمان مردم استفاده کند، قلم به دست بیانیه‌هایی در جهت تضعیف نظام و حمایت از «اغتشاشات» می‌نویسد. او در جهت تجزیه کشور و براندازی نظام گام برداشته است.

 

مالک شریعتی نیاسر، نماینده تهران/مخالف

وزیر پیشنهادی بهداشت تخصص و توانمندی اقای ظفرقندی برای همگان اشکار است اما این شرط لازم است نه کافی! سوابق جهاد و جبهه او هم روشن است اما ملاک حال فعلی افراد است. شاخص‌های 12 گانه‌ای که رهبری تعیین کردند، مقابل چشم ماست.

 

نگرش ملی و بین جناحی، اعتقاد از بن دندان به نظام اسلام و امید به آینده، این شاخص‌ها در سوابق و مواضع آقای ظفرقندی چه جایگاهی دارد؟ سیاسی‌ترین و جناحی ترین مواضع از طرف تشکل آقای ظفرقندی صادر شده است، از فتنه سال 78 و 88 و همین «اغتشاشات» 1401. او این «اغتشاشات» را جنبش پاک خطاب کردند. مساله فتنه و فتنه گران از خطوط قرمز است. کشور را با فتنه به لبه پرتگاه بردند، دشمنان امیدوار شدند و تحریم‌های هوشمند اعمال شدند. اقای ظفرقندی قرار است کمبودهای حوزه بهداشت را جبران کنند ولی از سران فتنه دفاع می‌کنند. او امروز میخواهد از مجلسی رای بگیرد که چند ماه پیش درباره‌اش گفته که مجلس باید مشروعیت داشته باشد و این انتخابات مهندسی شده است و انتخابات در جمهوری اسلامی مفهوم خودش را از دست داده است.

 

اقای ظفرقندی در تمام جلسات کمیسیون‌ها از مواضع قبلی خودش دفاع کرده و کاش بر مواضعش میماند و به این مجلس برای رای اعتماد نمی‌آمد. ما هیچ گاه نخواهیم گفت پزشکیان رئیس جمهوری اقلیت است ولی بارها به اقای رئیسی گفتند دولت اقلیت. سابقه اقای ظفرقندی سابقه تند سیاسی است و مطالبشان در فضای مجازی موجود است. او در «اغتشاشات» گفته که آمبولانس‌ها را از نیروی انتظامی پر کردند. می‌دانید چند آمبولانس آتش زده شد؟ مقام وزارت بهداشت، مقام حاکمیت در جمهوری اسلامی است. شما رئیس بیمارستان خوبی خواهید شد ولی وزیر بهداشت خوبی نخواهید شد.

 

                    

رمضانعلی سنگدوینی، نماینده گرگان/موافق

خطاب به مخالفان می گویم آیا فکر می کنید کسانی که به عنوان وزیر معرفی شده اند از نهادهای امنیتی استعلام نشده اند. حتما آقای ظفرقندی حال حاضر خود را برای نمایندگان مجلس تشریح می‌کند. اصل حال حاضر افراد است. جامعه پزشکی ایشان را تایید کرده‌اند

 

ظفرقندی را کسی به مجلس معرفی کرده که فوق تخصص قلب، وزیر بهداشت، نایب رییس و نماینده مجلس بوده است پس می‌داند چه کسی را به عنوان وزیر بهداشت معرفی می‌کند.

 

نارضایتی در میان کادر درمان و جامعه وجود دارد که باید اصلاح شود. آقای ظفرقندی وقتی به کمیسیون آمد به ما اعلام کرد که برای اصلاح این شرایط آمده است. انجمن های علمی، سازمان نظام پزشکی و جامعه پزشکی از ایشان حمایت کرده که سرمایه است. او یکی از طلایه داران دفاع مقدس بوده و جانباز شیمیایی است. ظفرقندی یکی از شخصیت‌های پاکدست است و در دانشگاه علوم پزشکی ایران که مسئولیت داشته از سلایق سیاسی مختلف استفاده کرده است. حوزه سلامت را نباید سیاسی کنیم. مردم گرفتارند و مشکل دارند.

 

احمد بیگدلی، نماینده خدابنده / موافق

آمده‌ام از هم‌سنگر پدرم دفاع کنم. ایشان میلیاردها تومان از پول مملکت به خارج از کشور برود چون همین جا دانشجویان را در حوزه تخصصی تروما تربیت کرده است

 

چرا می‌خواهیم امید دانشجویان و بیماران و مردم و کادر درمان را ناامید کنی. ایشان به این نظام و ولایت فقیه التزام علمی دارد. او مردم را به حضور حداکثری پای صندوق‌های رای دعوت می‌کرد. با تک تک پزشکان و کادر درمان صحبت می‌کرد که رای بدهند. این چه معنی جز التزام علمی به نظام دارد؟ الان همکاران من چشم و گوششان به شما است که ببینند مجلس به چه کسی رای می‌دهد. عزیزان بیاید وفاق ملی را معنا کنیم

 

تمام وزرا استعلام شده و مورد تایید دستگاه‌های امنیتی بوده اند. ایشان از بن دندان به نظام اعتقاد دارند. در ابتدای این نظام تیم های داوطلب درست شد که این تیم ها بسیج جامعه پزشکی را درست کردند آقای ظفرقندی و پزشکیان جز این گروه بودند

 

 

سیدمحمد پاک‌مهر، نماینده بجنورد/ مخالف

وزیر پیشنهادی بهداشت کمبود پزشک عمومی و کمبود پزشک متخصص و آمبولانس و مراکز بهداشتی و درمانی و تجهیزات تشخیصی و درمانی و...، وضعیت امروز ماست. وزارت بهداشت با جان و سلامت مردم سر و کار دارد و همه خدمات آن اورژانسی است.

 

سکان هدایت این وزارتخانه را باید فردی کاملا غیرسیاسی سکان دار شود. نمی‌شود وزارت تخصصی و غیرسیاسی را به افرادی با نگاه سیاسی بسپاریم. حوزه بهداشت و درمان و آموزش پزشکی جای کار سیاسی و فعالیت سیاسی نیست. آیا اهرم فشار سیاسی صحنه گردان معرفی وزیر سیاسی برای وزارت بهداشت بوده است؟ من آقای ظفرقندی را خوب می‌شناسم اما در هرکجا که مسئولیت داشته، وزن عملکرد سیاسی‌اش از وزن عملکردش در حوزه سلامتش بیشتر بوده است. سیاسی کاری و جناح گرایی بخش مهمی از عملکرد آقای ظفرقندی بوده است.

 

هرگز نباید سلامت مردم را به سیاسی کار بسپاریم. بیانیه‌های آقای ظفرقندی در دوران اوج کرونا با منویات نظام و سخنان رهبری همسو بود؟ خودشان بگویند. مواضع ایشان را نسبت به فتنه و اغتشاشات چندسال اخیر را بروید و بخوانید. مواضع ایشان را نسبت به انتخابات دور دوازدهم مجلس را بخوانید. او از نمایندگانی انتظار رای اعتماد دارند که معتقد است با مهندسی انتخابات به مجلس آمده‌اند. همه این سوالات را در کمیسیون هم مطرح کردیم ولی پاسخی نشنیدیم

منبع: sharghdaily-940430

برچسب ها
نسخه اصل مطلب