جستجو
رویداد ایران > رویداد > اجتماعی > روایت تازه از وضعیت فاجعه‌آمیز بیمارستان گاندی

روایت تازه از وضعیت فاجعه‌آمیز بیمارستان گاندی

نه سیستم اعلام حریق، نه سیستم اطفای فعال، هیچ‌یک در بیمارستان گاندی فعال نبوده است. کپسول هم به اندازه کافی در بیمارستان وجود نداشته است.

به گزارش شبکه شرق، رئیس کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه سازمان آتش‌نشانی، پنج اخطار و شهرداری منطقه سه نیز دو اخطار درخصوص ناایمن بودن به بیمارستان گاندی ابلاغ کرده بودند، گفت: رئیس بیمارستان قطعاً از ناایمن بودن ساختمان مطلع بوده است.

مهدی بابایی، رئیس کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه سازمان آتش‌نشانی پنج اخطار و شهرداری منطقه سه نیز دو اخطار درخصوص ناایمن بودن به بیمارستان گاندی ابلاغ کرده بودند، گفت: رئیس بیمارستان قطعاً از ناایمن بودن ساختمان مطلع بوده است.

بابایی در واکنش به اظهار بی‌اطلاعی رئیس بیمارستان گاندی از اخطارهای صادر شده با بیان اینکه شهرداری منطقه سه باید در اسرع وقت علیه بیمارستان گاندی تشکیل پرونده دهد، اظهار کرد: اخطارها به رئیس بیمارستان ابلاغ شده بود و در این شک و تردیدی نیست. سازمان آتش نشانی پنج اخطار و شهرداری منطقه نیز دو اخطار به بیمارستان داده بود.

او یادآور شد: نه سیستم اعلام حریق، نه سیستم اطفای فعال، هیچ‌یک در این بیمارستان فعال نبوده است. کپسول هم به اندازه کافی در بیمارستان وجود نداشته است. تمام این موارد نشان‌دهنده اهمال‌کاری است.

رئیس کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه بر اساس مصوبه شورا، شهرداری منطقه ۳ باید در مراجع قضایی از بیمارستان شکایت کند، تصریح کرد: فرآیند رسیدگی به شکایت در مرحله اول اطلاع‌رسانی، سپس قطع انشعاب آب، برق و گاز و در نهایت پلمپ است.

بابایی در پاسخ به این پرسش که با توجه به سهم ۲۴ درصدی نمای کامپوزیت از ساختمان های پرخطر پایتخت، آیا برنامه‌ای عاجل برای برخورد با مالکان ساختمان‌ها و تغییر نما وجود دارد یا خیر، تاکید کرد: تمام ساختمان‌هایی که نمای کامپوزیت داشتند، اخطار دریافت کرده اند، اما مسئله مهم در این حوزه تشکیل پرونده قضایی است.

عضو کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه مناطق ۲۲ گانه باید علیه ساختمان‌های ناایمن پرونده تشکیل دهند، یادآور شد: برای مثال می‌توان به صورت موضوعی و با قید اولویت با محوریت استفاده از نمای کامپوزیت، علیه ساختمان‌های ناایمن پرونده قضایی تشکیل داد؛ زیرا تا روزی که تشکیل پرونده صورت نگیرد امیدی به اتفاق خاصی نیست.

او اضافه کرد: ساختمان‌های دارای نمای کامپوزیت و یا دیگر ساختمان‌هایی که دچار حادثه می‌شوند، ممکن است در بین ساختمان‌های بحرانی نباشند اما قطعاً جزو ساختمان‌های پرخطر و یا میان‌خطر به شمار می‌روند؛ کمااینکه کلینیک سینا اطهر که بر اثر انفجار تلفات زیادی را به همراه داشت، جزء ساختمان‌های میان خطر بود.

منبع: sharghdaily-916661

برچسب ها
نسخه اصل مطلب