جستجو
رویداد ایران > رویداد > علمی > ۴ قابلیت مهم در لپ تاپ های ویندوزی که مک بوک‌ها حسرتشان را می‌خورند

۴ قابلیت مهم در لپ تاپ های ویندوزی که مک بوک‌ها حسرتشان را می‌خورند

لپ تاپ های ویندوزی قابلیت‌هایی دارند که مک بوک‌های اپل هرگز از آن‌ها بهره‌مند نیستند. در اینجا ۴ تا از مهم‌ترین آن‌ها را بررسی می‌کنیم.

در چند سال اخیر، تعداد مدل‌های مک‌بوک اپل به طور قابل توجهی افزایش یافته و تراشه‌های سیلیکونی آن، عملکرد و بازدهی فوق‌العاده‌ای را ارائه می‌دهند. مک‌بوک پرو به‌طور خاص، از بسیاری از لپ‌تاپ‌های ویندوزی سریع‌تر است، باتری بادوام‌تری دارد و از یک نمایشگر mini-LED عالی بهره می‌برد. با توجه به این موارد، دلایل زیادی برای انتخاب مک‌بوک به جای لپ‌تاپ ویندوزی در بازار امروز وجود دارد.

مهم‌ترین قابلیت‌های لپ تاپ های ویندوزی که در مک‌بوک نیست

با این حال، هنوز هم امیدهایی برای کاربران ویندوزی وجود دارد. حتی با صرف نظر از لپ‌تاپ‌های آینده Snapdragon X Elite که به نظر رقابتی می‌رسند، همچنان برخی ویژگی‌های مهمی وجود دارد که در حال حاضر تنها روی لپ‌تاپ‌های ویندوزی قابل دسترسی هستند. در ادامه به چهار مورد از این ویژگی‌ها که همواره مورد توجه بوده‌اند و کاربران مک بوک از آن محروم هستند، اشاره می‌کنیم.

١. قابلیت Windows Hello

مک‌بوک‌های مدرن به حسگر اثر انگشت مجهز شده‌اند که از فناوری تاچ آیدی برای ورود به سیستم و تأیید هویت در کارهایی مثل تأیید خرید و وارد کردن رمز در سافاری استفاده می‌کند. این فناوری دقیق و بسیار امن است.

برتری‌های لپ تاپ های ویندوزی در برابر مک بوک

یکی از بزرگ‌ترین نقاط قوت لپ تاپ‌های ویندوزی، امکان دسترسی به یک پنل اولد نه تنها در پرچمداران گران قیمت، بلکه در برخی دستگاه‌های مقرون به‌صرفه‌تر است. شما می‌توانید یک لپ‌تاپ ویندوزی عالی مانند ایسوس زن‌بوک ۱۴ OLED Q425 را با پردازنده‌های سریع، رم و فضای ذخیره‌سازی زیاد و با قیمتی کمتر از ۱۰۰۰ دلار خریداری کنید. اما برای دستیابی به بهترین نمایشگرهای اپل، باید حداقل ۱۵۰۰ دلار یا بیشتر هزینه کنید.

فناوری OLED همچنین زمان پاسخگویی سریع‌تری را ارائه می‌دهد. در حالی که نمایشگرهای mini-LED اپل حداکثر نرخ تازه‌سازی تا ۱۲۰ هرتز ارائه می‌دهند، برخی از نمایشگرهای OLED حتی با نرخ تازه‌سازی سریع‌تر و زمان پاسخگویی بسیار پایین‌تری کار می‌کنند. این بدان معناست که به خصوص هنگام بازی، هیچ‌گونه تاری یا سایه‌ای مشاهده نخواهید کرد. نمایشگرهای mini-LED اپل (مانند همه نمونه‌های این فناوری) ممکن است در صحنه‌های روشن از پدیده ایجاد هاله (blooming) رنج ببرند، در حالی که این مشکل به هیچ وجه در OLED وجود ندارد.

به طور کلی، OLED برای اکثر کاربران فناوری بهتری است و اپل نیز به خوبی این موضوع را می‌داند. این شرکت از فناوری OLED تاندوم (tandem) در آیپد پرو جدید استفاده کرده است که به همان روشنایی mini-LED با تمام مزایای دیگر OLED دست می‌یابد. این فناوری در نهایت به مک‌بوک‌ها راه پیدا خواهد کرد، شاید حتی در نسل بعدی، اما در حال حاضر لپ‌تاپ‌های ویندوزی از این لحاظ پیشتاز هستند.

٣. عملکرد گیمینگ

بازی، حوزه‌ای است که در آن می‌توان گفت ویندوز برتری چشمگیری دارد. تراشه M3 اپل با معرفی قابلیت‌های مختلفی در عملکرد پردازنده گرافیکی مجتمع، از جمله رهگیری پرتو سخت‌افزاری، سایه‌زنی مش و همچنین فناوری جدید ذخیره‌سازی پویا که برای بهینه‌سازی تخصیص حافظه تلاش می‌کند، پیشرفت‌های خوبی را ارائه کرده است. این موارد در کنار سرعت فوق‌العاده هسته‌های گرافیکی جدید، به ویژه مدل‌های M3 Pro و M3 Max را برای اجرای عناوین مدرن بازی به قدر کافی سریع می‌کند.

برتری‌های لپ تاپ های ویندوزی در برابر مک بوک

نمایشگرهای لمسی دوست‌داشتنی و جذاب هستند. گاهی اوقات لمس دکمه‌های آبشاری منوها روی صفحه لذت‌بخش است. علاوه بر این، گاهی خیلی جذاب است که بتوانیم با لمس انگشت دست، صفحه را هنگام وب‌گردی به بالا و پایین اسکرول کنیم. گاهی اوقات لذت‌بخش است که برخی از کارها را بدون نیاز به ماوس یا ترک‌پد انجام دهید و فقط با کشیدن انگشتان دست خود روی صفحه کارها را انجام دهید. به اشتراک گذاشتن صفحه نمایش با فرد دیگری نیز زمانی بسیار راحت‌تر می‌شود که او بتواند به راحتی به آن دسترسی داشته باشد و کارش را انجام دهد، به جای اینکه بخواهد به سختی از ترک‌پد استفاده کند یا ماوس شما را قرض بگیرد.

شاید روزی اپل بر مقاومت خود در برابر نمایشگرهای لمسی در مک‌بوک‌ها غلبه کند و حتی یک دستگاه دو در یک مثل سرفیس پرو مایکروسافت را ارائه دهد. با این حال، هیچ‌کدام از این موارد تضمین‌شده یا حتی محتمل نیست؛ بنابراین نمایشگرهای لمسی می‌توانند مزیتی باشند که لپ‌تاپ‌های ویندوزی برای همیشه نسبت به مک‌بوک‌ها حفظ کنند.

منبع:عصرایران

منبع: faradeed-190159

برچسب ها
نسخه اصل مطلب