جستجو
رویداد ایران > رویداد > علمی > (تصاویر) ۵ مورد از بزرگ‌ترین و سنگین‌ترین هواپیما‌های ترابری جهان

(تصاویر) ۵ مورد از بزرگ‌ترین و سنگین‌ترین هواپیما‌های ترابری جهان

در شرایطی که نوآوری‌های خلاقانه و مهندسی مدرن با هم برخورد می‌کنند، سازندگان هواپیما به در باب اینکه هواپیما‌های جدید چقدر بزرگ، طول و سنگین می‌توانند باشند، به طور مداوم برای بازتعریف شگفتی سفر هوایی تلاش می‌کنند.

هواپیما‌هایی با اشکال و اندازه‌های مختلف همیشه وقتی نمایشی موفقیت آمیز از شگفتی‌های پرواز بوده اند، در سراسر جهان مردم را حیرت زده کرده اند.

به گزارش روزیاتو، در شرایطی که نوآوری‌های خلاقانه و مهندسی مدرن با هم برخورد می‌کنند، سازندگان هواپیما به در باب اینکه هواپیما‌های جدید چقدر بزرگ، طول و سنگین می‌توانند باشند، به طور مداوم برای بازتعریف شگفتی سفر هوایی تلاش می‌کنند.

در حالی که از کوچکترین هواپیما‌های تک سرنشین تا هواپیما‌های دو طبقه غول پیکر همگی آسمان صنعت هوانوردی را مزین کرده‌اند، شاید شگفت‌انگیزترین آن‌ها همچنان سنگین‌ترین هواپیما‌های مسافربری باشند، که مردم را دائماً در این فکر فرو می‌برند که چگونه می‌توانند با این وزن و جثه پرواز کنند. در این مطلب می‌خواهیم شما را با ۵ مورد از سنگین‌ترین هواپیما‌های مسافربری یا ترابری جهان آشنا خواهیم کرد.

۵- Lockheed C-۵M Super Galaxy

حداکثر وزن در هنگام برخاست: ۳۸۱،۰۰۰ کیلوگرم

ظرفیت: ۳۶ پالت مستر ۴۶۳ لیتری (۱۲۷،۴۵۹ کیلوگرم)

وزن خالی: ۱۷۲،۳۶۵ کیلوگرم

ظرفیت سوخت: ۱۹۳،۶۰۰ لیتر

موتورها: ۴ موتور توربوفن General Electric F۱۳۸-۱۰۰، هر کدام با ۲۳۰ کیلونیوتن (۵۱،۰۰۰ پوند) پیشرانه

حداکثر سرعت: ۸۵۶ کیلومتر بر ساعت

برد: ۸،۹۰۰ کیلومتر با محموله‌ای به وزن ۵۴،۴۳۱ کیلوگرم

در پایان این لیست کوتاه از پنج هواپیمای ترابری جهان، هواپیمای حمل و نقل نظامی غول پیکر معروف به Lockheed C-۵ Galaxy قرار دارد. این هواپیمای چهار موتوره با توجه به توانایی حمل بار‌های بزرگ، استقامت نامحدود با قابلیت سوخت گیری در حین پرواز و عوامل دیگر، برای ماموریت‌های حمل و نقل هوایی استراتژیک بین قاره‌ای بسیار مفید است.

لاکهید مارتین با بروزرسانی‌هایی که در طول سال‌ها انجام داده، میراث C-۵ Galaxy را مدرن کرده و با معرفی نسخه C-۵M Super Galaxy عمر سرویس آن را تا سال ۲۰۴۰ و فراتر از آن افزایش داده است. آخرین نسخه این هواپیمای ترابری با موتور‌های جدید و سیستم‌های آویونیک بهتر، با امکان بهبود حداکثر وزن در هنگام برخاست به حدود ۳۸۱.۱ تن یا ۳۸۱،۱۰۰ کیلوگرم در رتبه پنجم این فهرست قرار گرفته است.

منبع: fararu-759287

برچسب ها
نسخه اصل مطلب