جستجو
رویداد ایران > رویداد > علمی > هوش مصنوعی رژیم غذایی دیداری در نوزادان را بررسی می‌کند

هوش مصنوعی رژیم غذایی دیداری در نوزادان را بررسی می‌کند

مطالعات دوربین‌های نصب شده بر سر نوزادان برای مشاهده و تجزیه و تحلیل مستقیم محرک‌های بصری در محیط اطراف آنها و مقایسه آن با ادراک بزرگسالان ما را با یافته های جدیدی مواجه می کند و نه تنها باعث افزایش درک ما از توسعه بصری انسان می شود، بلکه بینش ‌هایی را برای بهبود سیستم‌های بصری هوش مصنوعی از طریق فرآیندهای یادگیری نشان می دهد.

محققان موضوع مهمی در خصوص بینایی نوزادان کشف کردند که نشان می دهد نوزادان رژیم غذایی بصری منحصر به فردی دارند که شامل الگوهای ساده با کنتراست بالا در محیط های مختلف است. این رژیم غذایی به طور قابل توجهی بر مسیر رشد آنها تأثیر می گذارد.

مقیاس عظیم ورودی های زندگی روزمره

برای شناسایی ویژگی‌های ورودی بصری در نوزادان تقریباً ۳ تا ۱۳ ماهه، محققان دوربین‌های فیلم برداری سر را روی ۱۰ نوزاد و ۱۰ مراقب بزرگسال آنها قرار دادند و ۷۰ ساعت مستندات بصری زندگی روزمره در خانه را جمع‌آوری و تجزیه و تحلیل کردند.

تفاوت های واضحی بین محتویات تصاویر نوزادان و بزرگسالان با غلظت بیشتر الگوهای ساده و لبه های با کنتراست بالا در نماهای نوزادان نسبت به بزرگسالان نشان داده شد.

اسمیت استنباط می‌کند دلیل این دیدگاه‌ها نه تنها آن است که نوزادان سر خود را برمی‌گردانند تا به اطراف نگاه کنند، بلکه والدین نیز احتمالاً آنها را در مکان‌هایی قرار می‌دهند که دوست دارند به اطراف خود نگاه کنند.

 

143

تصاویر بزرگ تر، گذشته و آینده

اسمیت و همکارانش همچنین نشان داده‌اند که همین توالی تصاویر، آموزش سیستم‌های بصری هوش مصنوعی را بهبود می‌بخشد. در ادامه مطالعه حاضر، محققان دریافتند که اگر یک سیستم هوش مصنوعی را با دادن تصاویری که مشخصه اوایل دوران نوزادی است آموزش دهید، موفقیت بیشتری در یادگیری شناسایی تصاویر بصری خواهد داشت.

اما اگر تصاویر را به ترتیب رشدی تصادفی به آن بدهید توالی رشد دقیق تر، بهترین نتایج را ارائه خواهدداد. اما یکی از چیزهایی که همیشه برای اسمیت سوال بوده آن است که چرا نوزادان انسان رشد حرکتی کندی دارند.

منبع: همشهری

منبع: faradeed-189811

برچسب ها
نسخه اصل مطلب