توصیه یک اصولگرا به مجلس دوازدهم: از دولت رئیسی حمایت کنید
لطف الله فروزنده فعال سیاسی، درباره اهمیت دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم، با بیان اینکه مجلس شورای اسلامی یکی از ارکان مهم تصمیمگیری در نظام است و مردم نقش اصلی را در شکلگیری این رکن دارند، افزود: همانطور که در قانون اساسی هم آمده است، مجلس وظایف مختلفی از جمله نظارت بر کار دولت و وزرا، انتخاب وزرا و قانونگذاری که ریل حرکت کشور محسوب میشود را بر عهده دارد.
به گزارش ایرنا، بیان کرد: واقعیت این است که کشور ما در حوزههای مختلف، عملکردهای متفاوت و پیشرفتهای خوبی داشته و موفقیتهای فراوانی را کسب کرده است اما در کنار آن چالشهایی بهویژه در حوزه اقتصادی داریم و مردم انتظار دارند که این مشکلات حل و فصل شود.
کارشناس مسائل سیاسی، راهکار حل چالشهای کشور را تشکیل یک دولت و مجلس قوی دانست و اظهار کرد: دولتی که امروز سر کار است کار و تلاش فراوانی میکند؛ بنابراین باید مجلسی تشکیل شود که بتواند از دولت حمایت و پشتیبانی و در عین حال مسائل و چالشها را شناسایی کرده و راهحل ارائه دهد.
فروزنده خاطرنشان کرد: هر اقدامی که دولت بخواهد در کشور انجام دهد، باید در بستر قانون انجام شود و مجلس شورای اسلامی باید این بستر را برای دولت فراهم کند.
وی اضافه کرد: مجموعه این مباحث نشان میدهد که مشارکت مردم در دور دوم انتخابات مجلس بسیار مهم و حائز اهمیت است؛ چراکه نظام ما مبتنی بر نظام مردمی است و حضور آحاد جامعه نشاندهنده این مبنا و معیار است که مردم پشتیبان نظام هستند و نظام را قبول دارند.
عضو هیأت علمی دانشگاه تربیت مدرس با بیان اینکه تشکیل یک مجلس کارآمد میتواند به حل مشکلات مردم کمک کند، بیان کرد: مردم بدانند مرحله دوم انتخابات هم مانند مرحله اول مهم است؛ بهخصوص که در برخی از شهرها مانند تهران تعداد زیادی از نمایندگان به مرحله دوم راه یافتند.
فروزنده با بیان اینکه مردم باید پای صندوقهای رأی آمده و مشارکت کنند و گزینههای متعهد، کارآمد، پاک و سالم هستند را انتخاب کنند تا انشاءالله مجلس تکمیل شود و مجلسی با انرژی و نیروی بیشتر، کار را دنبال کند و ما شاهد حل مشکلات مردم باشیم، تأکید کرد: اینکه یک نماینده از کدام شهر به مجلس میرود موضوع مهمی نیست و همه نمایندگان دارای حق رأی هستند.
وی اظهار کرد: کار مجلس یک کار جمعی و گروهی است و هر کاری که مجلس بخواهد انجام دهد از جمله انتخاب رئیس یا هیأت رئیسه، تصویب قوانین و اینکه بخواهد نظارت مؤثر داشته باشد باید کار گروهی انجام دهد.
این فعال سیاسی با بیان اینکه همه نمایندگان زمانی میتوانند موفق شوند که یک فراکسیون قوی تشکیل دهند و در آن فراکسیون برنامهریزی کنند، گفت: از این رو انتخاب هیأت رئیسه با نظر همه نمایندگان انجام میشود و آییننامه داخلی مجلس در این خصوص توضیح داده است.
منبع: etemadonline-659116