دریافت وام با پروانه کسب چگونه امکان پذیر است؟
دریافت وام با پروانه کسب یکی از روشهایی است که بیشتر صاحبان مشاغل و فعالان اقتصادی برای تأمین مالی و رشد کسبوکار خود از آن استفاده میکنند. افراد پس از ثبت نام مجوز کسب و کار و دریافت پروانه کسب به راحتی میتوانند برای دریافت وام اقدام کنند.
جواز یا پروانه کسب یکی از مدارک مهمی است که نشاندهنده ثبت و قانونی بودن فعالیت کسبوکار است. ارائه این مدرک به بانکها و مؤسسات مالی، اثباتی برای توانایی و اعتبار فعالیت فرد بهشمار میآید؛ به همین دلیل هم اغلب بانکها به مشتریان خود در صورت ارائه جواز کسب، وام و تسهیلات پرداخت میکنند.
ما در این محتوا در مورد مبلغ تسهیلات پروانه کسب، شرایط دریافت آن و مدارک مورد نیاز برای دریافت این وام با شما صحبت خواهیم کرد و در پایان هم مراحل دریافت این نوع تسهیلات کمبهره را مرور خواهیم کرد.
مبلغ وام پروانه کسب
مبلغ وام پروانه کسب برای کسبوکارهای مختلف، متفاوت است و میزان آن میتواند بین 50 تا 500 میلیون تومان باشد. بهطور کلی میزان تسهیلاتی پروانه کسب به عوامل زیر بستگی دارد:
-
بانکهای مختلف شرایط و قوانین متفاوتی برای اعطاء تسهیلات پروانه کسب وضع کردهاند که میزان وام پرداختی آنها با یکدیگر متفاوت است. بهطور مثال بانک صادرات برای این نوع تسهیلات سقف 200 میلیون تومان را تعیین کرده است؛ بنابراین یکی دیگر از عوامل موثر بر تعیین تسهیلات جواز کسب، بانک ارائهدهنده آن است.
-
میزان سابقه و اعتبار فرد یکی دیگر از عوامل تعیینکننده برای مبلغ تسهیلات جواز کسب است. طبیعتا میزان اعتبار فردی که سالها در صنف خاصی فعال بوده است، نسبت به کسی که تازه اقدام به دریافت جواز کسب کرده، بیشتر است؛ درنتیجه میزان تسهیلات بیشتری به فرد باسابقه تعلق خواهد گرفت.
یکی از عوامل تعیینکننده برای مبلغ وام پروانه کسب، حوزه فعالیت آن است. برخی از حوزههای کاری برای پیشبرد اهداف خود به میزان نقدینگی بیشتری نیاز دارند، بنابراین میزان تسهیلات بیشتری به آنها تعلق میگیرد.
شرایط دریافت وام پروانه کسب
با توجه به وضعیت خاص اقتصادی کشور و به منظور جلوگیری از رشد نقدینگی، بانکها شرایط و قوانین خاصی برای اعطاء تسهیلات به افراد در نظر گرفتهاند که این امر درمورد وام جواز کسب هم صدق میکند.
بهطور کلی بانکها و موسسات مالی برای ارائه وام جواز کسب، شرایط زیر را بررسی میکنند و سپس نسبت به اعطاء تسهیلات تصمیمگیری میکنند:
-
برای دریافت این نوع تسهیلات باید فرد حداقل یک سال سابقه فعالیت تجاری داشته باشد؛ درنتیجه در اغلب موارد به افرادی که به تازگی پروانه کسب دریافت کردهاند، وام تعلق نمیگیرد.
-
یکی از مهمترین عواملی که توانایی بازپرداخت تسهیلات از سوی فرد را نشان میدهد، گردش حساب وی است. بنابراین یکی دیگر از شرایط دریافت این تسهیلات، داشتن گردش مالی مناسب متقاضی است.
-
بانکها برای اطمینان از بازپرداخت اقساط تسهیلات، میزان اعتبار فرد را ارزیابی میکنند. بهطور مثال اگر فرد چک برگشتی داشته باشد، از دادن تسهیلات به وی خودداری میکنند.
اولین شرط برای اعطاء تسهیلات جواز کسب، داشتن پروانه کسب معتبر است که فرد در هنگام درخواست برای دریافت این نوع وام باید آن را ارائه دهد.
مدارک مورد نیاز برای دریافت وام پروانه کسب
برای دریافت تسهیلات جواز کسب باید علاوه بر داشتن حساب با گردش مالی مناسب در بانکی که قصد دریافت تسهیلات از آن را دارید، مدارک زیر را هم ارائه دهید:
-
اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی
-
اصل گواهی اشتغال به کار به همراه کپی آن
-
اصل و کپی مدارک نشاندهنده گردش مالی متقاضی
-
ارائه اصل و کپی تعهدنامه دریافت تسهیلات
-
اصل و کپی سند مالکیت یا اجارهنامه برای محل کسب
-
کد اختصاصی پروانه کسب
ارائه درخواست کتبی به صنف مربوطه خود
شما با کمک ثبت شو میتوانید به راحتی و بهصورت آنلاین برای خود درخواست دریافت جواز کسب کنید و با مشاوره با متخصصین این مجموعه معتبر، از قوانین دریافت تسهیلات پروانه کسب مطلع شوید و برای آن اقدام کنید.
سخن آخر
بسیاری از افراد برای تامین بودجه مورد نیاز برای ادامه فعالیت کسبوکار خود و یا ارتقاء آن، اقدام به دریافت تسهیلات بانکی میکنند. یکی از مناسبترین نوع تسهیلات برای صاحبان مشاغل، وام پروانه کسب است.
ما در این محتوا میزان تسهیلات جواز کسب و شرایط آن را به شما عزیزان معرفی کردیم و در پایان هم مدارک مورد نیاز برای دریافت این نوع تسهیلات و مراحل دریافت آن را با هم مرور کردیم.
منبع: هلدینگ پارسه
منبع: sharghdaily-922014