جستجو
رویداد ایران > رویداد > فرهنگی > (تصاویر) ۱۰ فیلم جنگی که تاریخ را کاملاً بازنویسی کردند

(تصاویر) ۱۰ فیلم جنگی که تاریخ را کاملاً بازنویسی کردند

در اینجا ۱۰ فیلم جنگی را به شما معرفی خواهیم کرد که تاریخ را به طور کامل بازنویسی کردند.

بر کسی پوشیده نیست که فیلمسازان هنگام ساخت پروژه های سینمایی خود آزادی عمل دارند و از این نگاه، فیلم های جنگی نیز تفاوتی با دیگر فیلم ها ندارند. خواه تغییر تاریخ، نادیده گرفتن حقایق خاص، یا تغییر کامل نتایج جنگ ها برای ارائه تاریخچه ای جایگزین به بینندگان، در این فیلم های جنگی همه چیز صد در صد واقعی نیست. در اینجا ۱۰ فیلم جنگی را به شما معرفی خواهیم کرد که تاریخ را به طور کامل بازنویسی کردند.

۱۰ فیلم جنگی که تاریخ را به کلی تغییر دادند

    It Happened Here (1964)
  • Fatherland (1994)
  • Braveheart (1995)
  • U-571 (2000)
  • The Imitation Game (2014)
  • Iron Sky (2012)
  • Inglourious Basterds (2009)
  • Jackboots on Whitehall (2010)
  • Resistance (2011)
  • Red Dawn (1984)

۹- Fatherland (1994)

سرزمین پدری  یک فیلم تلویزیونی است که بر اساس رمانی از رابرت هریس نوشته سال ۱۹۹۲ ساخته شده است. این فیلم یک داستان متناوب دیگر از جنگ جهانی دوم است، اما این یکی با تهاجم به نرماندی، فرانسه آغاز می شود. ارتش ایالات متحده مجبور به عقب نشینی نیروهای خود شده و انتقاداتی که در پی این عقب نشینی به وجود آمده، منجر به استعفای دوایت دی. آیزنهاور شده است.

آلمان نازی به بریتانیا حمله می کند و سلسله مراتب سیاسی را متزلزل می کند که با قدرت گرفتن ادوارد هشتم ادامه می یابد. تاریخ‌ها و نام‌های زیادی وجود دارد که باید آن ها را در ذهن داشت، اما کسانی که اطلاعات پایه‌ای در مورد جنگ جهانی دوم و ساختار سیاسی بریتانیا در آن دوران دارند مشکلی برای دنبال کردن داستان نخواهند داشت.

البته بازنویسی کامل تاریخ در فیلم سرزمین پدری کاملاً عمدی است. نویسنده اثر اصلی و سازندگان فیلم به دنبال این بودند که بررسی کنند که اگر چند واقعه کلیدی در طول جنگ جهانی دوم طور دیگری رخ می دادند، دنیا چه تغییراتی را متحمل می شد. اکثر طرفداران معتقدند که این فیلم در اردوگاه “نسخه کتابی بهتر بود” قرار می گیرد، زیرا از به تصویر کشیدن برخی از نکات ظریف رمان ناکام بوده است.

به طور خاص، خود هریس از این فیلم انتقاد کرده و به ایندیپندنت گفته است: «اولین رمان من، سرزمین پدری، به یک فیلم بسیار بد با بازی آنتونی هاپکینز تبدیل شد… بعضی ها آن را دوست دارند، اما باید بگویم که من دوستش ندارم.»

۷- U-571 (2000)

داستان این فیلم جنگی عمدتاً در خط مقدم یا در خیابان‌های ویران یک کشور جنگ‌زده اتفاق نمی‌افتد، بلکه در یک زیردریایی روایت می شود. در سال ۱۹۴۲، آمریکایی ها پیام زیردریایی آلمانی U-571 را رهگیری می کنند. نیروی دریایی این کشور تصمیم می گیرد با جا زدن یک قایق خودی به عنوان یک قایق تدارکاتی آلمانی، سوار زیردریایی U-571 شود، و یک دستگاه رمزگذاری انیگما که توسط آلمانی ها برای ارسال پیام استفاده می شود را بدزدد و در نهایت زیردریایی را غرق کند.  U-571  که در سال ۲۰۰۰ اکران شد، یک فیلم جنگی زیردریایی است که در آن متیو مک کانهی، هاروی کایتل، بیل پکستون و جان بون جووی و بازیگرانی دیگر بازی می کنند.

تمام این ماموریت کاملاً ساختگی است. قطعاً این نیروهای متفقین، از جمله آمریکایی ها بودند که یک دستگاه انیگما را طی عملیاتی متهورانه به دست آوردند. اما ملوانان بریتانیایی بودند که این کار را زودتر و قبل از درگیر شدن رسمی ایالات متحده در جنگ انجام دادند. برخی انگلیسی ها، از جمله نخست وزیر بریتانیا در آن زمان، این تغییر حقیقت تاریخی را بی احترامی می دانستند. علاوه بر این، گفته می‌شود که وظایف واقعی ملوانان به خاطر دراماتیک کردن داستان فیلم، بسیار اغراق‌آمیز شده است. اگر بینندگان بتوانند این ایرادات را نادیده بگیرند، U-571 فیلمی جذاب خواهد بود.

۵- Iron Sky (2012)

آسمان آهنین  برداشتی علمی تخیلی از یک فیلم جنگی است. همچنین روایت این فیلم تاریخ جایگزینی از جنگ جهانی دوم را تئوریزه می کند، اما به روشی منحصر به فرد. در اینجا، نازی ها در سال ۱۹۴۵ شکست خورده و به جای ماندن در زمین، به ماه گریخته اند. و در تمام این مدت بیکار ننشسته بودند. آنها یک ناوگان فضایی ساخته و در سال ۲۰۱۸ با برنامه هایی برای تسخیر واقعی جهان، به زمین بازگشته اند.

در حالی که اکثر فیلم های جنگی (به طور قابل درکی) لحن تاریک و غم انگیزی دارند، آسمان آهنین با رویکردی کمدی پیش می رود. با تکیه ای سنگین بر جذابیت موضوع موجودات فضایی که هر چند سال یکبار فراگیر می شود، بینندگان تصاویری از افق نیویورک را می بینند که توسط بشقاب پرنده های نازی ها پر شده است. این فیلم و داستانش مضحک و غیر واقعی است، اما نکته اصلی این فیلم همین است.

۳- Jackboots on Whitehall (2010)

در این نقطه از مطلب ممکن است دیگر از صبحت در مورد فیلم های با تم جنگ جهانی دوم خسته شده باشید. بر کسی پوشیده نیست که فیلم‌های جنگی برخی دوره‌های زمانی و جنگ‌ها را نادیده گرفته اند تا به جنگ جهانی دوم بپردازند. و مسلماً Jackboots on Whitehall یکی دیگر از این فیلم هاست، اما مطمئناً منحصر به فردترین آن ها نیز هست. این فیلم نیز بررسی می‌کند که اگر بریتانیا، و به‌ویژه لندن، توسط نازی‌ها مورد تهاجم قرار می‌گرفت، چه اتفاقی می‌افتاد. اما به جای بازیگران مورد علاقه مان، این روایت از طریف عروسک های انیمیشنی انجام می شود.

Jackboots on Whitehall یک فیلم کمدی است که نشان می‌دهد نازی‌ها پس از حفاری زیرزمینی در وایت هال لندن، این شهر را تصرف می‌کنند. کریس، با صداپیشگی ایوان مک گرگور، یک شخص معمولی است که برای ترغیب کردن همشهری های لندنی خود به عقب راندن نازی ها، نقش رهبری را بر عهده می گیرد. در حالی که بازیگران این فیلم عروسک ها هستند، علاوه بر مک گرگور، بینندگان می‌توانند شاهد صداپیشگی بازیگران مشهوری مانند روزاموند پایکُ آلن کامینگ و برخی دیگر باشند.

۱- Red Dawn (1984)

در  سپیده دم سرخ ، ایالات متحده توسط اتحاد جماهیر شوروی نه در جنگ جهانی اول یا دوم، بلکه در جنگی سوم مورد حمله قرار می گیرد. در دهه ۱۹۸۰ هستیم و آشفتگی های سیاسی زیادی وجود دارد. ناتو دیگر وجود ندارد، اتحاد جماهیر شوروی به لهستان حمله کرده و کوبا و مکزیک نیز مخالف منافع ایالات متحده هستند.

جد و مت دو برادر هستند که یک روز ظاهراً عادی را در دبیرستان می گذرانند اما نیروهای شوروی در همین روز اشغال ایالات متحده را آغاز می کنند. آنها به همراه تعدادی نوجوان دیگر موفق به فرار می شوند و با هم گروهی چریکی را تشکیل می دهند تا وطن خود را پس بگیرند.

این فیلم از چند جهت خود را از دیگر فیلم های این فهرست متمایز می کند. نه فقط با تجسم یک جنگ فرضی، بلکه با متمرکز شدن روی نوجوانان. مطمئناً، دیدن اینکه چگونه بزرگسالان با جنگ کنار می آیند بسیار جالب است، اما زمانی که بحث نوجوانانی هنوز نابالغ در میان باشد، این جذابیت چند برابر می‌شود.

همچنین سپیده دم سرخ به عنوان اولین فیلمی که درجه بندی سنی PG-13 را دریافت کرد، تاریخ ساز شد. اگر شکل کلی این داستان برای شما جذاب باشد، خوشحال خواهید شد که بدانید یک نسخه بازسازی شده از این فیلم در سال ۲۰۱۲ نیز منتشر شد.

منبع: روزیاتو

منبع: faradeed-197802

برچسب ها
نسخه اصل مطلب