جستجو
رویداد ایران > رویداد > علمی > (تصاویر) مشکل بزرگ جنگنده نسل ششم آمریکا چیست؟

(تصاویر) مشکل بزرگ جنگنده نسل ششم آمریکا چیست؟

برنامه نسل بعدی سلطه هوایی (Next Generation Air Dominance) با هدف پر کردن خلأ استراتژیک باقی مانده از توقف تولید F-۲۲ رپتور، به دنبال یک هواپیمای جنگی نسل ششم یا یک سیستم ترکیبی از فناوری‌های سرنشین‌دار و بدون سرنشین است.

برخی استدلال می‌کنند که با وجود NGAD و تکامل جنگ و ظهور نیروی فضایی ایالات متحده؛ تسلط هوایی در آینده به تسلط بر فضا متکی است و در پی آن بر نیاز به نوآوری در سیستم‌های دفاعی مبتنی بر فضا به جای هواپیماهای سنتی تأکید می‌شود. این تغییر تمرکز، نقش سنتی نیروی هوایی را به چالش می‌کشد و از یک محور استراتژیک به سمت فضا برای دفاع همه جانبه در برابر تهدیدهای نوظهور مانند سلاح‌های هایپرسونیک حرکت می‌کند.

از سال ۲۰۱۵، کنگره ایالات متحده ۴.۲ میلیارد دلار برای برنامه NGAD اختصاص داده است که البته این رقم روز به روز در حال افزایش است. هدف جایگزینی جنگنده برتری هوایی نسل پنجم F-۲۲ رپتور است که در اوج بحران مالی ۲۰۰۸ متوقف شد. از نظر برنامه‌ریزان دفاعی ایالات متحده، از زمان توقف برنامه F-۲۲ در سال ۲۰۰۹، حفره‌ای در دفاع راهبردی آمریکا وجود داشته است. بنابراین، برای پر کردن این شکاف، یک برنامه جدید هواپیمای جنگی نسل ششم مورد نیاز است.

NGAD: یک ایده بد؟

با ظهور نیروی فضایی، زمان آن فرا رسیده است که برنامه ریزان جنگ شروع به نوآوری کنند. شما سلطه و برتری هوا را می‌خواهید؟ بنابراین نیاز به تسلط بر فضا دارید. و تنها یک نیروی فضایی به رهبری افسرانی که به سیاست تسلط بر فضا اعتقاد دارند می‌تواند کنترل مطلق بر آسمان‌ سیاره زمین را فراهم کند.

با وجود تمام پولی که برای NGAD هزینه می‌شود، در مورد نیروی فضایی فراتر از دفاع محدود ماهواره‌ای فکر نمی‌شود. ظهور و استفاده از پلتفرم‌های تسلیحات هایپرسونیک نه تنها مخفی کاری را به یک نگرانی فرعی تبدیل می‌کند، بلکه به این معنی است که جنگ‌های آینده از راه دور انجام خواهند شد و هیچ هواپیمای جنگی نسل ششمی قادر به شناسایی یا محافظت در برابر حملات هایپرسونیک نخواهد بود.

تنها در ارتفاعات استراتژیک فضا است که مجموعه پیشرفته‌ای از حسگرهای تشخیص زودهنگام می‌توانند به طور دائمی مستقر شوند که قادر به ردیابی پرتابه‌های هایپرسونیک هستند.

منبع: خبر آنلاین

منبع: faradeed-179669

برچسب ها
نسخه اصل مطلب