جستجو
رویداد ایران > رویداد > ورزشی > هرکسی باید قلعه‌نویی را نقد کند جزخودش/واکنش به حضور در کمیته فنی

هرکسی باید قلعه‌نویی را نقد کند جزخودش/واکنش به حضور در کمیته فنی

کارشناس فوتبال با اشاره به پیشرفت علم روز فوتبال دنیا گفت: حضور امیر قلعه نویی به عنوان سرمربی تیم ملی در کمیته فنی تضاد منافع ایجاد می کند چرا که هر کسی باید او را نقد کند جز خودش.

به گزارش خبرنگار مهر، فدراسیون فوتبال ایران پس از وقفه چند ساله در تشکیل کمیته فنی منسجم بالاخره توانست این حوزه را به طور کاملا مشخص و مستقل تعریف کند تا با انتخاب مجید جلالی به عنوان رئیس کمیته فنی و توسعه برای آن برنامه‌ریزی کند.

جلالی نیز پس از جلسه‌های فراوان تصمیم گرفت امیر قلعه نویی، محمود شیعی، احمد خداداد و شهرزاد مظفر را به عنوان اعضای کمیته فنی انتخاب و جلسه ای برگزار کند. همین امر حاشیه‌هایی را در خصوص تضاد منافع حضور امیر قلعه نویی به عنوان سرمربی تیم ملی بزرگسالان در این کمیته ایجاد کرد تا پیرامون آن مواردی مطرح شود.

جلال چراغپور در گفت و گو با خبرنگار مهر، ضمن تمجید از احیای دوباره کمیته فنی در خصوص وظایف آنها و همچنین حضور افراد نقطه نظرات خود را مطرح کرد.

تعریف واضح برای کمیته فنی

کارشناس فوتبال در خصوص تشکیل دوباره کمیته فنی فدراسیون فوتبال گفت: قبل از پردازش به ساختار کمیته فنی فدراسیون فوتبال باید تعریف روشن از کمیته فنی داشته باشیم. کمیته فنی برای اهداف مشخص باید تشکیل شود که پیش از یارگیری و عضو پذیری باید سیاست‌های کلی همان اهداف در نظر گرفته شده و به آن پرداخته شود. در حقیقت باید بدانیم چه سیاست گذاری‌هایی مد نظر کمیته فنی است تا در پی آن به افراد حاضر در آن بتوانیم امتیازدهی کنیم.

قلعه نویی برای فوتبال پایه؟! نه

چراغپور درباره حضور قلعه نویی برای ایجاد نگرش صحیح در فوتبال پایه و کادر فنی آنها گفت: نه! من بعید می دانم آقای قلعه نویی تا حالا یک ساعت به کودکان زیر هفت سال آموزش داده باشد. من نشنیده ام که او در کلاس‌های آموزش کودکان در فوتبال هم حضور داشته باشد. grassroots جزو مواردی است که باید علمش را داشته باشید تا بتوانید کار عملی و صحیح انجام دهید.

ژنوم

مربی پیشین تیم ملی فوتبال ایران از اهمیت توجه به فیزیک و فکر بازیکن با توجه به مختصات جغرافیایی یاد کرد و خاطرنشان ساخت: در فوتبال و منطق فیزیکی موضوعی به اسم «ژنوم» وجود دارد که به نژاد توجه می‌کند. به طور مقال با کلی تحقیق و تفسیر متوجه شده اند نژاد ایرانی دارای هوش سرشار است. حالا در فوتبال هم چنین چیزی وجود دارد. در فوتبال پایه می‌بینیم بازیکن ۱۲-۱۳ ساله خیلی خلاقانه تر از علمی که آموزش دیده است فوتبال بازی می‌کند. مهدی قایدی یک مثال امروزی است که در گذشته به امثال ابطحی و ابراهیمی و… هم می‌توان اشاره کرد. در حقیقت ژنوم بازیکن ایرانی جلوتر از آموزشی است که آن فرد دیده است. حالا اگر به این ژنوم فوتبال یک مربی خوب بخورد نتیجه خوبی هم رقم خواهد خورد که می‌توان از برانکو ایوانکوویچ و تمام مربیان بلوک شرق هم در فوتبال ایران اسم برد. استفاده از توانایی‌های بالقوه خیلی اهمیت دارد. بنابراین ورود و خروج مربی خارجی در لیگ برتر ایران نیز اهمیت دارد اما می‌بینیم بی هیچ تحقیقی فقط طبق خواست ایجنت ها و هرکس که رابطه دارد سراغ مربی می‌رویم.

ابعاد مهمی را از دست داده ایم

چراغپور در پایان به اهمیت فراوان آموزش در فوتبال کشور در سطوح بازیکن و مربی اشاره کرد و گفت: متأسفانه ابعاد خیلی زیادی را از فوتبال از دست دادهایم که به هر بُعد از آن توجه می‌کنیم از ابعاد دیگر غافل می‌شویم. آموزش، دانش روز دنیا، فوتبال پایه، روانشناسی در فوتبال و… جزو مواردی است که آن‌ها را کاملا نادیده گرفته‌ایم و مدام فقط مدرک‌های بی اعتبار مربیگری صادر می‌کنیم.

منبع: mehrnews-6183292

برچسب ها
نسخه اصل مطلب