چرا اروپاییها دوباره به خودروهای بنزینی روی آوردند؟
براساس گزارشهای منتشرشده از سوی شرکت فولکسواگن، فروش خودروهای تمام الکتریکی این شرکت در اروپا ۲۴ درصد کاهش و در چین ۹۱ درصد نسبت به سال گذشته افزایش یافته است.
به گزارش یورونیوز، این شرکت همچنین اعلام کرد که تولید خودروهای خود را ۳ درصد افزایش داده و به ۲.۱۰ میلیون خودرو رسانده است. به گفته آنها چین، آمریکای جنوبی و آمریکای شمالی بیشترین متقاضی خرید این خودروها هستند.
این شرکت همچنین میگوید که از ماه ژانویه تا مارس تعداد متقاضیان خودرو الکتریک فولکس واگن در اروپای غربی بیش از دو برابر نسبت به مدت مشابه سال گذشته، افزایش یافته است.
هیلدگارد ورتمن، یکی از اعضای کمیته اجرایی توسعه فروش در این شرکت گفت: «در شرایط بازار کنونی، گروه فولکس واگن عملکرد خوبی در سه ماهه اول سال داشته است».
پارلمان اروپا در ماه فوریه، قانون جدیدی مبنی بر ممنوعیت فروش خودروهای بنزینی و دیزلی از سال ۲۰۳۵ را به تصویب رساند.
این قانون، بخشی از تلاشهای اتحادیه اروپا در راستای مبارزه با تغییرات آب و هوایی است. هرچند انتظار میرفت با تصویب این قانون فروش خودروهای الکتریکی در اروپا سرعت بیشتری بگیرد، اما آمارها چیز دیگری را نشان میدهند.
مجمع جهانی اقتصاد در گزارش اخیر خود تاکید کرد که فروش خودروهای برقی در اروپا در سه ماهه اول سال ۲۰۲۴ به دلیل هزینه بالا و کمبود زیرساخت برای شارژ این خودروها، کاهش یافته است.
براساس این گزارش با وجود یارانهها اتخاذ شده برای خودروهای الکتریکی در اروپا، هزینه بالا این خودروها یکی از بزرگترین موانع بر سر راه خریداران است.
مجمع جهانی اقتصاد در این گزارش نوشت: «خودروهای برقی به طور متوسط حدود یک چهارم گرانتر از مدلهای احتراق داخلی (ICE) هستند».
این مجمع همچنین تاکید کرد تاخیر در ایجاد زیرساخت شارژ این خودروها بر بازار آنها تاثیر منفی گذاشته است.
ارنست اند یانگ نویسنده این گزارش میگوید که بدون افزایش ایستگاه شارژر خودروهای الکتریکی، کسانی که نمیتوانند در خانه خودروهایشان را شارژ کنند یا رانندگانی که با این خودروها به سفرهای طولانی میروند دچار مشکل خواهند شد و استفاده از این خودروها را متوقف خواهند کرد.
منبع: fararu-725221