مدیریت کرونا در قم / حجم ورودی و خروجی بیماران ثابت شد
محمدرضا قدیر، با بیان احساس خستگی مردم از قرنطینه خانگی اظهار داشت: لازم است سازمانهای فرهنگی همچون وزارت ارشاد، صداوسیما، سازمان تبلیغات و سایر مؤسسات فرهنگی بستههای روحی و روانی برای مردم آماده کنند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم بیان کرد: بودجهای که برای بیمارستان امیرالمؤمنین(ع) اختصاصیافته باید در قالب ماده یازده قانون تشکیل سازمان مدیریت، مجوز هزینه کرد حواله در طرح احداث بیمارستان جهت تکمیل و تجهیز بیمارستان صادر شود.
قدیر با اشاره به آخرین وضعیت دفع فاضلاب بیمارستان فرقانی ابراز کرد: بیش از 50 روز است که این بیمارستان به بیماران کرونایی خدمات ارائه میدهد و درآمدی ندارد، از مسئولان استان خواستیم که برای انشعاب فاضلاب این بیمارستان مبلغی اختصاص یابد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم با بیان اینکه بیماری کرونا در استان مدیریتشده اما هنوز مهار نشده است، افزود: مردم همکاری بسیاری خوبی در طرح فاصله گذاری اجتماعی داشتند، باید طرح فاصله گذاری هوشمند نیز با ظرافت اجرا شود.
وی با تاکید بر تعطیلی شغلهای پرخطر و ثبتنام کسبوکارهای کم خطر در سایت گفت: در حال حاضر ورودیها و ترخیصیهای بیماران کرونایی به یک ثباتی رسیده است.
قدیر با تاکید بر رایگان بودن هزینههای تمام بیماران کرونایی عنوان کرد: افرادی که بیمه دارند فرانشیز آنها رایگان است، برخی نیز بیمه ندارند در بیمارستان بیمه همگانی شده و فرانشیز آنها رایگان میشود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم در خصوص هزینه بیمارستانی اتباع خارجی نیز اظهار داشت: اتباعی که کارتهای آمایش دارند در بیمارستان بیمهشده و فرانشیز آنها رایگان میشود، برخی اتباع نیز که هیچگونه بیمهای ندارند با حمایت وزارت کشور این افراد نیز بیمهشده و درمان آنها رایگان است.