جستجو
رویداد ایران > استان ها > ویژه استان ها > تاثیر مثبت پلاسمای خون بر درمان بیماران مبتلا به کرونا

تاثیر مثبت پلاسمای خون بر درمان بیماران مبتلا به کرونا

تاثیر مثبت پلاسمای خون بر درمان بیماران مبتلا به کرونا
مدیرکل انتقال خون گیلان از راه اندازی دستگاه اهدای پلاسمای بهبود یافتگان کووید ۱۹ در استان گیلان خبر داد و گفت: آنتی بادی‌ها موجود در خون بیماران بهبود یافته‌، می‌تواند برای درمان افراد مبتلا به کرونا مورد استفاده قرار بگیرد.


دکتر بابک پاکدل در گفت‌وگویی با اشاره به تاثیر مثبت پلاسمای خون بهبود یافتگان کرونا بر بهبودی سایر بیماران کرونا، اظهار کرد: بهبود یافتگان بیماری کرونا می‌توانند به شکرانه بازیابی سلامتی‌شان به اداره کل انتقال خون استان گیلان مراجعه و پلاسمای خون خود را اهدا کنند.
وی با اشاره به اینکه امروز همزمان با اولین روز از راه اندازی بخش اهدای پلاسما از یک بیمار بهبود یافته با رعایت تمام اصول بهداشتی و استاندارد، پلاسما دریافت شد، افزود: تمامی استانداردها برای اهدای پلاسما در نظر گرفته شده است و کسانی که ۲۸ روز از بهبود علائم بالینی آنها گذشته باشد می‌توانند پلاسما اهدا کنند.
مدیرکل انتقال خون گیلان با بیان اینکه آنتی بادی‌ها موجود در خون بیماران بهبود یافته‌، می‌تواند برای درمان افراد مبتلا به کرونا مورد استفاده قرار بگیرد، گفت: اهدای پلاسما به هیچ عنوان ضرر و عوارض ندارد و افراد صرفا با مصرف مقداری مایعات پلاسمای اهدا شده را جبران می‌کنند، برای بیماران نیز دریافت پلاسما هیچ عارضه‌ای ندارد و صرفا به عنوان یک امکان درمان بیماری محسوب می‌شود.
پاکدل در خصوص شرایط اهدای پلاسمای بهبودیافتگان کرونا ویروس، تصریح کرد: اهداکنندگان با همراه داشتن کارت ملی از سن ۱۸-۶۰ سال که شرایط عمومی اهدای خون را دارند و همچنین بانوانی که سابقه سقط جنین و بارداری را نداشته‌اند می‌توانند به اداره کل انتقال خون استان گیلان واقع در میدان فرهنگ شهر رشت مراجعه کنند.
وی بیان کرد: با توجه به فرارسیدن ماه مبارک رمضان و شیوع بیماری فاویسم در گیلان از مردم نیکوکار و نوعدوست گیلانی می‌خواهیم همچون گذشته به سنت خیرخواهانه اهدای خون عمل کنند تا هیچ دغدغه و نگرانی در خصوص خون و فرآورده‌های آن در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی وجود نداشته باشد.
مدیرکل انتقال خون گیلان تاکید کرد: کارکنان مراکز از لوازم ایمنی استفاده می‌کنند و تجهیزات کاملا استریل و یک بار مصرف است تا بهبودیافتگان کووید۱۹ با اطمینان خاطر مبادرت به اهدای پلاسما کنند.
برچسب ها
نسخه اصل مطلب