جستجو
رویداد ایران > رویداد > سیاسی > حمله شدید روزنامه جوان به مخالفان زاکانی در شورای شهر؛ جریان رقیب اداره یک سوپرمارکت هم به شما نمی‌دهد

حمله شدید روزنامه جوان به مخالفان زاکانی در شورای شهر؛ جریان رقیب اداره یک سوپرمارکت هم به شما نمی‌دهد

روزنامه جوان به مخالفان علیرضا زاکانی در شورای شهر به شدت تاخته است.

روزنامه جوان به مخالفان علیرضا زاکانی در شورای شهر به شدت تاخته است. 

به گزارش جوان در بخش‌هایی از این گزارش می‌خوانید؛

 بلبشوی شورای ششم پایتخت کمی عجیب به نظر می‌رسد. همه‌شان از یک پایگاه رأی ثابت، نماینده شهروندان تهرانی شدند، اما حالا و پس از انتخابات، خلاف پراکنی می‌کنند و درصددند تجربه تلخ شورای پنجم را که در چهار سال چهار شهردار و سرپرست را به تهران تحمیل کرد و آخر هم یکی قاتل از آب درآمد و همه شان روی هم کار و خدمت را تعطیل کردند، باز هم تکرار کنند! برخی اعضای شورای شهر با پشت پا زدن به پایگاه رأی شان، یک کارویژه تازه برای خود تعریف کرده اند: تعطیل کردن خدمت در شهر. اگر از این بگذریم که این خوش رقصی ها، چند روزی جریان رقیب را می‌خنداند و دست آخر هم باعث می‌شود بانیان این بلبشو از پایگاه رأی قبلی رانده و از قرار گرفتن در اردوگاه رقیب هم وامانده شوند، آنچه بیشتر می‌تواند وضعیت حاکم در شورای شهر را تحلیل کند، دعوای دو طیف کارآمد و بی عرضه است. 

 مسائل شخصی هم در اظهارنظر‌های اختلاف افکن شورای شهر بی تأثیر نیست. برخی از این مسائل شخصی رسانه‌ای هم شده‌است. 

یکی از اعضای شورای شهر، بر خلاف قانون از شهردار تهران مطالباتی پیرامون عزل و نصب شهردار منطقه ۸ تهران داشته‌است. علیرضا زاکانی هم با این باج خواهی‌ها مخالفت می‌کند. از همان زمان به بعد، مخالف خوانی‌های این عضو جوان و کم تجربه شورای شهر تهران آغاز می‌شود! یکی دیگر از اعضای شورای شهر تهران هم متأسفانه عملاً صاحب اختیار برخی امکانات شهری مثل عمارت و ساختمان ایوان ری بوده‌است که با شهردار شدن زاکانی، این منافع را از دست داده‌اند. ظاهراً از دست دادن این منفعت‌ها، تأثیر بسزایی در مخالف خوانی‌های این عضو شورای شهر داشته‌است. 

برادر یکی دیگر از اعضای شورای شهر نیز به جرم رشوه بازداشت شد. انتقادات این عضو شورای شهر هم پس از این بازداشت، علنی‌تر و بیشتر شد. نماینده یکی دیگر از اعضای شورای شهر تهران هم در کمیسیون ماده ۱۰۰، کمیسیونی که پول می‌گیرد و از تخلفات چشم پوشی می‌کند، دچار تعارض منافع بود. مقابله با این موارد، ظاهراً تأثیراتی در بیان انتقادات غیرکارشناسی به مدیریت شهری داشته‌است. 

یک عضو دیگر شورای شهر تهران، در سفر اول به چین که قرارداد ۷۹۱ دستگاه واگن و بسته ۲ میلیارد یورویی برقی‌سازی اتوبوس‌ها و تاکسی‌های تهران منعقد شد، همراه با شهردار تهران به چین رفت و از این سفر و قرارداد‌های آن تعریف و تمجید می‌کرد! پس از آن، بدون دلیل (!) و با چرخش ۱۸۰ درجه ای، به مخالفت با برقی‌سازی ناوگان حمل و نقل و قرارداد‌های چین پرداخت و باقی ماجراها!

 این مشی سیاست‌زده، نه تن‌ها به حال شهر و شهروندان نافع نیست، بلکه حتی نمی‌تواند در کوتاه‌مدت و بلندمدت منافع حزبی و باندی این عده را برآورده کند. پرواضح است که اعضای مخالف خوان شورای کنونی شهر، هرگز نخواهند توانست به اردوگاه اصلاح‌طلبان راه یابند. این مخالف خوان‌ها پس از طرد از جایگاهی که توانسته‌اند با آن رأی مردم را کسب کنند، یعنی طرد شدن از پایگاه و سازمان رأی اصولگرایی، احتمالاً چند روزی جریان رقیب به آن‌ها لبخند خواهند زد، اما پس از منقضی شدن شان، جریان رقیب اداره یک سوپرمارکت را هم به آن‌ها واگذار نخواهد کرد. این را هم تجربه کار سیاسی در چند دهه گذشته ثابت کرده‌است، هم از نتایج منطقی پشت پا زدن به اخلاق و ادب سیاسی می‌توان آن را فهمید.

 

منبع: etemadonline-668266

برچسب ها
نسخه اصل مطلب