جستجو
رویداد ایران > استان ها > ویژه استان ها > ‌حرم مطهر کریمه اهل‌بیت(س) و مسجد مقدس جمکران بدون هیچ مشکلی ‌‌بازگشایی شدند

‌حرم مطهر کریمه اهل‌بیت(س) و مسجد مقدس جمکران بدون هیچ مشکلی ‌‌بازگشایی شدند

‌حرم مطهر کریمه اهل‌بیت(س) و مسجد مقدس جمکران بدون هیچ مشکلی ‌‌بازگشایی شدند
استاندار قم با تأکید بر لزوم رعایت پروتکل‌های و مراقبت‌های بهداشتی از سوی زائران گفت: نظارت بر روند اجرای پروتکل‌ها در آستان‌های مقدس باید با جدیت دنبال شود.

 بهرام سرمست امروز در جلسه ستاد پیشگیری و پاسخ به بحران استان قم در سالن کرامت استانداری، با اشاره به بازگشایی حرم مطهر کریمه اهل‌بیت(س) و مسجد مقدس جمکران اظهار داشت: با هماهنگی‌هایی که بین اعضای ستاد استانی مبارزه با کرونا، کنترل امنیت و تولیت این آستان‌ها وجود داشت بدون هیچ مشکلی این اماکن مقدس بازگشایی شدند.

استاندار قم با تأکید بر لزوم رعایت پروتکل‌های و مراقبت‌های بهداشتی از سوی زائران گفت: نظارت بر روند اجرای پروتکل‌ها در آستان‌های مقدس لازم است که صورت بگیرد، همچنین باید آموزش‌های لازم به خدام و تیم بازرسی در ارتباط با رعایت موازین بهداشتی داده شود.

وی تأکید کرد: باید به تیم بازرسی حرم مطهر و مسجد مقدس جمکران آموزش‌های لازم داده شود تا درعین‌حالی که دقت و مراقبت می‌کنند که زائرپذیری و مهمان‌پذیری به نحو شایسته انجام شود؛ تبلیغی صورت نگیرد که سبب افزایش مسافر و زائر شده و کنترل را از دست متولیان خارج کند.

سرمست ابراز کرد: برخی صنوف جزو مشاغل آسیب‌پذیر بوده و کارشان تأمین اقلام اساسی در رسته‌ها و صنوف مختلف است، باید خودمان را جای این عزیزان بگذاریم چراکه آن‌ها به خاطر شیوع بیماری کرونا آسیب‌پذیر شده‌اند بنابراین درعین‌حالی که رعایت پروتکل‌های بهداشتی را داریم باید معیشت مردم را هم در برنامه‌ریزی‌ها لحاظ کنیم.

استاندار قم با بیان اینکه فروشندگان روز بازارها جزو اقشار آسیب‌پذیر جامعه به‌حساب می‌آیند، عنوان کرد: مدیران باید بر اساس پروتکل‌هایی که وزارت بهداشت تعیین می‌کند، تمهیداتی اندیشیده شود تا آن‌ها را در بوستان‌ها و محوطه‌های باز مستقر کنیم و از این اقشار آسیب‌پذیر حمایت کنیم.

وی با تأکید بر اینکه باید از کرونا به‌عنوان یک فرصت استفاده کرد، مطرح کرد: گزارشی از آخرین وضعیت دستگاه‌های اجرایی تا سی بهمن سال گذشته و از این تاریخ تا آخر خردادماه نیاز داریم و این گزارش‌ها باید هر سه ماه یک‌بار ارائه شود.

سرمست ادامه داد: هر دستگاه اجرایی باید برنامه اجرایی عملیاتی خود را به‌صورت هدف‌گذاری شده ارائه دهد و مشخص شود که در طول هر سه ماه چه میزان پیشرفت کار حاصل‌شده و رسیدن به هدف دولت الکترونیک محقق شده است.

استاندار قم تأکید کرد: شهرداری قم نیز برنامه‌های خود را در راستای دولت الکترونیک باید ارائه دهد که چه‌کارهایی درزمینهٔ شهرداری الکترونیک باید انجام داد تا این هدف مهم محقق شود و حضور همشهریان در شهرداری‌ها کمتر شود تا نهایتاً منجر به تربیت شهروند الکترونیک شود.

وی بیان کرد: از صداوسیما، دستگاه‌های اطلاع‌رسانی و ارشاد قم انتظار داریم که به تربیت و آموزش شهروندان در زمینه ایجاد دولت الکترونیک اهتمام داشته باشند و برنامه‌های خود را برای تحقق شهروند الکترونیک ارائه دهند.

سرمست در پایان خاطرنشان کرد: بسیاری از بسترهای دولت الکترونیک فراهم است اما شهروندان اقبال به این خدمات ندارند بنابراین باید کمک کنیم که شهروندان از زیرساخت‌های موجود نهایت استفاده را داشته باشند که نیازمند فرهنگ‌سازی و ارائه آموزش‌های لازم است.

برچسب ها
نسخه اصل مطلب