وی با بیان اینکه «اینچهبرون» رقیب هیچ کدام از کریدورهای کشور از قبیل سرخس و آستارا نیست، ادامه داد: کل کشور باید نسبت به این مسأله آگاهی داشته باشند و این را بدانند که همانطور که کریدورهای سرخس و آستارا برای کشور اهمیت دارند، کریدور «اینچهبرون» نیز در جای خود برای کشور و شرق دریای خزر در همجواری ترکمنستان حائز اهمیت است.
استاندار گلستان رایزنی دیپلماتیک جهت رفع مشکلات فرسودگی راهها در کشور همسایه را برای تأمین امنیت کامیونهای متردد بسیار حائز اهمیت دانست و توضیح داد: بندر خشک اینچهبرون، راهآهن و پایانه مرزی زمینی را به شکل توأمان دارد و با فعال کردن این کریدور میتوان حملونقل ترکیبی در منطقه مذکور را تقویت کرد.
زنگانه برقراری تجارت چمدانی را یکی از اولویتها برای استان برشمرد و اضافه کرد: ایجاد سرکنسولگری ترکمنستان در استان گلستان میتواند نقش بسیار مهمی را در تقویت روابط داشته باشد و باید این موضوع با رایزنی دیپلماتیک مطرح گردد تا منتج به نتیجه شود.
وی بر پیگیری افزایش ساعت کار گمرک کشور ترکمنستان در مرز اینچهبرون تأکید و تصریح کرد: استان گلستان مناسبات فرهنگی بسیاری را با کشور ترکمنستان دارد که حضور ۳۷ درصد برادران و خواهران ترکمن در استان میطلبد به سمت یادداشت تفاهم در حوزههای وسیعتر برویم.
عالیترین مقام دولت در استان گلستان، رویدادهای فرهنگی و هنری مرتبط با «مختومقلی فراغی» را بسیار مهم عنوان کرد و با اشاره به اینکه میشود در سالروز میلاد این شاعر فرهیخته، شاهد حضور رؤسای جمهور دو کشور باشیم، گفت: باید کمیسیون مشترک سهجانبه آستارخان، ترکمنباشی و اینچهبرون با هدف افزایش مناسبتها تشکیل شود.
وی ریزگردها را از معضلات مهم زیست محیطی جدید برای شمال کشور به خصوص استان گلستان دانست و اضافه کرد: باید جلسات مشترک برای بیابان زدایی و عبور از این بحران تشکیل شود.
وی حرکت برای جذب سرمایهگذاری را از اولویتها دانست و گفت: باید به سمت توسعه همهجانبه استان حرکت کنیم و همه به خصوص بانکها باید در این زمینه با دولت همسو باشند.