جستجو
رویداد ایران > خبرها > از دست دادن حس چشایی و بویایی از علائم ابتلا به کرونا است؟

از دست دادن حس چشایی و بویایی از علائم ابتلا به کرونا است؟

از دست دادن حس چشایی و بویایی از علائم ابتلا به کرونا است؟
علائمی مانند تب، تنگی نفس و سرفه نشان دهنده ابتلا به کرونا هستند که در افراد با علائم شدید و خفیف بروز پیدا می‌کنند.
 عبدالوهاب برادران، متخصص قلب و عروق درباره علائم ویروس کرونا گفت: علائمی مانند تب، تنگی نفس و سرفه نشان دهنده ابتلا به کرونا هستند که در افراد با علائم شدید و خفیف بروز پیدا می‌کنند.
او افزود: ۹۸ درصد در ابتلای بیماری کرونا دچار تب می‌شوند و البته ممکن است تب آن‌ها شدید نباشد، ۷۶ درصد مبتلایان دچار سرفه، ۵۵ درصد دچار تنگی نفس، ۴۴ درصد دچار ضعف بی حالی خواهند شد که با علائمی نادر مانند خلط سینه و اسهال همراه خواهد بود.
این متخصص قلب و عروق تصریح کرد: متخصصان عقیده دارند که از دست دادن حس چشایی یا بویایی از علائم ابتلا به کرونا هستند و ۸۰ درصد کسانی که به این بیماری مبتلا می‌شوند نیاز به بستری در مراکز درمانی و بیمارستان‌ها ندارند و با استراحت در خانه بهبود می‌یابند، اما آن دسته از بیمارانی که تنگی نفس با تشدید تب دارند باید حتما برای بستری شدن به این مراکز مراجعه کنند.
برادران ادامه داد: میانه دوره نهفتگی بیماری ۵ روز بوده و اکثر افراد پس از ۳ الی ۵ روز دچار علائم بالینی خواهند شد و مبتلایان بدون تنگی نفس با تب شدید اگر در گروه الف یا ب قرار بگیرند باید برای بررسی وضعیت ریه‌ها به بیمارستان مراجعه کنند؛ ناگفته نماند که گروه الف که به این بیماری مبتلا می‌شوند از نظر سیستم ایمنی ضعیف هستند و گروه ب دچار بیماری‌های زمینه‌ای مانند قلبی، ریوی، دیابت و ... هستند.

این متخصص قلب و عروق اظهار کرد: تاکنون انتقال آلودگی از طریق افراد بدون علامت کم بوده مگر اینکه افراد در اماکن عمومی و شلوغ یا در آی سی یو‌ها و مراکز درمانی بیمارستان‌ها قرار بگیرند و از آنجایی که طی چند روز اخیر در مورد دارو‌های والزارتان و لوزارتان بحث شده است مصرف این دارو‌ها هیچ تاثیری در ابتلا به کرونا ندارد و ادامه مصرف آن‌ها هیچ مشکلی نخواهد داشت.
برادران گفت: ۲۸ درصد افرادی که به بیماری‌های قلبی مبتلا هستند ممکن است دچار بیماری کرونا شوند که در اینصورت رعایت توصیه‌های وزارت بهداشت امری لازم و ضروی است.
وزارت بهداشت جهانی طی اطلاعیه‌ای اعلام کرده است که در صورت رعایت اصول بهداشتی مانند شستشوی مداوم دست‌ها با آب و صابون یا مایع قبل و بعد از انجام هرکاری، استفاده از ماسک و دستکش در امکان عمومی، پرهیز از تجمع در اماکن عمومی مگر در موارد ضروری، پیشگیری از دست دادن و روبوسی و ماندن در منزل است.

خروج از منزل در این وضعیت قرمز تنها بازی با جان و روح دیگران است؛ به این معنا که اگر شما فردی ناقل به ویروس باشید با قرار گرفتن در کنار دیگران آن‌ها را هم حتما به ویروس منتقل خواهید کرد.
برچسب ها
نسخه اصل مطلب