جستجو
رویداد ایران > رویداد > فرهنگی > (تصاویر) ۱۰ شخصیت سینمایی که در دنباله‌ها تغییر زیادی کردند

(تصاویر) ۱۰ شخصیت سینمایی که در دنباله‌ها تغییر زیادی کردند

یکسان بودن شخصیت‌های سینمایی در یک دنباله، باعث می‌شود مخاطبان بتوانند بهتر با آن شخصیت‌ها ارتباط برقرار کنند. وقتی یک شخصیت در قسمت دوم یک فیلم یا قسمت‌های دیگر نسبت به قسمت پیشین تغییرات شگرفی می‌کند، بازیگر ایفاکننده‌ی آن تغییر می‌کند یا بنا به دلایل مختلفی شمایل انیمیشنی آن دست خوش تغییر می‌گردد، مخاطبان نمی‌توانند در همان لحظه‌ی نخست و به محض دیدن آن شخصیت که از پیش با او آشنایی داشته‌اند با او همذات‌پنداری کنند و مدتی طول خواهد کشید تا مخاطب بتواند با شمایل جدید این شخصیت ارتباط برقرار نماید.

دلایل مختلفی برای تغییر پیدا کردن شخصیت‌های سینمایی در دنباله‌های سینمایی وجود دارند. معمولا شرایطی خارج از کنترل کارگردان‌ها و تهیه‌کننده‌ها پیش می‌آید که باعث می‌شود یک شخصیت نسبت به فیلم قبلی تغییر کند؛ شاید یک بازیگر جدید برای ایفای نقشی که در فیلم قبلی شخصیتی دیگر ایفاکننده‌ی آن بود انتخاب شود.

در رابطه با شخصیت‌های انیمیشنی، گاهی پیشرفت‌های چشم‌گیری در زمینه‌ی تکنولوژی حاصل می‌گردد که باعث می‌شود شخصیت فیلم جدید به کلی با شخصیت فیلم قبلی متفاوت باشد. گاهی یک تهیه‌کننده یا کارگردان از آن جایی که می‌داند پیشرفت تکنولوژی باعث بهبود پیدا کردن جنبه‌های دیگر یک شخصیت می‌گردد، یکسان بودن چهره و همانندی شخصیت با فیلم قبلی را فدا می‌کند.

البته دلیل دیگری هم می‌تواند برای تغییر شخصیت‌های سینمایی وجود داشته باشد، شاید با گذر زمان، با توجه به روند داستان، چهره و ویژگی‌های ظاهری شخصیت تغییر پیدا کند. در رابطه با شخصیت‌های انیمیشنی، تغییر چهره‌ی شخصیتی سینمایی نیازمند تلاش فراوان است، در حالی که در فیلم‌های سینمایی، یک بازیگر با گذر زمان پیرتر می‌شود و یا مجریان گریم و طراحان لباس با کمک چند حقه‌ی تازه او را پیرتر نشان می‌دهند.

در تمام موارد، شخصیت‌هایی که در مقابل دیدگان مخاطبان حاضر می‌شوند نسبت به فیلم قبلی کاملا متفاوت هستند. حالا مخاطبان فرصت این را دارند که از بین دو نسخه‌ی متفاوتی که برایشان به نمایش در آمده است، نسخه‌ی مورد علاقه‌ی خود را انتخاب کنند.

یکسان بودن شخصیت‌های سینمایی در یک دنباله، باعث می‌شود مخاطبان بتوانند بهتر با آن شخصیت‌ها ارتباط برقرار کنند. وقتی یک شخصیت در قسمت دوم یک فیلم یا قسمت‌های دیگر نسبت به قسمت پیشین تغییرات شگرفی می‌کند، بازیگر ایفاکننده‌ی آن تغییر می‌کند یا بنا به دلایل مختلفی شمایل انیمیشنی آن دست خوش تغییر می‌گردد، مخاطبان نمی‌توانند در همان لحظه‌ی نخست و به محض دیدن آن شخصیت که از پیش با او آشنایی داشته‌اند با او همذات‌پنداری کنند و مدتی طول خواهد کشید تا مخاطب بتواند با شمایل جدید این شخصیت ارتباط برقرار نماید. گاهی اما محدودیت‌های ساخت به تهیه‌کننده‌ها و کارگردان‌ها اجازه نمی‌دهد که به شکل ایده‌آل قسمت‌های بعدی فیلم‌هایی که قسمت نخست آن را ساخته‌اند بسازند.

۱۰. مامور اسمیت

فیلم‌ها:

«شگفت‌انگیزان» (The Incredibles)

    محصول: ۲۰۰۴
  • کارگردان: برد برد
  • امتیاز راتن تومیتوز: ۹۷ از ۱۰۰
  • امتیاز متاکریتیک: ۹۰ از ۱۰۰
  • امتیاز IMDb به فیلم: ۸ از ۱۰

«شگفت‌انگیزان ۲» (The Incredibles 2)

    محصول: ۲۰۱۸
  • کارگردان: برد برد
  • امتیاز راتن تومیتوز: ۹۳ از ۱۰۰
  • امتیاز متاکریتیک: ۸۰ از ۱۰۰
  • امتیاز IMDb به فیلم: ۷.۵ از ۱۰

بسیاری از شخصیت‌های سینمایی قسمت دوم انیمیشن «شگفت‌انگیزان» به دنبال تغییرات شگفت‌انگیز تکنولوژی در ۱۵ سال فاصله‌ی زمانی بین دو قسمت تغییر کرده‌اند؛ اگرچه این انیمیشن و سازندگان آن تمام تلاش خود را کرده‌اند تا شباهت‌های مهم و حیاتی حفظ شوند. یکی از شخصیت‌هایی که نسبت به قسمت قبلی تغییر زیادی کرد، دوست وایولت، تونی بود. این شخصیت یکی از شخصیت‌های فرعی داستان است که تنها دلیل حضورش در آن، نشان دادن افزایش تدریجی اعتماد به نفس وایولت است. تونی‌ای که در «شگفت‌انگیزان ۲» می‌بینیم، شبیه به یک محصول جانبی از تونی‌ای است که در «شگفت‌انگیزان» با او آشنا شده‌ایم.

سال‌ها پیش وقتی که مراحل تولید انیمیشن «شگفت‌انگیزان» در حال پیش‌روی بود، انیمیشن سه بعدی تقریبا عرصه‌ای جدید محسوب می‌شد و شکل دادن و خلق کردن هر شخصیت انیمیشنی چالشی بزرگ به همراه داشت. به نظر می‌آید در آن سال‌ها سازندگان این انیمیشن تمام تمرکز خود را بر شخصیت‌های اصلی گذاشتند و همین مسئله باعث شد در نهایت تونی تبدیل به شخصیتی عجیب و غریب و خنده‌دار شود که ویژگی‌هایی فراموش‌نشدنی دارد.؛ مانند پلک‌هایی که همیشه تا نیمه بسته شده‌اند. در عوض وقتی که نوبت به ساختن «شگفت‌انگیزان ۲» رسید، خلق شخصیت‌های انیمیشنی بسیار آسان‌تر شده بود و همین نکته باعث شد سازندگان قسمت دوم شمایلی قابل قبول‌تر و مناسب‌تر برای این شخصیت خلق کنند.

«شگفت‌انگیزان» محصول سال ۲۰۰۴ شرکت پیکسار، داستان خانواده‌ای از ابرقهرمان‌ها را روایت می‌کند که مجبور شده‌اند قدرت‌های خود را مخفی نمایند. سال‌ها بعد از این که استفاده از قدرت‌های ابرقهرمانی ممنوع شده است و ابرقهرمان‌ها مجرم محسوب می‌شوند، این خانواده زندگی‌ای مانند مردم معمولی را از سر می‌گذرانند. اگرچه بعد از این که پرده از رخ دادن وقایعی توظئه‌آمیز برداشته می‌شود و ضد قهرمانی جدید متولد می‌گردد، آقای شگفت‌انگیز به کمک همسر خود، دختر آلاستی، و فرزندانش وایولت و دش در جهت نجات دادن دنیا و شکست دادن شرور ماجرا نیاز دارد.

قسمت دوم مجموعه فیلم‌های «شگفت‌انگیزان» یعنی «شگفت‌انگیزان ۲» محصول سال ۲۰۱۸  داستان همان خانواده‌ی قسمت نخست را دنبال می‌کند که بعد از وقایع قسمت نخست حالا به عنوان ابرقهرمان‌ها در حال جنگیدن با جرم و جنایت هستند. در دنیایی که به تازگی یک‌بار دیگر به حضور ابرقهرمان‌ها احساس نیاز کرده است، ساختن اعتماد مهم‌ترین چیز است. با وجود این، وقتی که دختر الاستی یعنی همسر آقای شگفت‌انگیز از یک توطئه‌ی شیطانی پرده بر می‌دارد، خانواده‌ی ابرقهرمان‌ها بیش از همیشه در معرض خطر قرار می‌گیرند و باید در حالی که خودشان را به دنیا ثابت می‌کنند و اعتماد آن را به دست می‌آورند، شرور مرگ‌بار را هم از پیش‌رو بردارند.

۸. گلرت گریندل‌والد

فیلم‌ها:

«گرگ‌ومیش» (Twilight)

    محصول: ۲۰۰۸
  • کارگردان: کاترین هاردویک
  • امتیاز راتن تومیتوز: ۴۹ از ۱۰۰
  • امتیاز IMDb به فیلم: ۵.۳ از ۱۰

«گرگ‌ومیش: خسوف» (The Twilight Saga: Eclipse)

    محصول: ۲۰۱۰
  • کارگردان: دیوید اسلید
  • امتیاز راتن تومیتوز: ۴۶ از ۱۰۰
  • امتیاز متاکریتیک: ۵۸ از ۱۰۰
  • امتیاز IMDb به فیلم: ۵.۱ از ۱۰

شمایل یکی از شخصیت‌های سینمایی مجموعه فیلم‌های «گرگ‌ومیش» به نام ویکتوریا در فیلم‌های مختلف این مجموعه دستخوش تغییر می‌شود. مخاطبان این مجموعه فیلم‌ها برای نخستین‌بار ویکتوریا را در فیلم «گرگ‌ومیش» می‌بینند و او سپس در فیلم «گرگ‌ومیش: خسوف» به عنوان ضد قهرمان اصلی به داستان باز می‌گردد. نکته‌ی جالب این است که وقتی بازیگر ایفاکننده‌ی نقش ویکتوریا نسبت به فیلم «گرگ‌ومیش» تغییر کرد، توجه زیادی به آن نشد. هنگامی که ریچل لفور نقش این شخصیت را در فیلم نخست این مجموعه ایفا کرد، سازندگان به این نتیجه رسیده بودند که ویژگی‌های فیزیکی این شخصیت نیاز نیست سخت‌گیرانه مورد توجه قرار گیرند و به همین دلیل آن‌ها اجازه دادند این شخصیت موهای طلایی داشته باشند.

اگرچه در قسمت سوم برای ایفای این نقش بازیگری با موهای قرمز انتخاب شد تا ویژگی‌های تشریح‌شده در کتاب، وفادارانه به تصاویر سینمایی بدل شوند. این وفادار ماندن به کتاب باعث شد که هنگام نبرد مهمی که بین ادوارد و ویکتوریا در می‌گیرد، هم خون بلا و هم موهای سرخ ویکتوریا تضادی زیبا با صحنه‌ی پوشیده شده از برف ایجاد کنند. در نهایت اما این تغییر بازیگر ناگهانی به نفع فیلم تمام نشد و سازندگان آن مجبور شدند تصمیم‌گیری نهایی را به مخاطبان بسپارند. نقش ویکتوریا در قسمت سوم مجموعه فیلم‌های «گرگ‌ومیش» را برایس دالاس هاوارد ایفا کرد.

مجموعه فیلم‌های «گرگ‌ومیش» بر اساس کتابی به همین نام از استفنی میر ساخته شده‌اند. این فیلم‌ها داستان بلا سوان (کریستین استوارت) را دنبال می‌کنند که دیوانه‌وار عاشق ادوارد کولن (رابرت پتینسون) می‌شود و خیلی زود در می‌یابد که او یک خون‌آشام است. ادوارد هم بلافاصله دلباخته‌ی بلا می‌شود. این دو عاشق باید با یک‌دیگر همکاری کنند و موانع موجود بر سر راهشان را یکی پس از دیگری از پیش رو بردارند.

سومین قسمت از مجموعه فیلم‌های «گرگ‌ومیش» روایتگر داستان بلا سوان است در حالی که او با خطرات زیادی روبه رو می‌شود. یک خون‌آشام شیطانی که زن است، برای گرفتن انتقام خونین خود، شروع به کشتن انسان‌ها می‌کند. در بین تمام این خطرات، بلا مجبور می‌شود بین عشق خودش، ادوارد و دوست خود، جیکوب بلک یکی را انتخاب کند؛ در حالی که می‌داند انتخابش ممکن است آتش جنگی قدیمی بین گرگینه‌ها و خون‌آشام‌ها را یک‌بار دیگر روشن کند.

۶. بو بیپ

فیلم‌ها:

«انتقام‌جویان: عصر اولتران» (The Avengers: Age of Ultron)

    محصول: ۲۰۱۵
  • کارگردان: جاس ویدون
  • امتیاز راتن تومیتوز: ۷۶ از ۱۰۰
  • امتیاز متاکریتیک: ۶۶ از ۱۰۰
  • امتیاز IMDb به فیلم: ۷.۳ از ۱۰

«دکتر استرنج در چند جهانیِ دیوانگی» (Doctor Strange in the Multiverse of Madness)

    محصول: ۲۰۲۲
  • کارگردان: سم ریمی
  • امتیاز راتن تومیتوز: ۷۴ از ۱۰۰
  • امتیاز متاکریتیک: ۶۰ از ۱۰۰
  • امتیاز IMDb به فیلم: ۶.۹ از ۱۰

مانند سایر بازیگران ایفاکننده‌ی شخصیت‌های سینمایی دنیای مارول، شمایل واندا مکسیموف هم به تدریج کامل‌تر شد. این تغییرات الهام‌گرفته بودند از شمایل این ابرقهرمان‌ها در دنیای کتاب‌های کمیک که به تدریج بیش‌تر مورد قبول و ستایش مخاطبان قرار گرفتند. واندا کار خودش در دنیای مارول را با یک ژاکت چرمی قرمز اغاز کرد که شباهت زیادی به شخصیت‌ کتاب‌های کمیک نداشت. این ژاکت در فیلم «کاپیتان امریکا: جنگ داخلی» (Captain America: Civil War) و «انتقام‌جویان: جنگ بینهایت» (Avengers: Infinity War) تبدیل به کتی بلندتر شد و در کنار تغییر لباس او در این فیلم‌ها رنگ موی او هم دچار تغییر شد.

وقتی او که یکی از مهم‌ترین شخصیت‌های سینمایی دنیای مارول است بعد از سریال «وانداویژن» (WandaVision) به دنیای فیلم‌های سینمایی مارول بازگشت، حالا واندا تبدیل به اسکارلت جادوگری شده بود که در کتاب‌های کمیک آن را دیده بودیم و نسبت به واندایی که در قسمت‌های قبلی این فیلم‌ها حضور داشت به کلی متفاوت بود. به طور جالبی، نسخه‌ای که از واندا در دنیای ایلومیناتی فیلم «دکتر استرنج در چند جهانیِ دیوانگی» دیدیم شباهت‌های زیادی به شخصیت واندا در فیلم «انتقام‌جویان: عصر اولتران» داشت؛ حداقل رنگ موهای او دوباره مانند قبل شده بود. با وجود تمام نقاط ضعف فیلم «دکتر استرنج در چند جهانیِ دیوانگی» به عنوان یک فیلم، می‌توان به تغییرات واندا در آن توجه کرد و تلاش کرد تا دلیل این تغییرات را دریافت.

در «انتقام‌جویان: عصر اولتران» قدرتمندترین ابرقهرمان‌های زمین باید با یک‌دیگر متحد شوند و با تازه‌واردهایی به نام‌های کوئیک‌سیلور و اسکارلت جادوگر همکاری کنند تا ضد قهرمان جدیدی به نام اولتران را مغلوب کنند. انتقام‌جویان باید با این شرور جدید که خط داستانی‌ای مختص به خودش را دارد، در حالی که با درگیری‌های درونی رو به رو هستند مواجه شوند.

کوئیک‌سیلور و اسکارلت جادوگر اگرچه ممکن است در ابتدا با انتقام‌جویان موافق نباشند و تونی استارک را مسئول مرگ والدین خود و خلق کردن این شرور جدید بدانند، اما در نهایت راهی ندارند جز همکاری با آن‌ها و نابود کردن دشمن مشترک. «انتقام‌جویان: عصر اولتران» را جاس ویدون کارگردانی کرده و کوین فایگی تهیه‌کنندگی آن را برای استودیوی مارول بر عهده داشته. این فیلم ۱۳ آوریل ۲۰۱۵ منتشر شد. سه سال بعد، قسمت بعدی این مجموعه با نام «انتقام‌جویان: جنگ بینهایت» منتشر شد و یک سال بعد، فیلم «انتقام‌جویان: پایان بازی» به اکران در آمد.

در فیلم «دکتر استرنج در چند جهانیِ دیوانگی» محصول استودیوی مارول، مارول نگاهی عمیق‌تر می‌اندازد به چندجهانی و دنیای ناشناخته. در این فیلم مجموعه‌ای از نسخه‌های مختلف دوستان و دشمنان متفاوت، از جمله ایلومیناتی، به مخاطبان معرفی می‌شوند و نحوه‌ی چگونگی ارتباط بین آن‌ها برای مخاطبان توضیح داده می‌شوند.

این فیلم داستان استفان استرنج را دنبال می‌کند که دیگر جادوگر اعظم نیست. وقتی که یک هیولای ترسناک به نیویورک حمله می‌کند و سعی می‌کند دختری جوان به نام آمریکا چاوز را که متعلق به جهانی موازی است بدزدد، استرنج در می‌یابد که تبدیل به محافظ این دختر شده است. متاسفانه یکی از دشمنان جدید استرنج، یکی از متحدان قدیمی او یعنی واندا مکسیموف است. برای محافظت کردن از چاوز و متوقف کردن دیوانگی واندا، استرنج در جهان‌های چندبعدی سفر می‌کند و به دنبال جواب می‌گردد. او در این جست‌وجوی خود واقعیت‌های و دنیاهای موازی دیگری را پیدا می‌کند که دنیای مارول را به شکلی باورنکردنی گسترش می‌دهند.

۴. سارا کانر

فیلم‌ها:

«هری پاتر و محفل ققنوس» (Harry Potter and the Order of the Phoenix)

    محصول: ۲۰۰۷
  • کارگردان: دیوید یتس
  • امتیاز راتن تومیتوز: ۷۸ از ۱۰۰
  • امتیاز متاکریتیک: ۷۱ از ۱۰۰
  • امتیاز IMDb به فیلم: ۷.۵ از ۱۰

«هری پاتر و یادگاران مرگ – قسمت دوم» (Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 2)

    محصول: ۲۰۱۱
  • کارگردان: دیوید یتس
  • امتیاز راتن تومیتوز: ۹۶ از ۱۰۰
  • امتیاز IMDb به فیلم: ۸.۱ از ۱۰

تغییر قیافه‌ی تانکس توضیحات قابل قبولی دارد که در «هری پاتر و محفل ققنوس» فقط به شکلی کوتاه به آن اشاره می‌شود، در صورتی که بهتر بود این دلایل به طور کامل شرح داده می‌شدند. تانکس یک متامورف است که قابلیتی نایاب دارد؛ او می‌تواند موها و ویژگی‌های چهره‌ی خود را تغییر دهد. از آن جایی که نقش او و رموس در فیلم‌ها بسیار کاهش پیدا کرده‌اند، شیوه‌ی تغییر این شخصیت سینمایی که می‌توانست یکی از شخصیت‌های سینمایی مهم مجموعه فیلم‌های «هری پاتر» باشد، از یک فیلم نسبت به فیلم دیگر، خیلی مورد توجه قرار نگرفته است.

پوسترهای فیلم اما به خوبی توانایی تغییر چهره‌ی تانکس رابه تصویر می‌کشند. او در کتاب‌های منبع اقتباس مجموعه فیلم‌های «هری پاتر» تقریبا در هر گردهمایی با مدل مویی مختلف با رنگی متفاوت ظاهر می‌شود. برای این که زحمات بخش طراحی لباس و چهره‌پردازی کم‌تر شود او در هر فیلم از مجموعه فیلم‌های «هری پاتر» مدل مویی متفاوت دارد.

او به جای هر مهمانی، در هر فیلم لباسی متفاوت می‌پوشد تا تغییرش به چشم بیاید. اگرچه وقتی که او مادر می‌شود، سبک پوشش‌اش تغییر می‌کند و لباس‌هایش ساده‌تر می‌شوند. شاید برای درک بهتر این نکته بهتر بود عوامل سازنده‌ی مجموعه فیلم‌های «هری پاتر» کمی بیش‌تر به خودشان فشار بیاورند.

«هری پاتر و محفل ققنوس» پنجمین فیلم در مجموعه فیلم‌های «هری پاتر» شرکت برادران وارنر است. این بار بعد از این که وزیر جادو از پذیرفتن بازگشت لرد ولدمورت سر باز می‌زند و شروع می‌کند به تحت کنترل در آوردن هاگوارتز، هری (دنیل رادکلیف)، هرماینی (اما واتسون) و ران (روپرت گرینت) ارتش دامبلدور را تشکیل می‌دهند تا بتوانند از خودشان دفاع کنند و ارتباط بین هری و دامبلدور را قوی‌تر نمایند.

آخرین قسمت از مجموعه فیلم‌های «هری پاتر» که بر اساس رمان‌های شناخته‌شده‌ی «هری پاتر» ساخته شده‌اند، داستان هری و متحدانش را روایت می‌کند که برای آخرین نبرد با لرد ولدمورت اماده می‌شوند. این فیلم داستان هری، هرماینی و ران را دنبال می‌کند در حالی که آن‌ها به دنبال کردن و نابود کردن هارکروکس‌ها ادامه می‌دهند تا بتوانند ولدمورت را نابود کنند. همه‌ی این‌ها در حالی است که این جادوگر خبیث همراه با یارانش از همیشه به هاگوارتز نزدیک‌تر است. شخصیت‌های سینمایی معرفی شده در مجموعه فیلم‌های «هری پاتر» از به یادماندنی‌ترین شخصیت‌های تاریخ سینما هستند.

۲. الیزابت سوان

فیلم‌ها:

«چگونه اژدهای خود را آموزش دهید» (How to Train Your Dragon)

    محصول: ۲۰۱۰
  • کارگردان: دین دی‌بلاس، کریس سندرز
  • امتیاز راتن تومیتوز: ۹۹ از ۱۰۰
  • امتیاز متاکریتیک: ۷۵ از ۱۰۰
  • امتیاز IMDb به فیلم: ۸.۱ از ۱۰

«چگونه اژدهای خود را آموزش دهید ۲» (How to Train Your Dragon 2)

    محصول: ۲۰۱۴
  • کارگردان: دین دی‌بلاس
  • امتیاز راتن تومیتوز: ۹۲ از ۱۰۰
  • امتیاز متاکریتیک: ۷۷ از ۱۰۰
  • امتیاز IMDb به فیلم: ۷.۸ از ۱۰

شمایل هیکاپ که یکی از بهرتین شخصیت‌های سینمایی انیمیشنی است در این دو فیلم متفاوت می‌باشد؛ این تغییرات از طرفی نشان‌دهنده‌ی تغییرات شخصیتی هیکاپ هستند و از طرفی دیگر به تغییرات نقش اجتماعی او در دهکده‌اش اشاره می‌کنند. در قسمت نخست «چگونه اژدهای خود را پرورش دهید»، هیکاپ قرار است ضعیف‌ترین بچه‌ی کل قبیله باشد و به همین دلایل طراحی او نشان‌دهنده‌ی متفاوت بودن و بی‌عرضه بودن او است.

در دومین فیلم اما هیکاپ پنج سال بزرگتر شده است. او حالا یک اژدها سوار درجه یک است و لقب افتخار قبیله‌ی برک را به او داده‌اند. قد او بلندتر شده است، هیکلش حجیم‌تر شده است و تجهیزات بسیار بیشتری نسبت به قسمت اول در دسترس او قرار گرفته‌اند.

آسترید و سایر وایکینگ‌های جوان هم در فیلم دوم دچار تغییر شده‌اند؛ هر چه نباشد آن‌ها هم رشد کرده‌اند. علاوه بر افزایش سن، بهبود پیدا کردن برنامه‌های رایانه‌ای در راستای انیمیشن‌سازی در سال ۲۰۱۴ نسبت به سال ۲۰۱۰ هم در رابطه با تغییر شمایل این شخصیت‌های سینمایی انیمیشنی بی‌تقصیر نیست.

طراحی جدید شخصیت آسترید به خوبی نشان می‌دهد که او حالا چقدر کم‌تر به حرف‌های دیگران اهمیت می‌دهد. او حالا همیشه با استورم‌فلای پرواز می‌کند و نسبت به فیلم اول با اطرافیانش مهربان‌تر است. در مجموع باید گفت تغییراتی که در فیلم «چگونه اژدهای خود را آموزش دهید ۲» نسبت به فیلم «چگونه اژدهای خود را اموزش دهید» ایجاد شده‌اند، از بهترین تغییرات ایجاد شده در شخصیت‌ها طی فیلم‌های مختلف یک مجموعه هستند و به خوبی تغییرات درونی این شخصیت‌ها را بازتاب می‌دهند.

«چگونه اژدهای خود را آموزش دهید» یک فیلم انیمیشنی محصول سال ۲۰۱۰ است که وقایع آن در دنیای وایکینگی برک رخ می‌دهند. در این دنیا مخاطب با هیکاپ، پسر رئیس قبیله آشنا می‌شود؛ پسری بی‌عرضه که با یک اژدها دوست می‌شود. روش هیکاپ به تدریج سنت‌های روستا را که در آن آن‌ها اژدهاها را به بردگی می‌گرفتند، کنار می‌زند و وایکینگ‌ها را وارد مراحل تازه‌ای از زندگی با اژدهاها می‌کند.

«چگونه اژدهای خود را آموزش دهید ۲» یک انیمیشن ماجراجویانه و کمدی است که ادامه‌ی داستان هیکاپ و دوستانش را تعریف می‌کند. در این قسمت هیکاپ و بی‌دندان وارد ماجراهای جدیدی می‌شوند و جهان‌های تازه‌ای را کشف می‌کنند. وقتی که هیکاپ و بی‌دندان غاری پر از اژدهاهای جدید و یک اژدهاسوار مرموز را پیدا می‌کنند، خیلی زود مجبور می‌شوند تمام یاران خود را متحد کنند و یک شکارچی اژدهای بی‌رحم را شکست دهند؛ این شکارچی شروری است که می‌تواند آزادی و امنیت تمام اژدهاها را برای همیشه از بین ببرد.

منبع: خبرآنلاین

منبع: faradeed-195357

برچسب ها
نسخه اصل مطلب