جستجو
رویداد ایران > رویداد > اجتماعی > کاربری مدارس تغییر می‌کند/ مدارس خودگردان می‌شوند؟

کاربری مدارس تغییر می‌کند/ مدارس خودگردان می‌شوند؟

معاون وزیر آموزش و پرورش در خصوص تغییر کاربری مدارس و برنامه جدید آموزش و پرورش در این خصوص توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش شبکه شرق، معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: «براساس سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در تلاشیم کاربری مدرسه را از اینکه صرفا مدرسه باشد، به کانون تربیت و توسعه محله تغییر دهیم.»

حمیدرضا خان‌محمدی، معاون وزیر آموزش و پرورش در آیین رونمایی از سند چشم‌انداز و آمایش سرزمینی این استان در حوزه برنامه ریزی زیرنظام تامین فضا، تجهیزات و فناوری نظام تعلیم و تربیت اظهار کرد: در سند هفتم توسعه بخش‌های ویژه‌ای برنامه‌ریزی شد تا مدارس خودگردان شوند.

او افزود: همه تلاش دولت سیزدهم برای ارتقای کیفیت، به خصوص در حوزه آموزش و پرورش است.

معاون وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: در مجموعه نوسازی مدارس سعی شده است تا مطابق منویات رهبری انقلاب، رویکرد تحولی تازه‌ای در پیش گرفته شود، که با هدیه هفت هزار فضای آموزشی و پرورشی در کشور به دانش آموزان عزیز همراه بوده است.

معاون وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه خیرین مهم‌ترین و موثرترین عنصر در مدرسه‌سازی هستند، یادآور شد: درخصوص مدارس تخریبی به عنوان یک مسئله‌ اصلی در برنامه توسعه هفتم توجه ویژه شده است.

معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: در استان بوشهر اگر چه بسیاری از سرانه‌های مدرسه‌سازی حل شده است اما در برخی مناطق نیاز به بازسازی وجود دارد که در این خصوص برنامه ریزی لازم با انعقاد تفاهم نامه با استاندار استان انجام شد.

آیت‌الله غلامعلی صفایی بوشهری، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر نیز گفت: هر کشوری که دارای آموزش و پرورش قوی باشد، آینده پیشرفت تمدن آفرین آن ممکن است.

آیت‌الله غلامعلی صفایی بوشهری افزود: تمامی فضای مدیریت کشور از آموزش و پرورش عبور می‌کند و این وزارتخانه راهبردی منشا ثروت و قدرت است.

او یادآور شد: ثروت یک مملکت منابع سرزمینی نیست، بلکه منابع انسانی است و قدرت یک کشور با منابع انسانی ، اندیشه ها و محصولات دانش بنیان و اقتدار آفرین است.

آیت‌الله صفایی بوشهری ادامه داد: وزارت آموزش و پرورش نباید دغدغه زیر ساخت داشته باشد و ساخت مدارس بایستی بر اساس استانداردهای مهندسی و معماری و مناسب با فرهنگ آن منطقه باشد.

نماینده ولی فقیه در استان بوشهر افزود: امروز حضور در فضای مجازی متنوع شده از جهتی سیستم اکنون آموزش و پرورش و کلاس‌ها باعث خستگی می‌شود و یکی از علت‌های ارتباط امروز دانش آموزان با فضای مجازی پرتنوع بودن آن است.

امام جمعه بوشهر با اشاره به کمبود امکانات آموزشی در ایجاد مهارت افزایی گفت: در حال حاضر، فضاهای مختلفی حتی متناسب با جنسیت برای ایجاد مهارت وجود دارد و باید مدرسه را طوری پرجاذبه کنیم که دانش‌آموزان مدرسه را محل ورزش و پرورش و حتی محلی برای کسب کار بدانند و از این فضا استفاده شایسته کنند.

منبع: sharghdaily-928742

برچسب ها
نسخه اصل مطلب