جستجو
رویداد ایران > استان ها > ویژه استان ها > ۸۲ درصد فوتی های کرونا در خوزستان بیماری زمینه ای دارند

۸۲ درصد فوتی های کرونا در خوزستان بیماری زمینه ای دارند

۸۲ درصد فوتی های کرونا در خوزستان بیماری زمینه ای دارند
استاندار خوزستان گفت: افراد فوت شده ناشی از بیماری کرونا در استان خوزستان، ۸۲ درصد دارای بیماری زمینه‌ای و ۱۸ درصد فاقد بیماری زمینه‌ای بودند.

غلامرضا شریعتی شامگاه جمعه در گفت‌وگوی زنده با مردم استان خوزستان اظهار کرد: در وضعیت فاجعه‌بار شیوع ویروس کرونا در کل جهان و بروز تلفات سنگین انسانی این ویروس به سر می بریم که این شوک غافلگیرانه از غرب تا شرق و شمال تا جنوب این کره خاکی را در هم نوردیده و موسم مرگ و مصیبت را به کل بشر تحمیل کرده است.

وی افزود: نزدیک به ۴۶ روز از شیوع این ویروس در خوزستان می‌گذرد و در این ایام پر فراز و نشیب در چندین نوبت با شما از طریق صداوسیما صحبت کردم، از همان ابتدا برنامه‌های مختلف محدودکننده برای شیوع این ویروس، کنترل بیماری و تمرکز بر قطع زنجیره انتقال در سراسر استان با اولویت حفظ سلامت مردم اجرا شد.

استاندار خوزستان بیان کرد: آنچه تاکنون در کشور و استان خوزستان انجام شده است «مرحله مواجهه» با این ویروس بود و در این راه از تمامی ظرفیت‌های موجود در استان و کشور استفاده شد که بخشی از این اتفاق با همراهی و همگامی مردم به ثمر رسید.

شریعتی با بیان اینکه برنامه‌های پیشگیرانه متناسب با شرایط همچنان ادامه خواهد داشت، عنوان کرد: با توجه به اینکه در کنار اولویت اصلی خود که حفظ سلامت مردم است باید به معیشت و اقتصاد مردم نیز توجه کرد تا زمانی که با رعایت اصول بهداشتی و پیشگیری از شیوع ویروس کرونا آسیبی به سلامتی مردم وارد نشود.

وی تصریح کرد: از اکنون مرحله دیگری از نحوه برخورد با این بیماری آغاز می‌شود و آن «مرحله پذیرش ویروس در جامعه» است؛ مراقبت‌های بهداشتی تا زمان یافتن واکسن یا داروی مؤثر همچنان ادامه دارد و با این ویروس خواهیم جنگید و در این مرحله مراقبت‌ها باید به صورت جمعی و فردی توسط همه افراد جامعه انجام شود.

استاندار خوزستان گفت: تصمیم ستاد مدیریت ویروس کرونا اجرای طرح «فاصله‌گذاری هوشمند» است و ما مصمم هستیم تا با مشارکت همراهی و همبستگی تمام آحاد جامعه در این مرحله مهم و حساس حس مسئولیت‌پذیری همگان و رعایت فاصله‌گذاری‌های قبلی شاهد رونق اقتصادی توأم با سلامت مردم باشیم.

شریعتی افزود: رعایت نکردن و افزایش این بیماری موجب می‌شود ما به تصمیمات سخت‌گیرانه‌تر قبل بازگردیم.

وی بیان کرد: از ۲۳ فروردین‌ماه فعالیت‌های کم ریسک اقتصادی آغاز خواهد شد و مشاغلی مانند باشگاه‌های ورزشی، آرایشگاه‌های زنانه، فست فودی ها و دیگر مشاغل پر خطر همچنان ممنوع است.

شریعتی با عنوان اینکه تأکید ما همچنان و در خانه ماندن مردم و تردد نداشتن غیرضروری در شهرها است، تصریح کرد: کنترل بین استان‌ها همچنان وجود دارد و ادارات با اصول بهداشتی با دو سوم پرسنل و ساعت ۷ تا ۱۴ فعالیت خواهند داشت.

وی گفت: پرسنلی که دارای بیماری‌های قلبی عروقی، دیابت، آسم و آلرژی هستند باید از رفتن به محل کار اجتناب کنند.

استاندار خوزستان از کمک صنایع مستقر در استان در راستای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا خبر داد و عنوان کرد: ۲۰ میلیون لیتر الکل طبی در شرکت نیشکر و صنایع جانبی، خرمشهر و شرکت توسعه نیشکر هفت تپه تولید شد و همچنین انواع مواد ضدعفونی‌کننده در شرکت‌های پتروشیمی انجام شد و همچنین تولید ماسک و گان توسط گروه‌های مختلف خیرین سلامت در حال انجام است.

شریعتی اظهار کرد: تاکنون چهار هزار و ۱۸۶ آزمایش کرونا در استان انجام شد که از این تعداد تست هزار و ۸۷ نفر مثبت است که ۷۷۲ مورد آنها بهبود یافته‌اند و ۱۸۰ نفر همچنان بستری هستند و ۱۲۶ نفر نیز جان خود را از دست دادند.

استاندار خوزستان بیان کرد: از تعداد افراد مبتلا به ویروس کرونا ۵۲ درصد مردان و ۴۸ درصد زنان بودند که میانگین سنی ۵۱.۲ دهم بوده است.

وی با اشاره به اینکه از افراد مبتلا ۵۵ درصد فاقد بیماری زمینه‌ای و ۴۵ درصد نیز دارای بیماری زمینه‌ای بودند، عنوان کرد: ابتلاء از حیث مشاغل افراد جامعه هم چنان زنان خانه‌دار با ۳۹ درصد بیشترین افراد مبتلا هستند که مشاغل آزاد، بازنشستگان، کادر درمان، بیکاران و کارمندان و کارگران بعد از آنها قرار دارند.

شریعتی بیان کرد: اکنون ۸۰ نفر از کادر درمانی ما درگیر این بیماری شدند که ۳۶ درصد کادر درمان، ۲۴ درصد پرستار، ۲۲ درصد پزشک، ۱۵ درصد پرسنل مرکز بهداشت و ۳ درصد شاغلان مستقر در رادیولوژی هستند.

وی گفت: از تعداد افراد فوت شده ناشی از این بیماری ۸۲ درصد دارای بیماری زمینه‌ای و ۱۸ درصد فاقد بیماری زمینه‌ای بودند که میانگین سنی افراد فوت شده ۶۴.۳ بوده و از حیث جنسیت ۵۸ درصد مردان و ۴۲ درصد زنان بودند.

استاندار خوزستان اظهار کرد: ۳۰ درصد از فوتی‌هایی که دارای بیماری زمینه‌ای بودن افراد مبتلا به دیابت را تشکیل می‌دادند و بیماری قلبی و عروقی، فشارخون، ریوی، کلیوی، بدخیم و گوارشی در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

شریعتی بیان کرد: خرمشهر و باوی همچنان رتبه اول و دوم ابتلاء را دارند، اندیکا و باغملک کمترین شهرستان‌ها و لالی، دهدز و هویزه جز شهرستان‌های سفید ما هستند.

وی گفت: مبتلایان ویروس کرونا در استان خوزستان ۹۲ درصد شهری و ۸ درصد روستایی هستند.

برچسب ها
نسخه اصل مطلب