جستجو
رویداد ایران > رویداد > ورزشی > عدد «۱۳»، جعل سند و خواننده خارج‌نشین

عدد «۱۳»، جعل سند و خواننده خارج‌نشین

عدد «۱۳»، جعل سند و خواننده خارج‌نشین
ایمان ابراهیمی که به ظاهر دارای ثروت عظیمی است، حاضر شده فقط «۱۳» دلار از جیب برای تیم محبوبش هزینه کند و البته با همین خبر‌ها توانست در اینستاگرام نیز «فالوئر» زیادی به پیجش اضافه کند.
«باید سالی ۲۰۰ تا ۳۰۰ میلیارد از استقلال پول دربیاید و هزینه‌ای برای ایجاد خیریه برای باشگاه تعریف می‌کنیم، نه‌اینکه بگوییم باشگاه بدهکار است. الان چشم یک هوادار ما تخلیه شده و جوانان برای ازدواج یا تحصیل با مشکل مواجه هستند. ما حدود ۲۷ نشست داشتیم و خیلی از مشکلات را برطرف می‌کنیم». وعده درآمد ۳۰۰ میلیاردی و حل بحران تحصیل و ازدواج برای جوانان استقلالی فقط بخشی از وعده‌های عجیب‌وغریب مدیرعامل جدید باشگاه استقلال؛ یعنی احمد سعادتمند است که هفته گذشته با حضور در برنامه فوتبال برتر بیش از ۴۰ دقیقه با تهیه عکس‌های قدیمی ثابت کرد یک استقلالی دوآتیشه و ریشه‌دار است.
اولویت، حل مشکل بازیکنان خارجی
مدیرعامل جدید استقلال که با برگزاری جلسات با بازیکنان قدیمی و بازیگران سینما و تلویزیون حسابی سروصدا کرده بود، اعلام کرد اولویت او حل مشکل بازیکنان خارجی باشگاه است. او که درصدد بود تا مشکل همیشگی باشگاه در قبال بازیکنان خارجی تیمش را برطرف کند، به سمت خواننده خارج‌نشینی رفت که البته سابقه چندان خوبی در این زمینه نداشت. سعادتمند که می‌خواست به شیوه خودش این بحران را حل کند، به خیال خود پول خوبی از هوادار دلسوز آن‌طرف‌آبی گرفته، به همین دلیل او حسابی سر ذوق آمد و از صبوری دیاباته و میلیچ به‌خاطر اینکه حاشیه‌ای برای باشگاه درست نکردند تشکر کرد. در ظاهر این‌طور برآورد شده بود که همه شرایط گل‌وبلبل است و استقلال وارد دوران تازه مدیریتی شده است.
بعد از انتشار خبر تسویه‌حساب با میلیچ و دیاباته، باشگاه استقلال تهران پیام تشکر احمد سعادتمند را از هوادار متمول روی خروجی خود قرار داد. احمد سعادتمند، مدیرعامل باشگاه، با صدور پیامی از زحمات این هوادار استقلال تشکر کرد و گفت: «از چنین عزیزانی که قلبشان با استقلال است، صمیمانه سپاسگزارم. باید اذعان کرد ایرانیان خارج از کشور با کمی اعتماد متقابل توان همکاری و مشارکت با مجموعه ما را به خوبی دارند و حتی می‌توانند نقش‌آفرینی کنند. بار دیگر از این دوست خوبم سپاسگزارم. این هوادار پرداخت قرارداد‌های دیاباته و میلیچ را آغاز کرده است و به زودی نیز کل قرارداد دیاباته را پرداخت خواهد کرد. امیدوارم که به زودی و در تهران میزبان او باشم».
بعد از این پیام تشکر بود که بسیاری از هواداران منتظر بودند تا ببینند این فرد متمول که بدون هیچ چشمداشتی حاضر شده بخش زیادی از طلب دو بازیکن خارجی تیمشان را پرداخت کند، کیست؟ با بررسی بیشتر، فقط دو روز بعد از پیام تشکر سعادتمند مشخص شد هوادار دلسوز (!) همان کسی است که دو فصل پیش استقلالی‌ها توسط او گزیده شده بودند. صحبت از «ایمان ابراهیمی»، خواننده خارج‌نشین است که پیش‌تر شایعه شده بود حاضر است باشگاه استقلال را با قیمت ۵۰۰ میلیارد تومان بخرد.
این‌بار هم ظاهرا قرار بود هواداران استقلال و بازیکنان خارجی از یک سوءاستفاده دیگر شوکه شوند؛ پیام تشکر مدیرعامل از فرد دلسوز، حالا ۱۸۰ درجه معکوس شده بود، چراکه «سند واریزی پول به حساب دیاباته و میلیچ کاملا جعلی است». ماجرا از این قرار است که بعد از انتشار خبر تسویه‌حساب با این دو بازیکن خارجی استقلال، آن‌ها به بانک مذکور مراجعه کردند و بعد متوجه شدند چنین رسیدی جعلی است؛ مبلغ ۳۰ هزار دلار برای دیاباته و ۱۵ هزار دلار برای میلیچ از سوی هیچ شخص یا نهادی به حساب آن‌ها واریز نشده است.
دیاباته که از چنین وضعی به‌شدت عصبانی شده، اعلام کرد به شخصیت او با چنین کلاه‌برداری بزرگی توهین شده و میلیچ نیز اعلام کرد تا به حال با چنین مسئله‌ای روبه‌رو نشده است، اما بعد از پایان کرونا به عشق هواداران استقلال به ایران بازخواهد گشت تا در تمرینات شرکت کند. بااین‌حال دیاباته که بار‌ها ثابت کرده بود بازیکنی پولکی نیست، طبق گفته رسانه‌های داخلی، از روزی که مشخص شده چنین جعل بزرگی رخ داده، تلفن استقلالی‌ها را جواب نداده و در ظاهر امر این‌طور مشخص است که بازیکن گلزن آبی‌ها دیگر تمایلی به بازگشت ندارد و کاسه صبرش لبریز شده است.
گزیده‌شدن از یک سوراخ برای دومین‌بار
پیش‌تر، اما این اتفاق یکبار دیگر برای استقلال رخ داده بود و اگر مدیری در رأس کار بود که فقط کمی نسبت به مسائل و حواشی باشگاه آگاهی داشت، متوجه می‌شد که جعل واریز حقوق بازیکنان خارجی یکبار دیگر هم رخ داده بود و همین مسئله بود که سرور چباروف ازبک را از استقلال فراری داد. ماجرا از این قرار است که در دوران مدیریت امیرحسین فتحی، شفر می‌گوید که خواهان جذب دوباره چباروف است و امیرحسین فتحی نیز با این بازیکن باب مذاکره را باز می‌کند. چباروف اعلام می‌کند در صورتی به استقلال برمی‌گردد که طلب سال قبل با او به طور کامل تسویه شود. در این میان باز هم پای خواننده خارج‌نشین به این ماجرا باز شد. ایمان ابراهیمی اعلام کرد حاضر است مبلغ ۱۳۰ هزار دلار طلب این بازیکن ازبک را پرداخت کند تا او بدون مشکل برای مذاکره به ایران بیاید. او باز هم رسید پرداخت ۱۳۰ هزاردلاری را به باشگاه استقلال می‌دهد تا آن‌ها نیز به ازبکستان ارسال کنند. چباروف، اما با دیدن این سند واریزی و چک‌کردن آن با بانک موردنظر متوجه می‌شود فقط ۱۳ دلار به حسابش واریز شده و به همین دلیل زیر میز مذاکره می‌زند و دیگر جواب استقلالی‌ها را نمی‌دهد؛ اتفاقی که حالا برای دیاباته و میلیچ نیز رخ داده است و این‌طور می‌توان گفت که باشگاه بزرگی مانند استقلال برای دومین‌بار از یک شخص ضربه غیرقابل‌جبرانی خورده است.
عابربانک‌های عاشق؛ بلای جان قرمز و آبی
این اتفاق، اما به شکل دیگری در پرسپولیس نیز بار‌ها رخ داده و حسین هدایتی که همیشه خواستار حضور در هیئت‌مدیره این تیم بود، با موازی‌کاری چندین‌بار با مدیران وقت به مشکل خورد. هدایتی که سرانجام توانست مدتی شرکت استیل‌آذین ایرانیان را به‌عنوان اسپانسر سوم باشگاه پرسپولیس معرفی کند، در نهایت کارش به بازداشت و پاسخ‌گویی به مراجع قضائی کشید. حواشی حضور حسین هدایتی در پرسپولیس آن‌قدر زیاد بود که هربار مدیران این تیم از چنین رفتار‌هایی شاکی بودند که چرا یک نفر بدون اطلاع باشگاه باید به بازیکنان یا افراد دیگر پول بدهد.
از سوی دیگر ماجرای ایمان ابراهیمی که در صفحه شخصی خود بار‌ها از علاقه خود به استقلال گفته بود نیز بهتر از هدایتی نیست. طبل توخالی عشق و علاقه ایمان ابراهیمی حالا در دو سال اخیر تبدیل به یک رسوایی بزرگ برای او و باشگاه استقلال شده است. او حتی در صفحه شخصی خود اعلام کرده بود که نیاز نیست باشگاه استقلال برای تسویه‌حساب با بازیکنان خارجی خود نگران باشد!
تفاوت هدایتی با ایمان ابراهیمی، اما در یک بخش، حداقل زمین تا آسمان است؛ عابربانک پرسپولیسی‌ها بار‌ها از جیب برای تیم ملی فوتبال ایران، پرسپولیس، استیل‌آذین و... هزینه کرد با این تفاوت که طمع قدرت، تنش با مدیران باشگاه و البته نامشخص‌بودن صلاحیت پول‌ها، کار او را به زندان کشاند. ایمان ابراهیمی که به ظاهر دارای ثروت عظیمی است، حاضر شده فقط «۱۳» دلار از جیب برای تیم محبوبش هزینه کند و البته با همین خبر‌ها توانست در اینستاگرام نیز «فالوئر» زیادی به پیجش اضافه کند.
علامت سؤال بزرگ؛ گزینشی از سوی وزیر وجود ندارد؟
۱۳ بهمن ۱۳۹۸ بود که خبر جلسه انتخاب اعضای جدید هیئت‌مدیره باشگاه استقلال منتشر شد که مهدی شریفی‌نیک‌نفس به‌عنوان بازوی اقتصادی به عضویت هیئت‌مدیره این باشگاه درآمده، اما فقط چند روز بعد از این انتصاب بود که او به دلیل پرونده و فساد اقتصادی‌ای که داشت، از کشور گریخت و این سؤال پیش آمد که آیا پیش از عضویت در هیئت‌مدیره، نظارتی از سوی وزارت ورزش رخ داده یا خیر.
حالا هم احمد سعادتمند، مدیرعامل جدید استقلال است که از سوی وزارت ورزش با حکم مدیرعاملی روی صندلی قدرت استقلال نشسته و چنین گاف بزرگی را داده. او به کسی اعتماد کرده که دو فصل پیش نیز سر باشگاه استقلال را با جعل سند کلاه گذاشته بود، اما باز هم سعادتمند با کسی مذاکره کرد که وجهه خوبی نداشته و حتی هواداران نیز در فضای مجازی او را می‌شناختند. عدد «۱۳»، جعل سند و اعتماد سعادتمند به «ایمان ابرا» نقل محافل ورزشی شده و مشخص نیست با چنین اتفاقی، بازیکنان چطور می‌توانند به مدیرعاملی که گفته بود از بچگی عاشق این تیم بوده اعتماد کنند؟

برچسب ها
نسخه اصل مطلب